Nieuws

Automatische Ritregistratie ZZP! Zorgeloos op weg

Rittenregistratie | Zzp
Published 04/11/2020
Automatische Ritregistratie ZZP! Zorgeloos op weg

Ben jij zelfstandig ondernemer? Dan heb je geen zin om jouw kostbare tijd kwijt te zijn aan administratieve randzaken. Daarom helpen wij je graag. Wij zorgen ervoor dat jij geen omkijken hebt naar jouw zakelijke kilometerregistratie. Hierdoor kun jij zorgeloos op weg en kun je jouw kostbare tijd steken in relevante zaken!

Wat houdt automatische kilometer registratie van Cartracker in?

Als zelfstandig ondernemer met een zakelijke auto, moet je kilometerregistratie bijhouden. Je kunt jouw ritten bijhouden in een notitieboekje bijhouden of in een Excel-bestand, maar dat kost je enorm veel tijd. Bovendien zal er altijd een moment zijn dat je het even vergeet. Dit lijkt misschien onschuldig, maar de gevolgen kunnen groot zijn. Daarom is het van belang dat je je aan de rittenregistratie regels houdt, ook als zzp'er. Cartracker zorgt ook voor km registratie zzp. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw zakelijke kilometers!

Hoe werkt automatische Ritregistratie voor ZZP?

Het Ritregistratiesysteem van Cartracker kun je zeer eenvoudig aansluiten in jouw voertuig. Cartracker biedt namelijk een plug-and-play GPS tracker voor jouw auto. Zo kun jij gemakkelijk wisselen van auto en betaal je geen hoge inbouwkosten. Het rittenregistratie kastje registreert alle ritten en verzendt deze vervolgens naar het Ritregistratie zzp account. Je kunt inloggen via onze webapplicatie of via onze rittenregistratie app. In je account vind je een overzicht van al jouw ritten. Met de app kun je met één druk op de knop de ritmodus wijzigen tussen zakelijk, privé en woon-werk. Ook kun je notities toevoegen aan een rit. Wil je een uitdraai ontvangen van bijgehouden kilometers in een bepaalde periode? Geen probleem, met de rapportage tool kun je met één klik jouw kilometerregistratie downloaden. Je hoeft deze uitdraai niet extern op te slaan. Wij bewaren jouw gegevens tot 7 jaar voor je in de cloud!

Wat kan ik nog meer in een kilometerregistratie ZZP account?

Naast automatische rittenregistratie helpt Cartracker je met nog meer zaken. Je kunt bijvoorbeeld goedkoper parkeren met onze app! Wij hanteren namelijk geen transactiekosten. Bovendien zetten wij de parkeermeter uit zodra jij weer vertrekt. Zo betaal je nooit een minuut te veel! Handig toch?

Verder meten wij elke rit jouw rijgedragscore. Zo krijg je te zien hoe je presteert op de weg en wat voor invloed dit heeft op het brandstofverbruik van jouw voertuig. Zo helpen we je om het rijgedrag te verbeteren zodat jij kunt besparen op brandstofkosten en onderhoudskosten.

Nog niet overtuigd? We hebben een speciale ZZP Rittenregistratie aanbieding voor je!

Speciaal voor ZZP’ers en gebruikers met één voertuig hebben wij een actietarief van slechts 5,- per maand! Je kunt gebruik maken van alle functionaliteiten van Cartracker. Maak gebruik van de Kilometer Registratie App en draai rapporten uit in onze online omgeving! Weet hoeveel je gereden hebt en onderscheid privé kilometers van zakelijke kilometers. Je kunt jouw eigen ritregistratiesysteem gemakkelijk bestellen op onze website. Vervolgens ontvang je het kilometerregistratie kastje gewoon via de post. Installeren kun je gemakkelijk zelf (bekijk de video) en als je vragen hebt, zijn wij bereikbaar om je te assisteren. Bestel jouw dongel snel en profiteer van ons actietarief!

“Een uur minder administratie per maand, voor die paar euro..? Had ik veel eerder moeten doen!”

Meer informatie over Automatische kilometerregistratie of direct bestellen? Klik hier.

Overig nieuws

Hoe kun jij weten of elektrische auto’s rendabel zijn?
Hoe kun jij weten of elektrische auto’s rendabel zijn?
Aan elektrische voertuigen kleven veel voordelen, maar niet alle bedrijven kopen massaal elektrische voertuigen. Dit heeft te maken met actieradius tot de ...
Lees het hele bericht>
5 Redenen om een Elektrische Auto te kopen of leasen!
5 Redenen om een Elektrische Auto te kopen of leasen!
Tegenwoordig zijn veel bedrijven begonnen met de elektrificatie van het wagenpark. Het kopen of leasen van een elektrische auto heeft meerdere redenen voor...
Lees het hele bericht>
Klingelnberg-Klauss Installatiebedrijf: Kilometerregistratie & Meer
Klingelnberg-Klauss Installatiebedrijf: Kilometerregistratie & Meer
Klingelnberg-Klauss is in 1951 begonnen met een klein team enthousiaste mensen in een woonhuis te Rotterdam. Het was direct al duidelijk dat men met het im...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag
Close