Automatische Ritregistratie ZZP, Volgens Eisen Belastingdienst
Nu vanaf 5,- per maand
BESTEL NU
Automatische Kilometer Registratie
Zorgeloos op weg als ZZP'er
Volgens eisen belastingdienst
Cartracker ZZP rittenregistratie voldoet geheel aan de eisen van de belastingdienst. Geen omkijken meer naar, altijd een sluitende ritadministratie!
Gebruiksvriendelijk platform
Het Cartracker ritregistratiesysteem is voor iedere ZZP'er eenvoudig te gebruiken. Maak je jaarlijkse kilometerrapportages in een handomdraai!
24/7 Inzicht in je ritten
Met de Cartracker App en online portaal heb jij als ZZP'er altijd inzicht in je ritten. Je kunt je zakelijke ritten eenvoudig van je privé ritten onderscheiden!
Plug and Play Dongel
Plug waar en wanneer je wilt onze OBD 2 Dongel in. Start snel met je rittenregistratie, handig wanneer je als ZZP'er geen tijd hebt voor een inbouw!
Plug & Play | Geen dure inbouw nodig
Automatische kilometerregistratie voor de ZZP sector

Begin met de automatische rittenregistratie voor het speciale ZZP actietarief van slechts 5,- per maand! Wij maken gebruik van een apparaat dat je eenvoudig inplugt in de OBD 2 poort van jouw auto. Alsof je een USB stick in je auto plugt.

Nadat het ritregistratiesysteem ingeplugt is hoef jij alleen nog maar het voertuig aan te maken in ons programma en je begint direct met registreren! Makkelijk toch?

Meer info
Cartracker sluitende Rittenadministratie
Geheel goedgekeurd door de Belastingdienst

Cartracker voldoet aan alle eisen van de belastingdienst en bezit als één van de eerste het Keurmerk RitregistratieSystemen. Als ZZP'er hoef jij je geen zorgen te maken om je rittenregistratie. Alles is geautomatiseerd en voldoet aan alle eisen die de belastingdienst stelt. 

Draai eenvoudig je kilometerrapport, al jouw gegevens bewaren wij minimaal 7 jaar. Deze kun je zo exporteren en heb je altijd bij de hand. Geen omkijken meer naar!

Meer weten over het keurmerk? Bekijk deze video of klik op de button!

Lees meer
Veelzijdige app inclusief zakelijk parkeren
Gebruik de Cartracker app voor alle features

Cartracker biedt meerdere features in één. Hierdoor hoef je de app niet alleen voor je ZZP km registratie te gebruiken, maar je krijgt ook toegang tot meerdere features! Combineer ons online platform met de app en krijg toegang tot: 

Rittenregistratie app met parkeren

Rijgedragmeting

Live locatie van Mobiel & Auto, vind jouw voertuig altijd terug op een drukke parkeerplaats

Eenvoudig zakelijke en privé kilometers scheiden

Meer weten? Klik op de button!

Lees meer
Sluitende rittenadministratie voor de ZZP Sector
Maak gebruik van het speciale actietarief van 5,- per maand

Cartracker Ritregistratie, een must voor elke zzp'er. Volledig automatisch, kostenbesparend en tijdsbesparend.

Als zzp'er kun je gebruik maken van het speciale actietarief van 5,- per maand. Het tarief geldt voor wagenparken van maximaal 1 voertuig.

Dus begin vandaag al en vul onderstaand formulier in voor automatische rittenregistratie. Altijd een correcte en sluitende ritadministratie bij de hand!

Profiteer nu
Profiteer van het ZZP actietarief
Hoge kwaliteit rittenregistratie voor een zacht prijsje

Voor slechts 5,- per maand kun je gebruik maken van het speciale Ritregistratie ZZP tarief. Geldend voor alle wagenparken tot 1 voertuig. Maak gebruik van de Cartracker App en draai rapporten uit in onze online omgeving! Weet hoeveel je gereden hebt en onderscheid privé kilometers van zakelijke kilometers.

  • Actietarief van 5,- per maand
  • Conform eisen belastingdienst
  • Sluitende rittenadministratie
  • Bespaar tijd en kosten
Stel een vraag