SHOP / RITTENREGISTRATIE / KILOMETERREGISTRATIE / VOERTUIGVOLGSYSTEEM
feature
BEKIJK VIDEO
BEKIJK VIDEO
 • Rittenregistratie volgens eisen van de belastingdienst
 • Keurmerk RitregistratieSystemen Bij Inbouw
 • Maandelijks opzegbaar
 • Volg Alle Voertuigen Met Voertuigvolgsysteem
 • Eenvoudig Te Installeren En Gebruiken
 • Analyseer Kilometers, Rijgedrag En CO2 uitstoot
 • Kilometerregistratie App Voor Bestuurders

Een groot wagenpark! Kun je onderstaand formulier invullen? Dan nemen we contact met je op om jouw wensen te bespreken. Tot snel!

Maak jouw keuze...
 • 30 dagen gratis testen
  30 dagen gratis testen
 • Betaal pas na de testperiode
  Betaal pas na de testperiode
 • Gratis verzending
  Gratis verzending
 • Maandelijks opzegbaar
  Maandelijks opzegbaar
Jouw
keuze...
€ 150,- eenmalig per voertuig
€ 7,25 per maand per voertuig
excl. BTW
Het vervolg....
1
Bestel online Bestel online
2
Wij versturen de units Wij versturen de units
3
Installeer de units Installeer de units
4
Test 30 dagen gratis Test 30 dagen gratis
5
Na de test start jouw contract en betaal je maandelijks. Na de test start jouw contract en betaal je maandelijks.
Jouw gegevens

Kies jouw betaalmethode
Door te bestellen ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Cartracker.
Veel gestelde vragen...
Voldoet het systeem aan de eisen van de belastingdienst?

ULU Fleet Services B.V. heeft het keurmerk RitRegistratieSystemen met ULU Cartracker. Stichting Keurmerk RRS is de onafhankelijke brancheorganisatie die ritregistratiesystemen beoordeelt op privacy en fraudebestendigheid. Daardoor voldoe jij als ondernemer aan de eisen van de Belastingdienst en ben je verzekerd van een sluitende rittenadministratie. Let op, voor dit keurmerk dien je het product te laten inbouwen.

Waar bestaat het systeem uit?

Om de ritten automatisch te registreren, heb jij altijd een stukje hardware nodig in ieder voertuig. Wij noemen onze hardware een Plug & Play OBD dongel. Ons OBD-II-apparaat heeft een kleine vormfactor en eenvoudig te installeren in ieder voertuig. Onze plug & play dongel installeer je in minder dan twee minuten. In de dongel zit een eigen simkaart, dus je hoeft ook niet moeilijk te doen met bluetooth en een koppeling met jouw telefoon.

Om de units te installeren hoef je ook niets open te schroeven of technisch aan te passen, want de dongel klikt eenvoudig in de OBD-poort van de auto. Iedere auto heeft een OBD-poort. Bij levering van de dongel krijg je een handleiding waarin dit proces stapsgewijs wordt toegelicht.

Naast dit stukje hardware, heb je altijd een online inlog op onze website (live.cartracker.nl) en toegang tot onze gratis app. Zowel online als in de app, zien bestuurders ritten en kunnen zij ook eenvoudig de ritmodus wijzigen (bijv. zakelijk vs. privé).

Hoe kun je privé/zakelijk wijzigen?

Je kunt privé/zakelijk gemakkelijk wijzigen via de rittenregistratie app of in onze webportal. In de app is het mogelijk om dit vóór een rit of na een rit achteraf te wijzigen. Handig voor de bestuurders! Ook hebben wij diverse andere functionaliteiten om het nog simpeler te maken. Zo is het mogelijk om nuttige plaatsen aan te geven (bijv. werkadres) waardoor ritten automatisch een bepaalde ritmodus krijgen (bijv. zakelijk). Of stel een privacy schema in, voor als de voertuigen bijv. tussen 09:00u en 18:00u alleen maar zakelijk rijden en daarbuiten privé. Of doordeweeks altijd zakelijk en juist in het weekend privé. Stel dit eenvoudig in via het portaal.

Na aanschaf ontvang je van ons een uitgebreide onboarding en nemen wij jouw aan de hand om alles in te stellen! Hebben jouw bestuurders vragen? Wij zijn bereikbaar op 085 060 00 53.

Krijg je automatische rapportages?

Via de webportal is het mogelijk om in te stellen dat jouw rittenrapportage automatisch elke gewenste periode verzonden wordt (wekelijks, maandelijks, etc.) in elk gewenst format (bijv. excel of pdf). 

Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om in de rapportage module (via de webportal) een periode selecteren en de data te exporteren (in bijv. excel of pdf). Dat is handig!

30 dagen gratis testen, hoe werkt dat precies?

Wij hebben zoveel vertrouwen in ons eigen product, dat je gratis mag testen van ons. We weten uiteindelijk wel dat jij tevreden zal zijn met ons product. Maar, hoe werkt dat testen dan eigenlijk precies?

Nou heel simpel eigenlijk. Na de bestelling, versturen wij de GPS Trackers voor jouw auto's direct. Zodra jij ontvangt, kan je aan de slag! Installeer de dongel in jouw voertuigen: jouw ritten worden automatisch geregistreerd. Ben je na 30 dagen om welke reden dan ook toch niet tevreden, dan stuur je dongel gewoon weer terug naar ons. Gratis! Zodra wij het apparaat terug hebben, verwerken wij het in ons systeem en deactiveren wij de automatische incasso. Het contract gaat niet in en jij hoeft niets te betalen.

Stuur je de unit niet terug binnen 30 dagen, dan ontvang je na de gratis testperiode een maandelijkse factuur en incasseren wij de abonnementsgelden. Heb je gekozen voor eenmalige aanschaf, dan betaal je bij de eerste factuur ook direct de kosten voor de hardware. De maanden daarna, alleen de lage abonnementskosten. 

Is het echt maandelijks opzegbaar?

Dat klopt! Het is mogelijk om op elk moment jouw abonnement stoppen. Wil je opzeggen? Stuur dan een mail naar support@cartracker.nl en laat het ons weten.

Heb jij de GPS Tracker gekocht, dan geldt de opzegging per de eerste van de komende maand. 

Maak jij gebruik van onze lease-structuur, dan stopt het abonnement in de maand dat wij de unit terug hebben ontvangen.

Hoe werkt het parkeren via Cartracker?

Via de Cartracker app kan je gemakkelijk de gewenste parkeerzone selecteren en starten. Door de connectie met de voertuigen weten wij precies wanneer jij weer onderweg bent en stoppen dan automatisch jouw parkeeractie! Zo betaal je nooit meer teveel parkeergeld en vergeet je de meter nooit meer uit te zetten.

Via de parkeerfunctie op de Cartracker app betaal je de tarieven die vastgesteld zijn door de betreffende gemeenten. Dit zijn dezelfde tarieven als bijv. een ParkMobile of andere parkeerapp.

Omdat je met Cartracker alleen betaalt voor de tijd dat je werkelijk geparkeerd staat, kun je wel geld besparen op je parkeerkosten. Je hoeft niet meer vooraf in te schatten hoe lang je geparkeerd staat, waardoor je automatisch bespaard op parkeerkosten. Daarnaast laat de app de goedkoopste parkeerzones in de buurt zien en navigeert je naar de goedkoopste parkeerplaats bij je eindbestemming. Dit kan tot wel 25% in je parkeerkosten schelen!

Voor alle (zakelijke) parkeeracties betaal je geen transactiekosten.

Wat betekent professionele inbouw?

Bij een professionele inbouw komt onze onafhankelijk inbouwpartner bij jou langs op elk gewenste locatie / tijdstip om de dongel in te bouwen. 

De unit wordt dan weggewerkt achter het dashboard van de auto, zodat deze niet zichtbaar is en er niet gemakkelijk uitgehaald kan worden. Dit is relevant als de auto wellicht ook nog een ander gebruikt wordt dan jezelf of één van jouw medewerkers.

Ik heb meerdere bestuurders op één voertuig. Kan dat ook?

Yes, dat kan ook. We hebben hier verschillende manieren voor. Naast een dongel hebben wij ook een traditionele blackbox die ingebouwd kan worden met berijdersidentificatie. Een chauffeur kan zich dan inchecken in de auto met een RFID kaart of tag / ibutton. Op die manier weet jij precies, wie wanneer gereden heeft.

Een andere manier is om onze reserveringsmodule te gebruiken. Chauffeurs kunnen dan via de app een voertuig reserveren voor een bepaalde dag en tijdstip.

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Waarom heb ik eventueel een verlengkabel nodig?

Een verlengkabel is niet altijd nodig. Dit is alleen nodig bij een auto  Dit is vaak het geval bij Franse auto's (bijv. Citroën). De verlengkabel plug je in de OBD poort en het apparaat in de kabel. Op deze manier kun je de dongel achter het klepje wegwerken.

Vragen?
Vragen?   Bel  085-208 00 00

Wil jij toch liever een offerte op maat? Neem contact met ons op!

Stel een vraag
Close