Nieuws

Beste Rittenregistratie App? Lees er alles over!

Cartracker | Rijgedrag | Toepassingen | Rittenregistratie
Published 29/10/2020
Beste Rittenregistratie App? Lees er alles over!

Méér dan alleen een rittenregistratie app. De Cartracker Berijdersapp. Wat kun je er allemaal mee en hoe werkt het eigenlijk?

Onze kilometerregistratie app helpt jou dagelijks met allerlei zaken omtrent je zakelijke voertuig. Je kunt onder andere al jouw kilometers bijhouden & beheren, navigeren, goedkoper parkeren & meer! De km registratie app van Cartracker is een alles-in-één app en is gericht op 100% gebruiksvriendelijkheid. Je kunt de app eenvoudig downloaden op je smartphone. Onze app is beschikbaar voor zowel Android als IOS telefoons.

Hoe maak ik gebruik van Cartracker Rittenregistratie App?

 • Stap één: Bestel rittenregistratie bij Cartracker.
  Heb je hem al besteld? Super! Je ontvangt jouw rittenregistratie kastje per post of wil jij je track en trace inbouwen? Dan komen wij langs. Stel eenvoudig jouw kilometerregistratie account in door de uitnodiging die je per e-mail hebt ontvangen. Nu kun jij direct aan de slag.
 • Stap twee: Download de GRATIS rittenregistratie App van Cartracker.
  Je kunt de Cartracker app gratis downloaden in de Google Playstore of in de Apple Store. Zodra je de app hebt gedownload kun je inloggen met dezelfde gegevens als op de webapplicatie. Je account is direct gekoppeld!

App gedownload? Check!

En nu? Wat kan ik met de km registratie app?

Deze vraag zal ongetwijfeld in je opkomen en dat begrijpen wij maar al te goed! Er is namelijk zo veel mogelijk met de Cartracker App. Zo is het mogelijk om:
1. Jouw (zakelijke) ritten bijhouden.
2. De ritmodus wijzigen van zakelijk naar privé, woon-werk of andersom.
3. Navigeren naar elk gewenst adres.
4. Jouw rijscores bekijken. We meten elke rit jouw rijgedrag en vertellen je waar de verbeterpunten liggen! Zo helpen we je te besparen op brandstof- en onderhoudskosten!
5. Goedkoper parkeren. Met Cartracker kun je goedkoper parkeren. Start eenvoudig een parkeeractie in de app. Wij zetten de parkeermeter uit zodra jij weer vertrekt. Zo betaal jij nooit een minuut te veel! Bovendien betaal je aan ons geen transactiekosten. #kassa

 • Stap drie: Hoe werkt de Cartracker App?
  Je hebt de rittenadministratie app geïnstalleerd. Hoe werkt de app precies?

  De app voor kilometerregistratie is zeer eenvoudig in gebruik. Als je de app opent zie je direct een overzicht van jouw huidige locatie. In het menu kun je naar “overzicht” om al jouw bijgehouden ritten terug te vinden. Je kunt met één druk op de knop de ritmodus wijzigen of notities toevoegen aan een rit. Om te parkeren klik je simpelweg op de parkeermeter en drukt op start. Kortom al het gemak voor de zakelijke rijder, in één app. 

Wil je meer weten over onze Berijdersapp en andere oplossingen? Neem dan contact met ons op.

Overig nieuws

Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Cartracker introduceert een innovatieve en belangrijke functie op ons platform waarmee gebruikers inzicht krijgen in de CO2-uitstoot van hun voertuigen. Me...
Lees het hele bericht>
Jazeker! We hebben officieel onze ISO 27001 certificering behaald!
Jazeker! We hebben officieel onze ISO 27001 certificering behaald!
Op gebied van informatiebeveiliging waren wij al vanaf dag één bezig en werkten wij grotendeels volgens de ISO 27001 standaarden. Maar, om aan alle ISO nor...
Lees het hele bericht>
Kabinet worstelt met rekeningrijden
Kabinet worstelt met rekeningrijden
Het Nederlandse kabinet staat voor een uitdagend vraagstuk met betrekking tot de invoering van rekeningrijden. Naar aanleiding van een recent artikel op Au...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag
Close