Cartracker voor Installatiebedrijven
Specialist, Meerdere klanten gingen jou voor.
Meer informatie?
Spoedgevallen?
Reageer direct met Cartracker.
Cartracker Track & trace
Door onze geavenceerde live kaart heb jij inzicht waar jouw monteurs zich bevinden. Spoedgeval? Stuur de dichtsbijzijnde collega er op af!
Urenverantwoording
Cartracker beschikt over een mooie rapportage tool, waardoor jij alle rijtijden tot jouw beschikking hebt. Handig als een monteur sneller klaar is, jij kunt de juiste uren registreren.
Goedgekeurde Rittenregistratie
Naast live track and trace en rapportages, kun je ook een sluitende rittenadministratie verwachten. Bespaar kostbare tijd, alle ritten slaan wij 7 jaar op!
Inbouw of Plug & Play?
Kies eenvoudig voor een professionele inbouw of een Plug & Play oplossing. Beiden zijn fiscaal correct en voor een scherpe prijs beschikbaar!
Eenvoudige tool voor urenverantwoording
Geen administratieve afleidingen meer op locatie

Cartracker beschikt over een unieke rapportagetool voor de kilometerregistratie. Echter kun je deze ook prima gebruiken voor het registreren van de gewerkte uren. Ben jij of zijn je monteurs eerder klaar? Geen probleem, wij slaan alle voertuiggegevens voor jou op!

Zo krijg jij de beschikking over:

 1. Accurate aankomst- en vertrektijden
 2. Adresinformatie
 3. Reistijd
 4. Gereden kilometers & meer!
Meer weten?
Bellen voor spoedklussen is verleden tijd
In één oogopslag al jouw voertuigen in beeld!

Track en Trace Systeem

Door GPS tracking kun jij het wagenpark live op de kaart volgen. Hierdoor is het mogelijk om direct de juiste medewerker te contacten voor een spoedklus. Echter kun je nu nog eenvoudiger deze medewerker opzoeken.

In onze live kaart zit een automatische functie die jou in één oogopslag de dichtsbijzijnde monteur laat zien! Weten hoe dat precies werkt? Plan een demo in!

Meer weten?
Spoedgevallen?
Peter Broer
Service Manager bij Klingelnberg-Klauss
-
“Het systeem van Cartracker is eenvoudig in gebruik en van hoge kwaliteit. Het systeem doet wat het moet doen, zonder storingen of problemen. Een pluspunt van Cartracker is de helpdesk die altijd bereikbaar is wanneer er iets is.”
André de Wildt
DGA bij Installatiebedrijf Dekker B.V.
-
“We zijn zeer tevreden met het systeem omdat het erg goed functioneert. Het is eenvoudig in gebruik en het is zeker niet duur. We hebben altijd inzicht in waar onze monteurs zijn zodat we snel kunnen schakelen indien nodig."
Roel Groenestein
Unit Manager Mobiliteit Service bij Spaarnelanden
-
"Na het vergelijken van een aantal systemen bleek dat Cartracker het meest gebruiksvriendelijke systeem is. Wat uniek is, is dat Cartracker de mogelijkheid biedt om rapportages volledig naar wens aan te passen."
Reageer direct met Cartracker.
Kers op de taart
Parkeren en ritten bijhouden in één rittenregistratie app

De monteurs blijven niet achter. Zodra het wagenpark over onze apparatuur beschikt, kunnen de berijders gebruik maken van de Cartracker app! Met deze app kun je niet alleen ritten bijhouden, maar ook: parkeren, schade melden en meer!

Parkeer met Cartracker

Parkeer jij of jouw bestuurders vaak in een betaalde zone? Dan kun je ook de Cartracker app gebruiken. Ideeal om de ritten en parkeeracties te combineren!

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Je parkeert in een betaalde zone
 2. Selecteer het gebied en druk op play
 3. Als jij wegrijdt stoppen wij de parkeermeter, geen onnodige kosten meer!

De Cartracker app geeft ook een melding waar jij of jouw bestuurders goedkoper kunnen parkeren. Bespaar onnodig hoge parkeerkosten!

Vraag hier jouw gepersonaliseerde offerte aan
Voor kleine en grote wagenparken zijn wij beschikbaar!

Wil jij meer informatie ontvangen voor het aanbod op jouw voertuig(en)? Cartracker gaat niet alleen over kilometerregistratie, maar geeft je toegang to zoveel meer! Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in voor een offerte op maat.

 • Test 30 dagen gratis
 • Urenverantwoording paraat
 • Eenvoudig in gebruik
 • 24/7 live voertuig tracking
Stel een vraag
Close