Het meest complete fleet management systeem
Nu vanaf €7,- per maand.
VRAAG INFORMATIE AAN
Makkelijk in gebruik en vol kostenbesparende features.
Volledig fiscus-proof.
Automatische rittenregistratie.
Beheer in één overzicht makkelijk en snel alle ritten van het gehele wagenpark. Bekijk de details van elke trip, zoals start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en ook de exacte routes die gereden zijn.
Live Track & Trace Wie wat waar.
Real-time inzicht in de locatie van je hele wagenpark. Zie wie er onderweg is of wie bij de klant gearriveerd is. Verbeter jouw dienstverlening door efficiënter te rijden en de dichtstbijzijnde auto naar de klant te sturen. Makkelijk en snel.
Hardware op maat voor elke situatie
Van plug & play dongel zonder inbouwkosten tot hardwired blackbox met start / stop systeem en berijdersidentificatie. Zelfs voor vrachtwagens, heavy duty en carsharing hebben wij de juiste tools!
Fiscus-proof de weg op.
Cartracker heeft een fiscaal keurmerk voor RitRegistratieSystemen in Nederland. De data kan gerapporteerd worden voor een bepaalde periode. Deze rapportages zijn dus geldig bewijs om aan de belastingdienst te tonen
Dynamische rapportages.
Jouw gehele wagenpark in één oogopslag.

De Cartracker portal heeft een aantal standaard rapportages; van brandstof tot CO2 en van parkeren tot rijgedrag. Je kan tevens eigen rapportages creëren en deze op elk gewenst moment naar elk gewenst e-mailadres (laten) sturen!

BEKIJK HOE HET WERKT
Bespaar kosten!
Krijg inzicht in het rijgedrag.

Krijg inzicht in jouw rijgedrag. Hoe beter er gereden wordt, hoe minder kosten aan de auto. Niet alleen kan je besparen in brandstofkosten, maar wat dacht je van de besparing van slijtage- en onderhoudskosten. Start met een paar klikken jouw eigen rijgedrag competitie met het hele wagenpark en verlaag (op een leuke manier) brandstofkosten en CO2 uitstoot!

BEKIJK HOE HET WERKT
Gerust op weg.
Onze alles-in-één rittenregistratie app

Rittenregistratie en Berijders app

Met de app van Cartracker kunnen jouw berijders gemakkelijk hun ritten bijhouden en ritmodussen (privacy) wijzigen. Zij kunnen ook navigeren, file informatie & rijgedrag inzien en parkeren!

BEKIJK HOE HET WERKT
Meten is weten.
Inzicht in verbruik & CO2 uitstoot

Integreer je tankpas in het mobiliteitsplatform van Cartracker. Alle tankbeurten worden opgeslagen in het overzicht, waardoor je nog meer inzicht krijgt. Zo weet jij exact wat een bepaalde rit kost of gekost heeft en hoeveel euro jij kan besparen met rijgedrag.

BEKIJK HOE HET WERKT
Makkelijk in gebruik en vol kostenbesparende features.
Roel Groenestein
Unit Manager Mobiliteit Service bij Spaarnelanden
-
"Na het vergelijken van een aantal systemen bleek dat Cartracker het meest gebruiksvriendelijke systeem is. Wat uniek is, is dat Cartracker de mogelijkheid biedt om rapportages volledig naar wens aan te passen."
Peter Broer
Service Manager bij Klingelnberg-Klauss
-
“Het systeem van Cartracker is eenvoudig in gebruik en van hoge kwaliteit. Het systeem doet wat het moet doen, zonder storingen of problemen. Een pluspunt van Cartracker is de helpdesk die altijd bereikbaar is wanneer er iets is.”
André de Wildt
Directeur bij Installatiebedrijf Dekker B.V.
-
“We zijn zeer tevreden met het systeem omdat het erg goed functioneert. Het is eenvoudig in gebruik en het is zeker niet duur. We hebben altijd inzicht in waar onze monteurs zijn zodat we snel kunnen schakelen indien nodig."
Volledig fiscus-proof.
Onze kers op de taart:
Zakelijk parkeren.

Wist je dat je ook kan parkeren met Cartracker? Al jouw berijders hebben direct een parkeerapp op zak. Dat is niet alleen handig, maar bespaart ook al snel euro's per maand.

Hoe dat zit? Bij ons betaal je geen abonnementskosten voor je parkeren, en voor zakelijke parkeeracties rekenen wij ook geen transactiekosten. Alle parkeeracties zijn overzichtelijk terug te vinden in de fleetportal. 

En het mooiste van alles: als je wegrijdt stopt de parkeeractie automatisch. Dat scheelt je niet aleen onnodige kosten, maar ook een hoop frustratie!

BEKIJK HOE HET WERKT
Het meest complete fleetmanagement systeem.
Voor de beste prijs.

Worstel jij nog dagelijks met een duur en onhandelbaar fleetmanagentsysteem? Stap dan over op Cartracker - wij maken fleetmanagement makkelijk en betaalbaar! Vraag nu een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

  • Probeer 30 dagen op proef
  • Bespaar tijd en kosten
  • Makkelijk in gebruik
  • 24/7 staan wij voor je klaar
Stel een vraag
Close