Mobiel Parkeren met Cartracker
Betaal nooit meer een minuut teveel met de Cartracker Parkeerapp
Mobiel Parkeren met Cartracker
Starten via de app, stoppen door weg te rijden. Wel zo makkelijk!

Parkeren met Cartracker?

Wist je dat je als Cartracker gebruiker ook meteen een parkeer app op zak hebt? Dat is niet alleen handig, maar bespaart ook al snel 10 euro per maand. 

Hoe dat zit? Bij ons betaal je geen abonnementskosten voor onze (beste) parkeerapp, en voor zakelijk parkeren rekenen wij ook geen transactiekosten. Bij dagelijks parkeren bespaar je al meer dan je aan Cartracker uitgeeft.

De beste parkeer app

En het mooiste van alles: als je wegrijdt stopt jouw parkeeractie automatisch. Dat scheelt je niet aleen onnodige kosten, maar ook een hoop frustratie!

Je gebruikt ons ritregistratiesysteem, inclusief dongel en app, al voor €5,- per maand.

Bekijk alle mogelijkheden op onze prijzenpagina »

 

Standaard features

Parkeren & Rittenregistratie
Parkeren & Rittenregistratie
Alle parkeerbewegingen in één overzicht, gecombineerd met jouw rittenregistratie.
Bespaar met Parkeer App
Bespaar met Parkeer App
Betaal nooit meer een minuut teveel voor het parkeren met een app. Geen transactiekosten. Geen maandelijks parkeerabonnement. Geen kosten voor een herinnering SMS. Bovendien stoppen wij de parkeermeter als je wegrijdt!
Parkeermodus
Parkeermodus
Maak gemakkelijk en snel onderscheid tussen zakelijk parkeren en privé parkeren. Wijzig de parkeermodus voor of na het parkeren en met slechts één klik worden de parkeeracties (zakelijk / privé) gescheiden.
Goedkoper parkeren
Goedkoper parkeren
Via de parkeer app krijg je informatie over de kosten per parkeerzone en helpen wij jou de dichtstbijzijnde of goedkoopste zone te vinden. Daarnaast geven wij jou real-time inzicht in de kosten van de lopende parkeermeter.
Stel een vraag
Close