Tankpassen Koppelen
Koppel jouw tankpas met Cartracker. Krijg inzicht in het verbruik en zie de effecten van het rijgedrag!
Tankpassen Koppelen
Koppel jouw tankpas, analyseer het verbruik en bewaar het overzicht.

Meerdere tankpas koppelingen mogelijk

Integreer jouw tankpassen in het mobiliteitsplatform van Cartracker. Wij slaan alle tankbeurten op en combineren dit met jouw rittenregistratie, waardoor je nog meer inzicht krijgt. Cartracker heeft altijd de exacte kilometerstand op het moment van tanken, en kan daardoor zeer nauwkeurige analyses uitvoeren met betrekking tot brandstof verbruik, prijzen per kilometer en dit allemaal in relatie tot het rijgedrag van de bestuurder. Zo weet jij exact wat een bepaalde rit kost of gekost heeft en hoeveel euro jij kunt besparen met rijgedrag.

Koppel jouw MoveMove tankpas

Cartracker heeft een mooie samenwerking met de MoveMoveKoppel jouw MoveMove tankpas eenvoudig aan ons platform en alle tankbeurten van gebruikers komen in ons portaal. Meer weten? Bekijk de website van MoveMove over onze samenwerking.

Wat kun jij met een toegevoegde Tankpas?

Tankpas Overzicht
Tankpas Overzicht
Geen gedoe meer met bonnetjes of losse registratiesystemen: Met Cartracker zijn al jouw tankactiviteiten samengevoegd in één volledig overzicht. Zo zie je precies wanneer, waar en hoeveel er getankt is en wat de exacte kilometerstand was op het moment van tanken. Jouw tankkosten en verbruik worden zo gemakkelijk inzichtelijk gemaakt.
Voorkom fraude
Voorkom fraude
Wist je dat 1 op de 7 werknemers fraudeert met de tankuitgaven? Doordat je met Cartracker altijd op de hoogte bent van de locatie van je voertuig, kan het systeem controleren of een tankuitgave ook daadwerkelijk voor dat voertuig geldt. Ook rekent Cartracker automatisch de actieradius (gereden kilometers) uit tussen de verschillende tankbeurten en wijst je direct op afwijkingen.
Inzicht met gekoppelde Tankpassen
Inzicht met gekoppelde Tankpassen
Cartracker zet alle bijgehouden ritten en tankgegevens in één overzicht. Door de informatie van je ritten en tankbeurten makkelijk met elkaar te combineren, kan het brandstofverbruik en –kosten gemakkelijk berekend worden. Krijg een duidelijk inzicht in je kosten per rit en hoeveel kilometers jij rijdt op een volle tank. We vergelijken dit ook met jouw collega’s en/ of andere Cartrackers.
Rijgedrag & Tanken
Rijgedrag & Tanken
Met de geïntegreerde tankgegevens, geeft Cartracker jou ook meer informatie over de gevolgen van rijgedrag op de brandstofkosten en verbruik. Jij kunt nauwkeurig analyseren wat jouw rijgedrag ‘kost’ en hoe dit zich verhoudt met jouw collega’s.
Koppel jouw Tankpas en bespaar direct.
Koppel jouw Tankpas en bespaar direct.
De integratie van een tankpas bespaart je uiteindelijk een hoop geld op brandstofkosten. Door het matchen van het verbruik met rijgedrag, wordt precies duidelijk hoeveel je met je rijscore op brandstof hebt bespaard. Zo haal je het meeste uit je liters brandstof!
Stel een vraag
Close