Cartracker
Een innovatief bedrijf in een traditionele markt! Wij blijven door-ontwikkelen en hebben een frisse blik op wagenparken. Met een focus op technologische oplossingen, hebben wij een antwoord op elke vraag.
Voor elke hedendaagse Wagenparkbeheerder
Cartracker
Al meer dan 15 jaar biedt Cartracker oplossingen op het gebied van Track & Trace.

Wat is Cartracker Kilometerregistratie?

Wij bieden een volledige oplossing voor fleetmanagement, Rittenregistratie en Track en Trace met name voor MKB-organisaties, Gemeenten, grote wagenparken en ZZP'ers. Sinds 2013 hebben wij als één van de eerste leveranciers het Keurmerk Ritregistratiesystemen voor een sluitende fiscale kilometerregistratie gekregen. Na 15 jaar onderdeel te zijn geweest van Decos, is Cartracker sinds 1 juni 2018 overgenomen door ULU.

ULU is een internationale organisatie met verschillende oplossingen binnen de telematica. ULU ontwikkelt alles in eigen huis, van software tot hardware. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en alles op maat aanbieden. ULU heeft een focus op innovatie en bouwt zeer creatieve applicaties van fleetmanagement en wagenparkbeheer tot connected car en carsharing oplossingen. Meer informatie over ULU >

Neem contact met ons op!

Cartracker
(onderdeel van ULU B.V.)

Locaties

Boeingavenue 241, 1119 PD Schiphol-Rijk
De Plank 86, 5504 ED Veldhoven
77 Fulham Palace Road, London, United Kingdom, W6 8AF
Cesta Dolomitskega Odreda 10c, 1000 Ljubljana
Fangda building , Room 1003 Keji South 12th Road 518057, High-Tech Industrial Park
Stel een vraag
Close