Het meest complete Fleetmanagement systeem met o.a. rit-registratie, berijdersapp, urenregistratie, parkeren, rijgedrag-competities, tijdslijnen, inzicht in CO2, Carsharing en nog veel meer!
Voor elke hedendaagse Fleetowner
Fleetmanagement
Jouw gehele wagenpark in één dashboard.

Volg live de locatie van alle auto’s, anticipeer op actuele kilometerstanden, onderhoud of eventuele foutcodes, bekijk per auto / bestuurder de ritten en monitor het rijgedrag.

Betaal nooit meer een minuut teveel aan parkeeracties met automatisch parkeren van Cartracker en integreer de zakelijke tankpassen om inzicht te krijgen in alle tankbewegingen met interessante analyses zoals kilometerprijs per berijder / voertuig.

Standaard features

Veiligheid
Wij verzamelen miljoenen (misschien wel miljarden!) data van iedereen die met Cartracker rijdt. Wij gaan zorgvuldig met de gegevens om. Onze hardware bevat een niet-te-hacken beveiligingskey en alle gegevens worden veilig opgeslagen in een database, met een two-way TLS (voor onze techies). Het Cartracker systeem is hierdoor veiliger dan internetbankieren!
Ritmodus
Jouw medewerkers kunnen gemakkelijk per trip de ritmodus wijzigen  (privé, zakelijk en woon-werk) of eventuele aantekeningen toevoegen! Met 1 klik worden zakelijke, privé en woon- werk kilometers gescheiden.
Live locatie
Krijg real-time inzicht in de locatie van uw gehele wagenpark. Bekijk wie er onderweg is of wie bij de klant gearriveerd is. Verbeter jouw dienstverlening door efficiënter te werken en de dichtstbijzijnde bestuurder naar de klant te sturen. Zie tevens in één oogopslag de actuele rij-richting van de voertuigen!
Hardware
Voor iedere situatie de juiste oplossing! Van Plug & Play dongel zonder inbouwkosten tot hardwired blackbox met start / stop systeem en berijdersidentificatie! Zelfs voor vrachtwagens, heavy duty en autodelen hebben wij de juiste tools!
Belastingdienst
Cartracker heeft een fiscaal keurmerk voor RitRegistratieSystemen in Nederland. De data kan gerapporteerd worden voor een bepaalde periode. Deze rapportages zijn dus geldig bewijs om aan de belastingdienst te tonen.
Inzicht
Krijg inzicht in het rijgedrag van jouw medewerkers. Hoe beter er gereden wordt, hoe minder kosten aan de auto. Niet alleen kun je besparen op brandstofkosten, maar wat dacht je van de besparing van slijtage- en onderhoudskosten!
Points of interest
Wij verzamelen miljoenen (misschien wel miljarden!) data van iedereen die met Cartracker rijdt. Wij gaan zorgvuldig met de gegevens om. Onze hardware bevat een niet-te-hacken beveiligingskey en alle gegevens worden veilig opgeslagen in een database, met een two-way TLS (voor onze techies). Het Cartracker systeem is hierdoor veiliger dan internetbankieren!
Privacy
Wij verzamelen miljoenen (misschien wel miljarden!) data van iedereen die met Cartracker rijdt. Wij gaan zorgvuldig met de gegevens om. Onze hardware bevat een niet-te-hacken beveiligingskey en alle gegevens worden veilig opgeslagen in een database, met een two-way TLS (voor onze techies). Het Cartracker systeem is hierdoor veiliger dan internetbankieren!
Berichten
Stuur berichten vanuit de portal naar jouw medewerkers op de weg. Je kan allerlei content versturen, van foto’s tot video’s en zelfs gehele routes of navigatie-adressen! Binnen no-time verstuur jij berichten naar de app van de berijders en die kunnen met een swipe direct aan de slag!

Bekijk de extra features!

+ parkeren
Wij weten precies wanneer jouw auto geparkeerd staat in een betaalde zone, en kunnen gemakkelijk en snel de parkeeracties starten.Ook weten wij precies wanneer jij weer onderweg bent, en stoppen automatisch ... lees meer over parkeren> lees meer over parkeren>
+ berijdersapp
Met de app van Cartracker kunnen jouw berijders gemakkelijk hun ritten bijhouden en ritmodussen (privacy) wijzigen, maar wat dacht je van direct navigeren, parkeermeter aan- en uitzetten, file- en flitsinfor... lees meer over onze app> lees meer over onze app>
+ hardware
Voor iedere situatie de juiste oplossing! Van Plug & Play dongel zonder inbouwkosten tot hardwired blackbox met start / stop systeem en berijdersidentificatie! Zelfs voor vrachtwagens, heavy duty en auto... lees meer over onze hardware> lees meer over onze hardware>
+ rijgedrag
Krijg inzicht in jouw rijgedrag. Hoe beter je rijdt, hoe minder kosten aan de auto. Niet alleen kan je besparen in brandstofkosten, maar wat dacht je van de besparing van slijtage- en onderhoudskosten. Start... lees meer over rijgedrag> lees meer over rijgedrag>
+ rapportages
De Cartracker portal heeft een aantal standaard rapportages; van brandstof tot CO2 en van parkeren tot rijgedrag. Je kan tevens eigen rapportages creëren en deze op elk gewenst moment naar elk gewenst e-mail...
+ tankintegratie
Integreer je tankpas in het mobiliteitsplatform van Cartracker. Alle tankbeurten worden opgeslagen in het overzicht, waardoor je nog meer inzicht krijgt. Zo weet jij exact wat een bepaalde rit kost of gekost... lees meer over tanken> lees meer over tanken>
+ berijdersidentificatie
Weet precies wie, wanneer rijdt met de berijdersidentificatie van Cartracker. Identificatie kan op verschillende manier; tag systeem, druppel, RFID, NFC pas met of zonder een startonderbreker. Of wat dacht j... lees meer over berijdersidentificatie> lees meer over berijdersidentificatie>
+ carsharing
Maak gebruik van onze geïntegreerde Carsharing / Autodeel module. Beheer jouw gedeelde wagenpark en laat de gebruikers via de app gemakkelijk en snel een auto reserveren op elk gewenst moment.... lees meer over autodelen> lees meer over autodelen>
Stel een vraag