Binnen no-time ben jij verzekerd van een sluitende, automatische en overzichtelijke ritregistratie met fiscaal keurmerk! Inclusief berijdersapp met navigatie, Flitsmeister, parkeren en nog veel meer!
Automatische ritregistratie zonder gedoe
Ritregistratie
Vanaf € 5,- per maand!

Kilometeradministratie wordt met de tool van Cartracker nog makkelijker! Binnen no-time ben jij verzekerd van een sluitende, automatische en overzichtelijke ritregistratie, die jou helpt met de rittenadministratie voor de Belastingdienst.

Alle ritten worden automatisch geregistreerd en zijn terug te vinden in jouw persoonlijke app en dashboard!

Standaard features

Ritmodus
Wijzig per trip de ritmodus (privé, zakelijk en woon-werk) of voeg eventuele aantekeningen toe! En dat allemaal vanuit jouw persoonlijke app of via het web-dashboard. Wanneer het jou uitkomt!
Rittenoverzicht
Beheer in één overzicht gemakkelijk en snel alle ritten van het gehele wagenpark. Bekijk de details van elke trip, zoals o.a. start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en ook de exacte routes die gereden zijn.
Veiligheid
Wij verzamelen miljoenen (misschien wel miljarden!) data van iedereen die met Cartracker rijdt. Wij gaan zorgvuldig met de gegevens om. Onze hardware bevat een niet-te-hacken beveiligingskey en alle gegevens worden veilig opgeslagen in een database, met een two-way TLS (voor onze techies). Het Cartracker systeem is hierdoor veiliger dan internetbankieren!
Inzicht
Krijg inzicht in hoe snel je hebt gereden, geremd en bekijk je acceleratiegedrag. Iedere rit krijgt een rijscore van 0 tot 100. Hoe hoger de rijscore, hoe zuiniger er is gereden. En zuinig rijden is goedkoper rijden!
Belastingdienst
ULU Cartracker heeft het Keurmerk RitRegistratieSystemen en helpt jouw aan een sluitende kilometeradministratie.
Autostatus
Bekijk op elk moment de actuele kilometerstand van jouw auto. Weet wanneer jouw auto voor onderhoud naar een garage moet of onderzoek eventuele foutcodes. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!
Privacy
Het registreren van ritten raakt vrijwel altijd de Wet Bescherming Persoonsgegevens. ULU is lid van Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen en hanteert de Privacy Gedragscode.

Bekijk de extra features!

+ parkeren
Wij weten precies wanneer jouw auto geparkeerd staat in een betaalde zone, en kunnen gemakkelijk en snel de parkeeracties starten.Ook weten wij precies wanneer jij weer onderweg bent, en stoppen automatisch ... lees meer over parkeren> lees meer over parkeren>
+ berijdersapp
Met de app van Cartracker kunnen jouw berijders gemakkelijk hun ritten bijhouden en ritmodussen (privacy) wijzigen, maar wat dacht je van direct navigeren, parkeermeter aan- en uitzetten, file- en flitsinfor... lees meer over onze app> lees meer over onze app>
+ rijgedrag
Krijg inzicht in jouw rijgedrag. Hoe beter je rijdt, hoe minder kosten aan de auto. Niet alleen kan je besparen in brandstofkosten, maar wat dacht je van de besparing van slijtage- en onderhoudskosten. Start... lees meer over rijgedrag> lees meer over rijgedrag>
+ tankintegratie
Integreer je tankpas in het mobiliteitsplatform van Cartracker. Alle tankbeurten worden opgeslagen in het overzicht, waardoor je nog meer inzicht krijgt. Zo weet jij exact wat een bepaalde rit kost of gekost... lees meer over de tankintegratie> lees meer over de tankintegratie>
+ rapportage
De Cartracker portal heeft een aantal standaard rapportages; van brandstof tot CO2 en van parkeren tot rijgedrag. Je kan tevens eigen rapportages creëren en deze op elk gewenst moment naar elk gewenst e-mail...
Stel een vraag