Het meest complete fleet management systeem
Nu vanaf €7,- per maand.
VRAAG INFORMATIE AAN
Makkelijk in gebruik en vol kostenbesparende features.
Volledig fiscus-proof.
Fleet Management systeem en Keurmerk Ritregistratie
Laat Cartracker Fleetmanagement inbouwen

Fleet Management systeem met Fiscaal Keurmerk Belastingdienst (SKRSS)

De belastingdienst stelt strenge eisen aan automatische rittenregistratiesystemen. Zo stellen ze eisen voor een sluitende rittenadministratie en moeten wij volgens de rittenregistratie regels rapporteren. Wanneer je Cartracker laat inbouwen voldoet het systeem aan de richtlijnen van de belastingdienst en het keurmerk ritregistratiesystemen. Deze richtlijnen omvatten het correct rittenregistratie, het waarborgen van privacy, adequate dataopslag, systeemveiligheid en continuïteit.

In samenwerking met de Belastingdienst heeft de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen dit initiatief genomen. Gebruikers kunnen daardoor vertrouwen op een sluitende rittenregistratie die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Kies daarom voor het keurmerk, en wij komen graag langs om jouw track-en-tracesysteem professioneel in te bouwen!

BEKIJK HOE HET WERKT
Dynamische Rapportages Voor Wagenparkbeheer
Jouw Gehele Wagenpark in één Oogopslag.

Dynamische Fleetmanagement Tools.

Ons Fleet Management portaal heeft een aantal standaard rapportages; van brandstof tot CO2 en van parkeren tot rijgedrag. Deze standaard rapportages kan jij ook helemaal naar wens instellen! Bereken jouw efficiëntie, duurzaamheid, CO2 uitstoot, getankte liters brandstof en meer! Als wagenparkbeheerder ben jij op de hoogte.

BEKIJK HOE HET WERKT
Bespaar kosten op jouw Wagenpark!
Krijg inzicht met Fleetmanagement in het Rijgedrag.

Fleetmanagement & Rijgedrag Meten

Verkrijg inzicht in jouw rijgedrag. Hoe beter er wordt gereden, hoe minder kosten er aan de auto verbonden zijn. Dit resulteert niet alleen in directe besparingen op brandstof, maar ook op slijtage- en onderhoudskosten. 

Binnen de Fleet Management-tool kun je met slechts een paar klikken je eigen rijgedragcompetitie starten voor het hele wagenpark. Wij coachen jouw bestuurders op een leuke en positieve manier, zodat je direct het effect binnen het wagenpark ziet!

BEKIJK HOE HET WERKT
Fleetmanagement Ook Onderweg.
Onze alles-in-één Fleet Management App

Fleet Management Ook Onderweg.

Met de rittenregistratie-app van Cartracker kunnen jouw berijders niet alleen moeiteloos hun ritten bijhouden en ritmodi (privacy) aanpassen, maar ook direct navigeren, de parkeermeter in- en uitschakelen, file- en flitsinformatie bekijken. Daarnaast hebben jouw bestuurders de mogelijkheid om gemakkelijk berichten naar elkaar of naar de planning te sturen. Deze berichten worden vervolgens ontvangen in het Fleetmanagement-portaal.

BEKIJK HOE HET WERKT
Meten is weten.
Met Fleet Management Krijg je inzicht in verbruik.

Tankpas & Fleet Management

Integreer eenvoudig jouw tankpas in de Fleet Management-tool van Cartracker. Alle tankbeurten worden overzichtelijk opgeslagen en zijn beschikbaar voor jouw Fleetmanagement-rapportages.

Dankzij onze slimme rekenmodule krijg je gedetailleerd inzicht in het verbruik en de kosten per rit. Zo zie je direct dat een chauffeur die efficiënt rijdt, niet alleen minder verbruikt maar ook minder kosten genereert!

BEKIJK HOE HET WERKT
Makkelijk in gebruik en vol kostenbesparende features.
Roel Groenestein
Unit Manager Mobiliteit Service bij Spaarnelanden
-
"Na het vergelijken van een aantal systemen bleek dat Cartracker het meest gebruiksvriendelijke systeem is. Wat uniek is, is dat Cartracker de mogelijkheid biedt om rapportages volledig naar wens aan te passen."
Peter Broer
Service Manager bij Klingelnberg-Klauss
-
“Het systeem van Cartracker is eenvoudig in gebruik en van hoge kwaliteit. Het systeem doet wat het moet doen, zonder storingen of problemen. Een pluspunt van Cartracker is de helpdesk die altijd bereikbaar is wanneer er iets is.”
André de Wildt
Directeur bij Installatiebedrijf Dekker B.V.
-
“We zijn zeer tevreden met het systeem omdat het erg goed functioneert. Het is eenvoudig in gebruik en het is zeker niet duur. We hebben altijd inzicht in waar onze monteurs zijn zodat we snel kunnen schakelen indien nodig."
Volledig fiscus-proof.
Parkeren en Fleet Management?
Zakelijk Parkeren Met Cartracker.

Parkeren & Fleetmanagement in één platform

Wist je dat je ook kunt parkeren met Cartracker? Al jouw bestuurders hebben direct een parkeerapp op zak. Dat is niet alleen handig, maar bespaart ook al snel tientallen euro's per maand.

Hoe dat zit? Bij ons betaal je geen abonnementskosten voor het parkeren en voor zakelijke parkeeracties rekenen wij ook geen transactiekosten. Alle parkeeracties zijn overzichtelijk terug te vinden in het fleet management systeem. 

En het mooiste van alles: als jij wegrijdt stopt de parkeeractie automatisch. Dat scheelt je niet aleen onnodige kosten, maar ook een hoop frustratie!

BEKIJK HOE HET WERKT
Het meest complete Fleetmanagement Systeem.
Voor de beste prijs.

Worstel jij nog dagelijks met een duur en onhandelbaar fleetmanagent systeem? Stap dan over op Cartracker - wij maken fleetmanagement makkelijk en betaalbaar! Vraag nu een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

  • Probeer 30 dagen op proef
  • Bespaar tijd en kosten
  • Makkelijk in gebruik
  • 24/7 staan wij voor je klaar
Stel een vraag
Close