Chat with us, powered by LiveChat

Nieuws

Automatische Ritregistratie! Zorgeloos op weg als ZZP’er

Published 06/10/2020

Ben jij zelfstandig ondernemer? Dan heb je geen zin om jouw kostbare tijd kwijt te zijn aan administratieve randzaken. Daarom helpen wij je graag. Wij zorgen ervoor dat jij geen omkijken hebt naar jouw zakelijke kilometerregistratie. Hierdoor kun jij zorgeloos op weg en kun je jouw kostbare tijd steken in relevante zaken!

Wat houdt automatische kilometerregistratie van Cartracker in?
Als zelfstandig ondernemer met een zakelijke auto, ben je verplicht een kilometerregistratie bij te houden. Je kunt dit natuurlijk in een notitieboekje bijhouden of in een Excel-bestand, maar dat kost je enorm veel tijd. Bovendien zal er altijd een moment zijn dat je het even vergeet. Dit lijkt misschien onschuldig, maar de gevolgen kunnen groot zijn. Daarom is het van belang dat je een sluitende rittenadministratie hebt. Automatische rittenregistratie van Cartracker zorgt voor een sluitende rittenadministratie. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw zakelijke kilometers!

Hoe werkt automatische ritregistratie?
Het systeem van Cartracker kun je zeer eenvoudig aansluiten in jouw voertuig. Cartracker biedt namelijk een plug-and-play systeem. Zo kun jij gemakkelijk wisselen van voertuigen en zijn er geen hoge inbouwkosten van toepassing. Het systeem registreert alle ritten en verzendt deze vervolgens naar je eigen account. Je kunt inloggen via onze webapplicatie of via onze mobiele app. In je account vind je een overzicht van al jouw ritten. Met de app kun je met één druk op de knop de ritmodus wijzigen tussen zakelijk, privé en woon-werk. Ook kun je notities toevoegen aan een rit. Wil je een uitdraai ontvangen van jouw ritten in een bepaalde periode? Geen probleem, met de rapportage tool kun je met één klik jouw rapportage downloaden. Je hoeft deze uitdraai niet extern op te slaan. Wij bewaren jouw gegevens tot 7 jaar voor je in de cloud!

Wat kan ik nog meer met Cartracker?
Naast automatische ritregistratie helpt Cartracker je met nog meer zaken. Je kunt bijvoorbeeld goedkoper parkeren met onze app! Wij hanteren namelijk geen transactiekosten. Bovendien zetten wij de parkeermeter uit zodra jij weer vertrekt. Zo betaal je nooit een minuut te veel! Handig toch?

Verder meten wij elke rit jouw rijgedragscore. Zo krijg je te zien hoe je presteert op de weg en wat voor invloed dit heeft op het brandstofverbruik van jouw voertuig. Zo helpen we je om het rijgedrag te verbeteren zodat jij kunt besparen op brandstofkosten en onderhoudskosten.

Nog niet overtuigd? We hebben een speciale aanbieding voor je!
Speciaal voor ZZP’ers en gebruikers met één voertuig hebben wij een actietarief van slechts €5,- per maand! Je kunt gebruik maken van alle functionaliteiten van Cartracker. Maak gebruik van de Cartracker App en draai rapporten uit in onze online omgeving! Weet hoeveel je gereden hebt en onderscheid privé kilometers van zakelijke kilometers. Je kunt jouw dongel gemakkelijk bestellen via het formulier op onze website. Vervolgens ontvang je de dongel gewoon thuis via de post. Installeren kun je gemakkelijk zelf en als je vragen hebt, zijn wij bereikbaar om je te assisteren. Bestel jouw dongel snel en profiteer van ons actietarief!

“Een uur minder administratie per maand, voor die paar euro..? Had ik veel eerder moeten doen!”

Meer informatie over Automatische Rittenregistratie of direct bestellen? Klik hier.

Overig nieuws

Alles over onze Rijgedrag Competitie
Rijgedrag verschilt per bestuurder. De ene bestuurder rijdt zuinig en rustig, terwijl de andere bestuurder een ware formule 1 coureur denkt te z...
Lees het hele bericht>
5 manieren waarop telematica jouw klantenservice verbetert
Indien je je als bedrijf wilt onderscheiden, is het van belang dat je een uitstekende service levert. Een uitstekende service kan betekenen: sne...
Lees het hele bericht>
Hoe kan ik kosten besparen met Cartracker? Méér dan Fleetmanagement!
Het fleetmanagementsysteem van Cartracker helpt je om kosten te besparen binnen het wagenpark. Onder andere is het mogelijk om een besparing te ...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag