Nieuws

Rittenregistatie Bijhouden is Nu Nog Makkelijker!

Published 08/09/2022
Rittenregistatie Bijhouden is Nu Nog Makkelijker!

Een nieuwe week met bomvol nieuwe updates binnen het Cartracker Rittenregistratie systeem. Op het moment maken wij het systeem alleen maar makkelijker voor jou! Tipje van de sluier, het gaat dit keer om meerdere updates binnen de kilometerregistratie rapportages. Wil jij meer weten? Lees dan even verder!

Naast kleine updates zijn er wat standaard rapportages toegevoegd om het wagenparkbeheer relevanter en eenvoudiger te maken. We nemen je mee in de laatste updates binnen ons kilometerregistratiesysteem.

Kilometers bijhouden op basis van werkweek

Wil jij weten welke zakelijke en privé kilometers je afgelopen werkweek je hebt gereden? Dit kun je nu eenvoudig opvragen binnen de rapportage! Hierdoor kun je direct jouw bijgehouden ritten inzien van de afgelopen werkweek. Deze Kilometerregistratie Excel is eenvoudig te downloaden binnen het kilometerregistratie portaal van Cartracker!

Totaal (zakelijke) kilometers bijhouden per jaar

Nieuw totaal rapportage om de zakelijke en privé kilometers bijhouden voor een geheel jaar? Voor wagenparkbeheerders is dit heel relevant. Met één oogopslag kun je namelijk de zakelijke en privé kilometers bijhouden per jaar. Heb jij personeel die volledig zakelijk rijdt? Dan zie je in één keer de hoeveelheid privé kilometers die iemand heeft gereden in het jaar. Weet dus direct wie meer dan de 500 privé kilometers hebben gereden. Niet alleen de bestuurder is verantwoordelijk, maar het bedrijf is in sommige gevallen ook verantwoordelijk voor de rittenregistratie.

Kolommen toevoegen in de kilometerrapportages

Om de user experience te verbeteren van het aanpassen van de rapportages, zijn de kolommen centraler geplaatst. Je kunt kolommen filteren en kolommen zoeken. Binnen een paar klikken heb jij jouw rapportage gepersonaliseerd! Ook hebben wij meerdere data velden gevuld, weten hoe jij kolommen toevoegt? Kijk naar deze video.

Dit is een kleine nieuwsflash, al deze punten kun je ook terugvinden in de handleiding van Cartracker. Bekijk alle ins- en outs van het Cartracker en de tutorials van het Rittenregistratie portaal. Deze handleiding is dynamisch en wordt iedere keer bijgevuld. Mis jij iets, stuur dan een bericht naar support@cartracker.nl en wij voegen het toe!

Overig nieuws

Regel het eenvoudig nu nog : CO2 wetgeving: Registratie verplichting vanaf 1 juli 2024
Regel het eenvoudig nu nog : CO2 wetgeving: Registratie verplichting vanaf 1 juli 2024
Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om CO2 uitstootgegevens nauwkeurig bij te houden en te rapporteren. Ook de medewerkers die van het OV gebruik...
Lees het hele bericht>
De voordelen van onze Dashcam integratie
De voordelen van onze Dashcam integratie
Een dashcam die ook meldingen verstuurt als je geparkeerd staat? Goed nieuws, wij hebben hem!...
Lees het hele bericht>
Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Cartracker introduceert een innovatieve en belangrijke functie op ons platform waarmee gebruikers inzicht krijgen in de CO2-uitstoot van hun voertuigen. Me...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag
Close