Betaal nooit meer een minuut teveel voor jouw parkeeractie
Parkeren
Zet de parkeermeter aan via de Cartracker app. Zodra je wegrijdt, stoppen wij de meter weer.

Vergeet jij ook altijd de parkeeractie uit te zetten via een app? Met Cartracker is dit verleden tijd! Wij weten precies wanneer jouw auto geparkeerd staat in een betaalde zone, en kunnen gemakkelijk en snel de parkeeracties starten.

Ook weten wij precies wanneer jij weer onderweg bent, en stoppen automatisch jouw parkeeractie! Wel zo makkelijk. En ohja, je betaalt geen transactiekosten.

Standaard features

Overzicht
Alle parkeerbewegingen in één overzicht, gecombineerd met jouw rittenregistratie.
Bespaar
Betaal nooit meer een minuut teveel aan jouw parkeeractie. Geen kosten per transactie. Geen maandelijks parkeerabonnement. Geen kosten voor een herinnering SMS. En de parkeeractie stopt automatisch als jij weer wegrijdt!
Parkeermodus
Maak gemakkelijk en snel onderscheid tussen zakelijk parkeren en privé parkeren. Wijzig de parkeermodus voor of na de parkeeractie en met slechts één klik worden de parkeeracties (zakelijk / privé) gescheiden.
Goedkoper parkeren
Via de Cartracker app krijg je informatie over de kosten per zone en helpen wij jou de dichtstbijzijnde of goedkoopste zone te vinden. Daarnaast geven wij jou real-time inzicht in de kosten van de lopende parkeermeter.
Stel een vraag