Nieuws

Beste Rittenregistratie App? Lees er alles over!

Cartracker | Rijgedrag | Toepassingen | Rittenregistratie
Published 29/10/2020
Beste Rittenregistratie App? Lees er alles over!

Méér dan alleen een rittenregistratie app. De Cartracker Berijdersapp. Wat kun je er allemaal mee en hoe werkt het eigenlijk?

Onze kilometerregistratie app helpt jou dagelijks met allerlei zaken omtrent je zakelijke voertuig. Je kunt onder andere al jouw kilometers bijhouden & beheren, navigeren, goedkoper parkeren & meer! De km registratie app van Cartracker is een alles-in-één app en is gericht op 100% gebruiksvriendelijkheid. Je kunt de app eenvoudig downloaden op je smartphone. Onze app is beschikbaar voor zowel Android als IOS telefoons.

Hoe maak ik gebruik van Cartracker Rittenregistratie App?

 • Stap één: Bestel rittenregistratie bij Cartracker.
  Heb je hem al besteld? Super! Je ontvangt jouw rittenregistratie kastje per post of wil jij je track en trace inbouwen? Dan komen wij langs. Stel eenvoudig jouw kilometerregistratie account in door de uitnodiging die je per e-mail hebt ontvangen. Nu kun jij direct aan de slag.
 • Stap twee: Download de GRATIS rittenregistratie App van Cartracker.
  Je kunt de Cartracker app gratis downloaden in de Google Playstore of in de Apple Store. Zodra je de app hebt gedownload kun je inloggen met dezelfde gegevens als op de webapplicatie. Je account is direct gekoppeld!

App gedownload? Check!

En nu? Wat kan ik met de km registratie app?

Deze vraag zal ongetwijfeld in je opkomen en dat begrijpen wij maar al te goed! Er is namelijk zo veel mogelijk met de Cartracker App. Zo is het mogelijk om:
1. Jouw (zakelijke) ritten bijhouden.
2. De ritmodus wijzigen van zakelijk naar privé, woon-werk of andersom.
3. Navigeren naar elk gewenst adres.
4. Jouw rijscores bekijken. We meten elke rit jouw rijgedrag en vertellen je waar de verbeterpunten liggen! Zo helpen we je te besparen op brandstof- en onderhoudskosten!
5. Goedkoper parkeren. Met Cartracker kun je goedkoper parkeren. Start eenvoudig een parkeeractie in de app. Wij zetten de parkeermeter uit zodra jij weer vertrekt. Zo betaal jij nooit een minuut te veel! Bovendien betaal je aan ons geen transactiekosten. #kassa

 • Stap drie: Hoe werkt de Cartracker App?
  Je hebt de rittenadministratie app geïnstalleerd. Hoe werkt de app precies?

  De app voor kilometerregistratie is zeer eenvoudig in gebruik. Als je de app opent zie je direct een overzicht van jouw huidige locatie. In het menu kun je naar “overzicht” om al jouw bijgehouden ritten terug te vinden. Je kunt met één druk op de knop de ritmodus wijzigen of notities toevoegen aan een rit. Om te parkeren klik je simpelweg op de parkeermeter en drukt op start. Kortom al het gemak voor de zakelijke rijder, in één app. 

Wil je meer weten over onze Berijdersapp en andere oplossingen? Neem dan contact met ons op.

Overig nieuws

Hoe duurzaam is jouw wagenpark?
Hoe duurzaam is jouw wagenpark?
De eerste zes maanden van 2020 is de wereldwijde CO2-uitstoot met 8,8 procent gedaald ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Dit heeft uiteraard te mak...
Lees het hele bericht>
Geld besparen met de hoge brandstofprijzen? Het is mogelijk
Geld besparen met de hoge brandstofprijzen? Het is mogelijk
Door alle recente ontwikkelingen zijn de brandstofprijzen tot nieuwe records gestegen. Zo heeft een liter benzine maar liefst 2,50 euro per liter gekost. O...
Lees het hele bericht>
CO2 uitstoot bijhouden voor het wagenpark?
CO2 uitstoot bijhouden voor het wagenpark?
Per 1 januari 2023 moeten werkgevers met minimaal 100 werknemers de CO2-uitstoot bijhouden. Dit houdt in dat ze de uitstoot van CO2 tijdens het zakelijk re...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag
Close