Betaal nooit meer een minuut teveel voor jouw parkeeractie
Parkeer met Cartracker
Starten via de app, stoppen door weg te rijden. Wel zo makkelijk!

Wist je dat je als Cartracker gebruiker op meteen een parkeerapp op zak hebt? Dat is niet alleen handig, maar bespaart ook al snel 10 euro per maand. 

Hoe dat zit? Bij ons betaal je geen abonnementskosten voor je parkeren, en voor zakelijke parkeeracties rekenen wij ook geen transactiekosten. Bij één dagelijkse parkeeractie bespaar je al meer dan je aan Cartracker uitgeeft.

En het mooiste van alles: als je wegrijdt stopt je parkeeractie automatisch. Dat scheelt je niet aleen onnodige kosten, maar ook een hoop frustratie!

Je gebruikt ons ritregistratiesysteem, inclusief dongel en app, al voor €5,- per maand.

Bekijk alle mogelijkheden op onze prijzenpagina »

 

Standaard features

Overzicht
Alle parkeerbewegingen in één overzicht, gecombineerd met jouw rittenregistratie.
Bespaar
Betaal nooit meer een minuut teveel aan jouw parkeeractie. Geen kosten per transactie. Geen maandelijks parkeerabonnement. Geen kosten voor een herinnering SMS. En de parkeeractie stopt automatisch als jij weer wegrijdt!
Parkeermodus
Maak gemakkelijk en snel onderscheid tussen zakelijk parkeren en privé parkeren. Wijzig de parkeermodus voor of na de parkeeractie en met slechts één klik worden de parkeeracties (zakelijk / privé) gescheiden.
Goedkoper parkeren
Via de Cartracker app krijg je informatie over de kosten per zone en helpen wij jou de dichtstbijzijnde of goedkoopste zone te vinden. Daarnaast geven wij jou real-time inzicht in de kosten van de lopende parkeermeter.
Stel een vraag