Het meest complete fleet management systeem
Nu vanaf €7,- per maand.
VRAAG INFORMATIE AAN
Makkelijk in gebruik en vol kostenbesparende features.
Volledig fiscus-proof.
Fleet Management systeem en Keurmerk Ritregistratie
Laat Cartracker Fleetmanagement inbouwen

Fleet Management systeem met Fiscaal Keurmerk Belastingdienst (SKRSS)

De belastingdienst stelt strenge eisen aan automatische rittenregistratiesystemen. Zo stellen ze eisen voor een sluitende rittenadministratie en moeten wij volgens de rittenregistratie regels rapporteren. Wanneer je Cartracker laat inbouwen voldoet het systeem aan de richtlijnen van de belastingdienst en het keurmerk ritregistratiesystemen. Deze rittenregistratie richtlijnen zijn uitgegeven op de manier van het registreren van Ritten, Privacy, Data Opslag, de veiligheid van het systeem en continuïteit.

Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen heeft in samenwerking met de belastingdienst het initiatief genomen. Gebruikers zijn hierdoor verzekerd van een sluitende ritten registratie voor de belastingdienst! Dus kies voor het keurmerk en wij komen langs om jouw rittenregistratie systeem in te bouwen!

BEKIJK HOE HET WERKT
Dynamische Rapportages Voor Wagenparkbeheer
Jouw Gehele Wagenpark in één Oogopslag.

Dynamische Fleetmanagement Tools.

Ons Fleet Management portaal heeft een aantal standaard rapportages; van brandstof tot CO2 en van parkeren tot rijgedrag. Deze standaard rapportages kan jij ook helemaal naar wens instellen! Bereken jouw efficiëntie, duurzaamheid, CO2 uitstoot, getankte liters brandstof en meer! Als wagenparkbeheerder ben jij op de hoogte.

BEKIJK HOE HET WERKT
Bespaar kosten op jouw Wagenpark!
Krijg inzicht met Fleetmanagement in het Rijgedrag.

Fleetmanagement & Rijgedrag Meten

Krijg inzicht in jouw rijgedrag. Hoe beter er gereden wordt, hoe minder kosten aan de auto. Niet alleen bespaar je direct in brandstofkosten, maar ook in slijtage- en onderhoudskosten. Binnen de Fleet Management tool start je met een paar klikken jouw eigen rijgedragcompetitie met het hele wagenpark. Jouw bestuurders coachen we op een leuke en positieve manier. Jij ziet direct het effect binnen het wagenpark.

BEKIJK HOE HET WERKT
Fleetmanagement Ook Onderweg.
Onze alles-in-één Fleet Management App

Fleet Management Ook Onderweg.

Met de rittenregistratie app van Cartracker kunnen jouw berijders gemakkelijk hun ritten bijhouden en ritmodussen (privacy) wijzigen, maar wat dacht je van direct navigeren, parkeermeter aan- en uitzetten, file- en flitsinformatie bekijken. Verder kunnen jouw bestuurders eenvoudig berichten versturen naar elkaar of naar de planning. De planning ontvangt deze dan in het Fleetmanagement portaal.

BEKIJK HOE HET WERKT
Meten is weten.
Met Fleet Management Krijg je inzicht in verbruik.

Tankpas & Fleet Management

Integreer jouw tankpas in de Fleet Management tool van Cartracker. Alle tankbeurten slaan we op in het overzicht en kan jij gebruiken in jouw Fleetmanagement rapportages. Door onze slimme rekenmodule, krijg jij inzicht in het verbruik en kosten per rit. Hierdoor zie je direct dat een chauffeur dat goed rijdt, minder verbruikt en dus ook minder kost!

BEKIJK HOE HET WERKT
Makkelijk in gebruik en vol kostenbesparende features.
Roel Groenestein
Unit Manager Mobiliteit Service bij Spaarnelanden
-
"Na het vergelijken van een aantal systemen bleek dat Cartracker het meest gebruiksvriendelijke systeem is. Wat uniek is, is dat Cartracker de mogelijkheid biedt om rapportages volledig naar wens aan te passen."
Peter Broer
Service Manager bij Klingelnberg-Klauss
-
“Het systeem van Cartracker is eenvoudig in gebruik en van hoge kwaliteit. Het systeem doet wat het moet doen, zonder storingen of problemen. Een pluspunt van Cartracker is de helpdesk die altijd bereikbaar is wanneer er iets is.”
André de Wildt
Directeur bij Installatiebedrijf Dekker B.V.
-
“We zijn zeer tevreden met het systeem omdat het erg goed functioneert. Het is eenvoudig in gebruik en het is zeker niet duur. We hebben altijd inzicht in waar onze monteurs zijn zodat we snel kunnen schakelen indien nodig."
Volledig fiscus-proof.
Parkeren en Fleet Management?
Zakelijk Parkeren Met Cartracker.

Parkeren & Fleetmanagement in één platform

Wist je dat je ook kunt parkeren met Cartracker? Al jouw bestuurders hebben direct een parkeerapp op zak. Dat is niet alleen handig, maar bespaart ook al snel tientallen euro's per maand.

Hoe dat zit? Bij ons betaal je geen abonnementskosten voor het parkeren en voor zakelijke parkeeracties rekenen wij ook geen transactiekosten. Alle parkeeracties zijn overzichtelijk terug te vinden in het fleet management systeem. 

En het mooiste van alles: als jij wegrijdt stopt de parkeeractie automatisch. Dat scheelt je niet aleen onnodige kosten, maar ook een hoop frustratie!

BEKIJK HOE HET WERKT
Het meest complete Fleetmanagement Systeem.
Voor de beste prijs.

Worstel jij nog dagelijks met een duur en onhandelbaar fleetmanagent systeem? Stap dan over op Cartracker - wij maken fleetmanagement makkelijk en betaalbaar! Vraag nu een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

  • Probeer 30 dagen op proef
  • Bespaar tijd en kosten
  • Makkelijk in gebruik
  • 24/7 staan wij voor je klaar
Stel een vraag
Close