Over Cartracker
Wij zijn Cartracker.
 • Meer dan 15 jaar ervaring

  Meer dan 15 jaar ervaring

  in de wereld van Track & Trace / Rittenregistratie
 • Voor en door

  Voor en door

  onze klanten gemaakt!
 • Keurmerk Ritregistratie

  Keurmerk Ritregistratie

  Jij bent verzekerd van een sluitende Kilometer registratie
 • Alles in eigen huis

  Alles in eigen huis

  Nederlandse producten en geheel Nederlands team!

Over Cartracker

Voor en door onze klanten gemaakt

Meer dan 15 jaar actief als gamechanger in de conservatieve Rittenregistratie markt. Letterlijk door en voor onze klanten gemaakt. Veel klanten hebben bijgedragen aan ons succes! Het platform wat er nu staat is dan ook vooral aan hen te danken. 

Wij zijn jong, dynamisch en kunnen ons snel aanpassen aan iedere wens. Kijk eens bij de toepassingen van ons systeem en bekijk wat wij allemaal voor kunnen betekenen voor jou als klant. Heb jij ideeën? Laat het ons weten en wie weet ontwikkelen wij deze toepassing voor jou!

Wist jij dat wij lid zijn van Stichting Nederland CO2 Neutraal? Wij zetten ons actief in om de CO2 uitstoot van ieder wagenpark te verlagen, want iedereen kan meewerken aan een beter milieu! Collega’s John en Ziggy komen jou dit graag uitleggen op locatie.

Meet & Greet
Met het Cartracker Team
Christian Kerssens - CEO
Opper-ULUwapper en vanaf het eerste uur enthousiast over eigen product en organisatie. Na 8 jaar China nu woonachtig in het pittoreske London.
Geertjan Berman - Operations
ULUwapper vanaf het eerste uur. Altijd opzoek naar verbeteringen. In zijn vrije tijd: 'Obstacle Runner'; Trifecta Athlete & WR Race.
Frank Janssen - Finance
Ons Brabantse (Vroeger tijdelijke Belgische) geld-meneertje. Fan van Feyenoord, houdt van Carnaval en weet alles over financiën.
Ziggy Parinussa - Sales
Onze powervrouw op sales! Verantwoordelijk voor relatiebeheer en new business. Komt uit Limburg, familiemens en is dol op haar hond Chewy. 
Enrique Doncker - Inbouw
Enrique draait zijn hand niet om voor de hardware inbouw. Komt uit Sint Maarten en zorgt in zijn vrije tijd voor zijn 2 dochters.
Leo Koonen - Inbouw
Bouwt onze hardware in op iedere plek in Nederland! Hij komt uit Heerlen, houdt van airsoft, fotografie en verlaten plekken bezoeken. Komt goed uit met
Eelco van Lent - Inbouw
Inbouwer met veel ervaring! Houdt van reizen, zeilen, F1 en is ook nog schipper bij KNRM station Warder. Een duizendpoot met een neusje voor techniek!
Albert Etnel - Support
Dol op radiografisch bestuurbare wagens. Dol op skaten en uitjes. Een troubleshoot gaat hij niet uit de weg en is altijd het zonnetje in huis!
Peter Berman - Support
Houdt van processen en optimaliseren. Komt uit de autowereld en heeft bij meerdere dealers gewerkt. In zijn vrije tijd is hij vaak buiten te vinden!
Joep van Doornik - Support
Mister support, zoekt altijd naar de juiste oplossing en gaat door het vuur voor onze klanten! Gaat graag op vakantie en is vaak in Duitsland te vinden!
Chip van Meenen - Developer / UX
Watersportfanaat Chip werkt aan AI integratie bij Cartracker en test alle (nieuwe) features. Zijn naam zegt het al: hij houdt van windsurfen!
Jaap van Dalen - Developer / UX
Onze mobile-guru en UX specialist! Developen en designen, daar gaat z'n hart sneller van kloppen. Hij zorgt voor de best werkende applicaties
Tom van der Lans - Developer
Digitale allerkunner en multi-dev talent. Mobile, web, database / niets is te gek voor Tom. Hij sport graag en rijdt ook nog eens rond op zijn motor!
Eddy de Boer - Developer
Developen doet onze Ed al toen de meeste van ons nog in de luiers liepen. In het weekend stapt hij in zijn F1 simulator en rijdt hij de snelste tijden!
Marko Jurinčič - Developer
De alleskunner en allesweter binnen onze organisatie. Zijn hobby's: Developen en werken voor Cartracker. Komt goed uit dus!
Blaz Merela - Developer
Bouwt aan de Cartracker data infrastructuur. Blaz helpt ons om efficienter te werken! Kijkt altijd naar groei en innovatie en houdt van voetbal.
Jan van Eeden - Developer
Ontwikkelt nieuwe producten en ideeën alsof het niets is, een echte aanwinst! Rijdt op zijn motor naar werk en speelt ook nog World Of Warcraft!
Daniel Tabrizian - AI Developer
Daniel houdt van een uitdaging en is een digitale probleemoplosser. Hij sport veel en loopt in het weekend genoeg feestjes af! 

Neem contact met ons op!

Cartracker
(onderdeel van ULU B.V.)

Boeingavenue 241, 1119 PD Schiphol-Rijk
De Plank 86, 5504 ED Veldhoven
77 Fulham Palace Road, London, United Kingdom, W6 8AF
Cesta Dolomitskega Odreda 10c, 1000 Ljubljana
Fangda building , Room 1003 Keji South 12th Road 518057, High-Tech Industrial Park
Stel een vraag
Close