SHOP / RITTENREGISTRATIE / KILOMETERREGISTRATIE
feature
BEKIJK VIDEO
BEKIJK VIDEO
  • Rittenregistratie volgens eisen belastingdienst
  • Overal Jouw (zakelijke) Kilometers Bijhouden
  • Eenvoudig Te Installeren En Gebruiken
  • Vandaag Besteld, Morgen In Huis
  • Test 30 Dagen Gratis
  • Gratis Rittenregistratie App Met Parkeren
Maak jouw keuze...
Jouw
keuze...
€ 150,- eenmalig
€ 5,- per maand
€ 85,- inbouw per voertuig
excl. BTW
Het vervolg....
1
Bestel en stel een automatische incasso in Bestel en stel een automatische incasso in
2
Wij versturen de unit Wij versturen de unit
3
Installeer de unit Installeer de unit
4
Test 30 dagen gratis Test 30 dagen gratis
5
Na de test start jouw contract en betaal je  maandelijks. Na de test start jouw contract en betaal je maandelijks.
Jouw gegevens

Door te bestellen ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Cartracker.
Veel gestelde vragen...
Voldoet het systeem aan de eisen van de belastingdienst?

ULU Fleet Services B.V. heeft het keurmerk RitRegistratieSystemen met ULU Cartracker. Stichting Keurmerk RRS is de onafhankelijke brancheorganisatie die ritregistratiesystemen beoordeelt op privacy en fraudebestendigheid. Daardoor voldoe jij als ondernemer aan de eisen van de Belastingdienst en ben je verzekerd van een sluitende rittenadministratie.

Waar bestaat het systeem uit?

Om de ritten automatisch te registreren, heb jij altijd een stukje hardware nodig in de auto. Wij noemen onze hardware een Plug & Play OBD dongel. Ons OBD-II-apparaat heeft een kleine vormfactor en eenvoudig te installeren in ieder voertuig. Onze plug & play dongel installeer je in minder dan twee minuten en is binnen heel Europa bruikbaar. In de dongel zit een eigen simkaart, dus je hoeft ook niet moeilijk te doen met bluetooth en een koppeling met jouw telefoon.

Om te de unit te installeren hoef je ook niets open te schroeven of technisch aan te passen, want de dongel klikt eenvoudig in de OBD-poort van de auto. Elke auto heeft een OBD-poort. Bij levering van de dongel krijg je een handleiding waarin dit proces stapsgewijs wordt toegelicht.

Naast dit stukje hardware, heb je altijd een online inlog op onze website (live.cartracker.nl) en toegang tot onze gratis app. Zowel online als in de app, zie jij jouw ritten en kan je gemakkelijk de ritmodus wijzigen (bijv. zakelijk vs. privé).

Wat is een OBD poort?

De OBD poort noemen wij in de volksmond uitlees stekker. Het is de stekker die een dealer gebruikt om jouw auto uit te lezen. Ieder voertuig beschikt over deze poort. Bekijk deze video even om precies te zien waar jij de OBD poort kan terugvinden.

Hoe kun je privé/zakelijk wijzigen?

Je kunt privé/zakelijk gemakkelijk wijzigen via de app of in onze webportal. In de app kan dit vóór een rit of na een rit achteraf. Ook hebben wij diverse andere functionaliteiten om het nog simpeler te maken. Zo kan je nuttige plaatsen aangeven (bijv. werkadres) waardoor ritten automatisch een bepaalde ritmodus krijgen (bijv. zakelijk). Of kan je een privacy schema inschakelen, voor als je bijv. tussen 09:00u en 18:00u alleen maar zakelijk rijdt en daarbuiten privé. Of doordeweeks altijd zakelijk en juist in het weekend privé. Dit kan je gemakkelijk instellen via de webportal.

Na aanschaf ontvang je van ons een uitgebreide onboarding en nemen wij jouw aan de hand om alles in te stellen!

Krijg je automatische rapportages?

Het antwoord is ja. Je kan via de webportal zelf regelen dat jouw rittenrapportage automatisch elke gewenste periode verzonden wordt (wekelijks, maandelijks, etc.) in elk gewenst format (bijv. excel of pdf). Ook kan je uiteraard zelf kiezen naar welk adres jij de rapportage gestuurd wilt hebben.

Natuurlijk kan je ook gewoon altijd inloggen en in de rapportage module een periode selecteren en de data exporteren (in bijv. excel of pdf). Dat is handig!

30 dagen gratis testen, hoe werkt dat precies?

Wij hebben zoveel vertrouwen in ons eigen product, dat je gewoon gratis mag testen van ons. We weten toch eigenlijk wel dat jij tevreden zal zijn met ons product. Maar, hoe werkt dat testen dan eigenlijk precies?

Nou heel simpel eigenlijk. Na jouw bestelling, versturen wij de unit direct. Zodra jij deze binnen hebt, kan je aan de gang! Installeer de dongel in jouw auto en klaar is kees: Jouw ritten worden automatisch geregistreerd. Ben je na 30 dagen om welke reden dan ook toch niet tevreden, dan stuur je de unit gewoon weer terug naar ons. Gratis! Zodra wij de unit terug hebben, verwerken wij het in ons systeem en deactiveren wij de automatische incasso. Jouw contract gaat niet in en jij hoeft niets te betalen.

Stuur je de unit niet terug binnen 30 dagen, dan ontvang je na de gratis testperiode een maandelijkse factuur en incasseren wij de abonnementsgelden. Heb je gekozen voor eenmalige aanschaf, dan betaal je bij de eerste factuur ook direct de kosten voor de hardware. De maanden daarna, alleen de lage abonnementskosten. 

Is het echt maandelijks opzegbaar?

Yes, je kan op elk moment jouw abonnement stoppen. Wil je opzeggen? Stuur dan een mail naar support@cartracker.nl en laat het ons weten.

Heb jij de unit gekocht, dan geldt de opzegging per de eerste van de komende maand. 

Maak jij gebruik van onze lease-structuur, dan stopt het abonnement in de maand dat wij de unit terug hebben ontvangen.

Wat betekent all-in lease?

All-in lease betekent eigenlijk dat je onze apparatuur in bruikleen neemt, net zoals het leasen van een auto. De hardware (dongel) blijft in bezit van Cartracker, hierdoor heb jij geen eenmalige kosten voor  de aanschaf! Jij bespaart direct €145,00. Wil jij het contract opzeggen? Dan verwachten wij de dongel retour. De maandelijkse kosten liggen wel hoger door het leasetarief.

Waarom kan ik er maar 1 bestellen?

Deze webshop-module is speciaal gemaakt om snel en gemakkelijk één stuk te bestellen. Heb jij meerdere voertuigen en ben jij geinteresseerd? Dat kan natuurlijk ook! Wij komen graag in contact om een offerte op maat uit te brengen. Voor meerdere voertuigen hebben wij de webportal uitgebreid met nog meer functionaliteiten, superrelevant voor de hedendaagse fleetowner. Onze fleetportal geeft jou meer inzicht in jouw wagenpark en helpt jou deze digitaal te beheren en kosten te besparen! Interesse? Neem contact met ons op!

Hoe werkt het parkeren via Cartracker?

Via de Cartracker app kan je gemakkelijk de gewenste parkeerzone selecteren en starten. Door de connectie met jouw auto weten wij precies wanneer jij weer onderweg bent en stoppen dan automatisch jouw parkeeractie! Zo betaal je nooit meer teveel parkeergeld en vergeet je de meter nooit meer uit te zetten.

Via de parkeerfunctie op de Cartracker app betaal je de tarieven die vastgesteld zijn door de betreffende gemeenten. Dit zijn dezelfde tarieven als bijv. een ParkMobile of andere parkeerapp.

Omdat je met Cartracker alleen betaalt voor de tijd dat je werkelijk geparkeerd staat, kun je wel geld besparen op je parkeerkosten. Je hoeft niet meer vooraf in te schatten hoe lang je geparkeerd staat, waardoor je nooit teveel parkeergeld betaalt. Daarnaast laat de app je de goedkoopste parkeerzones in de buurt zien en navigeert je zo naar de goedkoopste parkeerplaats bij je eindbestemming. Dit kan tot wel 25% in je parkeerkosten schelen!

Voor alle parkeeracties betaal je geen transactiekosten.

Ik heb meerdere bestuurders op één voertuig. Kan dat ook?

Yes, dat kan ook. We hebben hier verschillende manieren voor. Naast een dongel hebben wij ook een traditionele blackbox die ingebouwd kan worden met berijdersidentificatie. Een chauffeur kan zich dan inchecken in de auto met een RFID kaart of tag / ibutton. Op die manier weet jij precies, wie wanneer gereden heeft.

Een andere manier is om onze reserveringsmodule te gebruiken. Chauffeurs kunnen dan via de app een voertuig reserveren voor een bepaalde dag en tijdstip.

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Wat betekent professionele inbouw?

Bij een professionele inbouw komt onze onafhankelijk inbouwpartner bij jou langs op elk gewenste locatie / tijdstip om de dongel in te bouwen. 

De unit wordt dan weggewerkt achter het dashboard van de auto, zodat deze niet zichtbaar is en er niet gemakkelijk uitgehaald kan worden. Dit is relevant als de auto wellicht ook nog een ander gebruikt wordt dan jezelf of één van jouw medewerkers.

Waarom heb ik eventueel een verlengkabel nodig?

Een verlengkabel hoeft vaak niet. Heel soms zit er een klepje voor de OBD poort. Dit is vaak het geval bij Franse auto's (bijv. Citroën). Met een verlengkabel kan je dan de unit installeren en het klepje weer dicht doen.

Het kan ook zijn dat je het zelf mooier vindt om met een verlengkabel te werken. Je kan dan de unit achter het dashboard wegwerken.

Vragen?
Vragen?   Bel  085-208 00 00

Wil je meer dan 1 dongel bestellen?
Klik dan hier

Stel een vraag
Close