Weet het actuele verbruik van jouw wagenpark en bekijk de effecten van rijgedrag op de tankkosten!
Tankpasintegratie
Koppel je tankpas, analyseer het verbruik en bewaar het overzicht.

Integreer je tankpas in het mobiliteitsplatform van Cartracker. Alle tankbeurten worden opgeslagen in het overzicht, waardoor je nog meer inzicht krijgt. Cartracker heeft altijd de exacte kilometerstand op het moment van tanken, en kan daardoor zeer nauwkeurige analyses uitvoeren m.b.t. brandstof verbruik, prijzen per kilometer en dit allemaal in relatie tot het rijgedrag van de bestuurder.

Zo weet jij exact wat een bepaalde rit kost of gekost heeft en hoeveel euro jij kan besparen met rijgedrag.

Standaard features

Overzicht
Geen gedoe meer met bonnetjes of losse registratiesystemen: Met Cartracker worden al je tankactiviteiten samengevoegd in één volledig overzicht. Zo zie je precies wanneer, waar en hoeveel er getankt is en wat de exacte kilometerstand was op het moment van tanken. Je tankkosten en verbruik worden zo gemakkelijk inzichtelijk gemaakt.
Voorkom fraude
Wist je dat 1 op de 7 werknemers fraudeert met de tankuitgaven? Doordat je met Cartracker altijd op de hoogte bent van de locatie van je voertuig, kan het systeem controleren of een tankuitgave ook daadwerkelijk voor dat voertuig geldt. Ook rekent Cartracker automatisch de actieradius (gereden kilometers) uit tussen de verschillende tankbeurten en wijst je direct op afwijkingen.
Inzicht
Cartracker zet alle rit- en tankgegevens in één overzicht. Door de informatie van je ritten en tankbeurten makkelijk met elkaar te combineren, kan het brandstofverbruik en –kosten gemakkelijk berekend worden. Krijg een duidelijk inzicht in je kosten per rit en hoeveel kilometers jij rijdt op een volle tank. We vergelijken dit ook met jouw collega’s en/ of andere Cartrackers.
Rijgedrag
Met de geïntegreerde tankgegevens, geeft Cartracker je ook meer informatie over de gevolgen van jouw rijgedrag op de brandstofkosten en verbruik van jouw auto. Wij kunnen nauwkeurig analyseren wat jouw rijgedrag ‘kost’ en hoe dit zich verhoudt met jouw collega’s of andere Cartrackers.
Kostenbesparing
De integratie van tankgegevens kan je uiteindelijk een hoop geld besparen op brandstofkosten. Door het matchen van het verbruik met rijgedrag, wordt precies duidelijk hoeveel je met je rijscore op brandstof hebt bespaard. Zo haal je het meeste uit je liters brandstof!
Stel een vraag