Rijgedrag
Verlaag de brandstofkosten en CO2 uitstoot
Rijgedrag
Verlaag de brandstofkosten en CO2 uitstoot door te sturen op rijgedrag!

Kostenbesparing (brandstof) en CO2-reductie zijn twee belangrijke thema's voor elke fleetowner. Deze aspecten zijn direct gerelateerd aan het rijgedrag van de bestuurder. Een verbetering in het rijgedrag resulteert rechtstreeks in kostenbesparing en CO2-reductie. Het klinkt eenvoudig, maar hoe bereik je dat? Veel wagenparkbeheerders zoeken naar een concrete en praktische manier om het rijgedrag te verbeteren.

Krijg inzicht in het rijgedrag van jezelf of van jouw medewerkers. Hoe beter er gereden wordt, hoe minder kosten aan de auto. Dit scheelt niet alleen in brandstofkosten, maar levert je ook een besparing in slijtage- en onderhoudskosten op! Tevens kan jij in onze portal binnen in een paar klikken een supergave rijgedrag competitie starten waarin op verschillende wijze de berijders getriggerd worden tot verbetering in het rijgedrag. Door gamification met een knipoog kunnen serieuze resultaten behaald worden. Van een competitie op individueel niveau tot een ware strijd tussen verschillende groepen binnen het bedrijf, van anoniem tot 'name & shame': je kan alles zelf instellen.

Standaard features

Acceleren & Remmen
Acceleren & Remmen
De rechtervoet van de berijder van de auto heeft veel invloed op de kosten. Hoe harder je optrekt, hoe meer brandstof jij verbruikt. Hoe harder jij remt, hoe heftiger de banden en remmen slijten.
Stationair en snelheid
Stationair en snelheid
Het houden aan de maximale snelheden zorgt er niet alleen voor dat je geen boetes binnen krijgt, het is ook een economische manier om te rijden. Hoe beter jij je aan de snelheid houdt, hoe zuiniger jij rijdt. Ook het start/stop systeem van jouw auto is een manier om kosten te besparen.
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Uit onderzoek blijkt dat inzicht hebben in jouw eigen rijgedrag al zorgt voor een significante besparing in de cost of ownership van de auto. Als bedrijf kan je op een positieve manier sturen op het verbeteren van het rijgedrag van jouw medewerkers en zo de kosten van jouw wagenpark verlagen.
Rittenregistratie App
Rittenregistratie App
Elke berijder heeft via de app toegang tot zijn of haar eigen ritten en de scores. In de app krijg je inzicht in jouw rijgedrag, maar ook tips & trucs om deze te verbeteren. Bekijk van week tot week jouw verbetering!
Rijgedrag competitie
Rijgedrag competitie
Start binnen een paar klikken een leuke rijgedrag competitie! Individueel of per groep. Anoniem of 'name & shame'. Je kunt de competitie vormgeven zoals jij het wilt! De deelnemers worden op een leuke manier pro-actief gecoacht tot beter rijgedrag. Bekijk op elk moment de resultaten en tussenstanden!
Stel een vraag
Close