Op weg naar een duurzaam wagenpark?
Start een rijgedrag competitie!
Meer Info?
Op weg naar een duurzaam wagenpark?
Coach het rijgedrag.
Start vandaag nog.
Coach het rijgedrag.
Eerste stap naar een duurzaam wagenpark
Rijgedrag staat direct verbonden met de CO2 footprint van het wagenpark. Zet de eerste stap naar een duurzaam wagenpark!
Coach jouw bestuurders tot beter rijgedrag.
De unieke rijgedragcompetitie module binnen het Cartracker coacht jouw bestuurders op een positieve manier!
Name or Shame
Stel de competitie in hoe jij dat wilt! Name or shame, welke factor weegt het zwaarste en wie heeft het beste rijgedrag! Bestuurders krijgen zelf meldingen.
Inzicht in CO2 footprint
Door onze rijgedrag competitie kun je alles tot in detail analyseren. Jij weet de CO2 footprint van jouw wagenpark, maak analyses en bespaar automatisch!
Op weg naar een duurzaam wagenpark!
CO2 Footprint en duurzaamheid zijn zichtbaar.
Op weg naar een duurzaam wagenpark!

Cartracker maakt het mogelijk om het rijgedrag per rit zichtbaar te maken. Slecht rijgedrag heeft een negatieve invloed op jouw duurzaamheid en ook op de Total Cost of Ownership van jouw wagenpark. Verbeter jouw rijgedrag en jij bespaart automatisch op het totale wagenpark, je ziet het vanzelf!

BEKIJK HOE HET WERKT
Coach jouw bestuurders op een positieve manier.
Start een eigen rijgedrag competitie.
Coach jouw bestuurders op een positieve manier.

Start jouw eigen rijgedrag competitie.

Jouw bestuurders kunnen de strijd met elkaar aangaan! Wie is de duurzaamste bestuurder en wie heeft het beste rijgedrag? Stel deze competitie eenvoudig op en wij coachen de bestuurders op een positieve manier naar beter rijgedrag. Je kunt alles zelf instellen en om een bepaalde periode rapporteren. 

Gebruik de rittenregistratie app

Maar.. jouw bestuurders kunnen live mee kijken met de competitie, als zij onze ritregistratie app downloaden. Zij kunnen zich meten met een benchmark binnen de organisatie en andere Cartracker gebruikers! Verschillende klanten geven een kleine bonus aan de winnaars en besparen al snel 500 liter brandstof per voertuig!

BEKIJK HOE HET WERKT
Coach het rijgedrag.
Coach het rijgedrag.
Roel Groenestein
Unit Manager Mobiliteit Service bij Spaarnelanden
-
"Na het vergelijken van een aantal systemen bleek dat Cartracker het meest gebruiksvriendelijke systeem is. Wat uniek is, is dat Cartracker de mogelijkheid biedt om rapportages volledig naar wens aan te passen."
Coach het rijgedrag.
Peter Broer
Service Manager bij Klingelnberg-Klauss
-
“Het systeem van Cartracker is eenvoudig in gebruik en van hoge kwaliteit. Het systeem doet wat het moet doen, zonder storingen of problemen. Een pluspunt van Cartracker is de helpdesk die altijd bereikbaar is wanneer er iets is.”
Coach het rijgedrag.
André de Wildt
DGA bij Installatiebedrijf Dekker B.V.
-
“We zijn zeer tevreden met het systeem omdat het erg goed functioneert. Het is eenvoudig in gebruik en het is zeker niet duur. We hebben altijd inzicht in waar onze monteurs zijn zodat we snel kunnen schakelen indien nodig."
Start vandaag nog.
Alles in één Rittenregistratie pakket
Rijgedrag Meten, Parkeren, Track en Trace, Rijgedrag Competitie en meer!
Alles in één Rittenregistratie pakket

Maak het rijgedrag onderdeel van jouw organisatie

Bespaar automatisch en gebruik ook alle voordelen binnen het track en trace systeem. Parkeer, registreer jouw kilometers, bekijk waar de voertuigen rijden en bekijk alle tanktransacties en CO2 waarden! Jij weet wie het minste verbruikt en met de juiste aandacht krijg je het voor elkaar om schoner te opereren! Laat het rijgedrag onderdeel zijn van jouw organisatie.

Mooier kan het niet worden, start jouw rijgedrag competitie en bespaar meteen! De bestuurders zijn enthousiast, want ze kunnen iets winnen en jij bespaart al snel duizenden euro's per jaar. Weten hoe het werkt? Klik op onderstaande knop.

Vraag aan
Neem het op tegen jouw collega's.
Bespaar eenvoudig op brandstof, onderhoud en zelfs boetes!

Met Rijgedrag bespaar je in het hier en nu

Rijgedrag heeft direct invloed op jouw duurzaamheid en Total Cost of Ownership. Klanten van Cartracker besparen gemiddeld 500 liter brandstof per voertuig en 10.000,00 euro aan snelheidsboetes per jaar! Start nu of vraag aan via onderstaand formulier.

  • Test 30 dagen gratis
  • Bespaar tijd en kosten
  • Makkelijke installatie en gebruik
  • Per maand opzegbaar
Stel een vraag
Close