Nieuws

Rittenregistatie Bijhouden is Nu Nog Makkelijker!

Published 08/09/2022
Rittenregistatie Bijhouden is Nu Nog Makkelijker!

Een nieuwe week met bomvol nieuwe updates binnen het Cartracker Rittenregistratie systeem. Op het moment maken wij het systeem alleen maar makkelijker voor jou! Tipje van de sluier, het gaat dit keer om meerdere updates binnen de kilometerregistratie rapportages. Wil jij meer weten? Lees dan even verder!

Naast kleine updates zijn er wat standaard rapportages toegevoegd om het wagenparkbeheer relevanter en eenvoudiger te maken. We nemen je mee in de laatste updates binnen ons kilometerregistratiesysteem.

Kilometers bijhouden op basis van werkweek

Wil jij weten welke zakelijke en privé kilometers je afgelopen werkweek je hebt gereden? Dit kun je nu eenvoudig opvragen binnen de rapportage! Hierdoor kun je direct jouw bijgehouden ritten inzien van de afgelopen werkweek. Deze Kilometerregistratie Excel is eenvoudig te downloaden binnen het kilometerregistratie portaal van Cartracker!

Totaal (zakelijke) kilometers bijhouden per jaar

Nieuw totaal rapportage om de zakelijke en privé kilometers bijhouden voor een geheel jaar? Voor wagenparkbeheerders is dit heel relevant. Met één oogopslag kun je namelijk de zakelijke en privé kilometers bijhouden per jaar. Heb jij personeel die volledig zakelijk rijdt? Dan zie je in één keer de hoeveelheid privé kilometers die iemand heeft gereden in het jaar. Weet dus direct wie meer dan de 500 privé kilometers hebben gereden. Niet alleen de bestuurder is verantwoordelijk, maar het bedrijf is in sommige gevallen ook verantwoordelijk voor de rittenregistratie.

Kolommen toevoegen in de kilometerrapportages

Om de user experience te verbeteren van het aanpassen van de rapportages, zijn de kolommen centraler geplaatst. Je kunt kolommen filteren en kolommen zoeken. Binnen een paar klikken heb jij jouw rapportage gepersonaliseerd! Ook hebben wij meerdere data velden gevuld, weten hoe jij kolommen toevoegt? Kijk naar deze video.

Dit is een kleine nieuwsflash, al deze punten kun je ook terugvinden in de handleiding van Cartracker. Bekijk alle ins- en outs van het Cartracker en de tutorials van het Rittenregistratie portaal. Deze handleiding is dynamisch en wordt iedere keer bijgevuld. Mis jij iets, stuur dan een bericht naar support@cartracker.nl en wij voegen het toe!

Overig nieuws

Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Cartracker introduceert een innovatieve en belangrijke functie op ons platform waarmee gebruikers inzicht krijgen in de CO2-uitstoot van hun voertuigen. Me...
Lees het hele bericht>
Jazeker! We hebben officieel onze ISO 27001 certificering behaald!
Jazeker! We hebben officieel onze ISO 27001 certificering behaald!
Op gebied van informatiebeveiliging waren wij al vanaf dag één bezig en werkten wij grotendeels volgens de ISO 27001 standaarden. Maar, om aan alle ISO nor...
Lees het hele bericht>
Kabinet worstelt met rekeningrijden
Kabinet worstelt met rekeningrijden
Het Nederlandse kabinet staat voor een uitdagend vraagstuk met betrekking tot de invoering van rekeningrijden. Naar aanleiding van een recent artikel op Au...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag
Close