Ons partnership met MoveMove (MultiTankCard)
Héél veel voordelen...
VRAAG INFORMATIE AAN
De perfecte combinatie
Automatische ritregistratie én een zakelijke tankpas die méér kan.
Tanken bij alle tankstations
Handige MoveMove-tankpas of -laadpas die werkt bij alle tankstations en laadpalen in Nederland. Tank ook in het buitenland bij alle DKV stations.
Alles in één administratie
Alles in één administratie! Van alle reiskosten op één factuur voor maximale btw-teruggave tot al jouw ritten automatisch geregistreerd.
Inzicht in tankkosten en verbruik
Zie precies wanneer, waar en hoeveel er getankt is en wat de exacte kilometerstand was op het moment van tanken. Jouw tankkosten en verbruik direct inzichtelijk.
Teveel om op te noemen
Ritregistratie, tanken in Nederland en buitenland, parkeren, laadpas, reizen met OV, parkeergarages, wasstraat en autovloeistoffen, fiscus proof. Zoveel voordelen!
Move Move naar je werk
Kies voor een zakelijke tankpas die méér kan.

Move Move Tankpas

Met MoveMove betaal je dus voor ál je reiskosten. Van tankbeurten tot reizen met het OV, en van parkeerkosten tot elektrisch laden. Wij schieten de kosten voor. Aan het eind van de maand of week ontvang je één factuur die je via automatische incasso betaalt. Na ontvangst kun je de factuur toevoegen aan je administratie of doorsturen naar je boekhouder. Heb je medewerkers met een MoveMove-pas? Dan staan ook al deze reiskosten op één factuur. Geen bonnetjes en declaraties meer verwerken dus. Hallo overzicht! Download onze factsheet voor een compleet overzicht van alle voordelen. 

DOWNLOAD FACTSHEET
Gerust op weg
Start vandaag nog.

Rittenregistratie

Altijd een sluitende rittenadministratie voor de belastingdienst door automatische ritregistratie. Beheer in één overzicht makkelijk en snel alle ritten van het gehele wagenpark. Bekijk de details van elke trip, zoals start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en ook de exacte routes die gereden zijn. Wijzig per bijgehouden rit de ritmodus - privé, zakelijk en woon-werk - of voeg eventuele aantekeningen toe. En dat allemaal vanuit jouw persoonlijke app of via het web-dashboard. Waar en wanneer het jou uitkomt!

Keurmerk Ritregistratie

Cartracker heeft het keurmerk ritregistratiesystemen. Daardoor voldoe jij als ondernemer aan de eisen van de Belastingdienst en ben je verzekerd van een sluitende rittenadministratie.

BEKIJK HOE HET WERKT
De perfecte combinatie
Automatische ritregistratie én een zakelijke tankpas die méér kan.

Samen staan we pas echt sterk! 

Weg met die tankbonnetjes en weg met die excelbestanden. Met de combi Move Move en Cartracker ben je verzekerd van een mooie deal!

Van tanken overal in Nederland en in het buitenland tot automatisch alle ritten geregistreerd. Door onze partnership werken onze systemen perfect samen met elkaar. Elke tankactie is direct inzichtelijk in jouw Cartracker overzicht in app. De actuele kilometerstand op moment van tanken? Wij helpen jou! Met de integratie heb je naast een alles-in-één overzicht (ritten en tankacties), ook inzicht in het werkelijk verbruik en zie je welk invloed jouw rijstijl heeft op het brandstofverbruik. 

Match made in heaven
Voor de beste prijs.

Cartracker is een partner met Move Move en dit heeft veel voordelen. Zo rijd je al met Cartracker vanaf € 5,- per maand en tank jij met Move Move voor € 6,95 per maand. Speciaal voor de gebruikers van Move Move biedt Cartracker een extra introductiekorting én krijg je de eerste drie maanden gratis! En voor de gebruikers van Cartracker, biedt ook Move Move de eerste drie maanden gratis aan!

Maak je al gebruik van Cartracker en wil je Move Move afsluiten, doe dat dan via deze link.

Maak je al gebruik van Move Move en wil je Cartracker gaan gebruiken, vul dan onderstaand formulier in!

  • Probeer 30 dagen op proef
  • Bespaar tijd en kosten
  • Makkelijk in gebruik
  • 24/7 staan wij voor je klaar
Stel een vraag
Close