Sluitende Rittenregistratie met Fiscaal Keurmerk
Keurmerk RitRegistratieSystemen
Sluitende Rittenregistratie met Fiscaal Keurmerk
Sluitende kilometeradministratie binnen een paar klikken

Sluitende Rittenregistratie met Keurmerk

Cartracker / ULU is trots om het keurmerk RitRegistratieSystemen te bezitten. Stichting Keurmerk RRS is een onafhankelijke brancheorganisatie dat rittenregistratiesystemen beoordeelt op privacy en fraudebestendigheid. Cartracker helpt jou met een sluitende kilometeradministratie voor de belastingdienst. Bij inbouw krijg je dit keurmerk er automatisch bij!

Jouw kilometerregistratie in één overzicht

Beheer in één rittenregistratie overzicht makkelijk en snel alle bijgehouden ritten van het gehele wagenpark. Bekijk de details van elke trip, zoals start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en ook de exacte routes die gereden zijn. Precies volgens de rittenregistratie regels.

Handmatig ritten bijhouden? Met één klik heb jij een mooi overzicht van jouw gereden kilometers. Je kunt deze exporteren in Excel, PDF of CSV. Tevens kan je de rapportage automatisch naar jezelf laten mailen, over elk gewenste periode en naar elk gewenst emailadres. Zo is het mogelijk om automatisch wekelijkse, maandelijkse, jaarlijkse rapportages te ontvangen!

Standaard features

Kilometerregistratie
Kilometerregistratie
Beheer in één overzicht makkelijk en snel de rittenregistratie van het gehele wagenpark. Bekijk de details van elke trip, zoals start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en ook de exacte routes die gereden zijn.
Ritmodus
Ritmodus
Wijzig de ritmodus per rit: privé, zakelijk of woon-werk. Voeg eenvoudig aantekeningen toe, of dit nu via jouw app is of het web-dashboard. Doe dit waar en wanneer het jou uitkomt, precies zoals de belastingdienst het wil!
Rittenregistratie Belastingdienst
Rittenregistratie Belastingdienst
Cartracker heeft het keurmerk ritregistratiesystemen. Daardoor voldoe jij als ondernemer aan de eisen van de Belastingdienst en ben je verzekerd van een sluitende rittenadministratie.
Keurmerk Rittenadministratie
Keurmerk Rittenadministratie
Eenvoudige uitdraai van jouw kilometeradministratie voor de belastingdienst. Een minuutje werk!
Stel een vraag
Close