Automatische Kilometerregistratie, betrouwbaar & simpel
Sluitende Kilometer Registratie voor maar 5,- per maand!
BESTEL NU
Automatische Kilometerregistratie, betrouwbaar & simpel
Km Registratie voor iedereen.
Automatisch kilometers bijhouden.
Km Registratie voor iedereen.
Kilometerregistratie volgens eisen Belastingdienst
Altijd een sluitende administratie voor de belastingdienst door automatische kilometerregistratie.
Automatische Kilometer registratie
Geen gedoe met notities of Excel. Al jouw kilometers registreren wij automatisch in ons portaal.
Kilometerregistratie door GPS
Met onze Kilometer Registratie app en online portal zie je waar je bent geweest, hoeveel je hebt gereden en wat je hebt verbruikt.
Cartracker Kilometer Registratie bespaart tijd en geld
Minder administratie en meer inzicht in bijvoorbeeld je rijstijl en onderhoudsstatus. Dat scheelt tijd en geld.
Cartracker Kilometerregistratie
Kilometers bijhouden was nog nooit zo makkelijk!
Cartracker Kilometerregistratie

Kilometerregistratie GPS Systeem Met Keurmerk

De belastingdienst stelt strenge eisen aan automatische kilometerregistratiesystemen. Zo stellen ze eisen voor een sluitende kilometer registratie en moeten wij volgens de kilometerrregistratie regels rapporteren. Wanneer je Cartracker laat inbouwen voldoet het systeem aan deze richtlijnen. Deze ritregistratie richtlijnen zijn uitgegeven op de manier van het registreren van kilometers, Privacy, Data Opslag, de veiligheid van het systeem en continuïteit.

Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen heeft in samenwerking met de belastingdienst het initiatief genomen. Gebruikers zijn hierdoor verzekerd van een sluitende km registratie voor de belastingdienst! Dus kies voor het keurmerk en wij komen langs om jouw kilometerregistratie systeem in te bouwen!

BEKIJK HOE HET WERKT
Zakelijke of prive kilometers bijhouden?
Juiste kilometer registratie met één druk op de knop
Zakelijke of prive kilometers bijhouden?

Cartracker Km Registratie App

Betaal je geen bijtelling? Dan moet je per rit aangeven of je voor je werk rijdt of niet. Met de Cartracker kilometerregistratie app regel je dat met één druk op de knop. Helemaal makkelijk: standaard kilometers bijhouden op zakelijk, dan hoef je alleen privéritten aan te passen. Dat kan zelfs achteraf.

BEKIJK HOE HET WERKT
Km Registratie voor iedereen.
Km Registratie voor iedereen.
Roel Groenestein
Unit Manager Mobiliteit Service bij Spaarnelanden
-
"Na het vergelijken van een aantal systemen bleek dat Cartracker het meest gebruiksvriendelijke systeem is. Wat uniek is, is dat Cartracker de mogelijkheid biedt om rapportages volledig naar wens aan te passen."
Km Registratie voor iedereen.
Peter Broer
Service Manager bij Klingelnberg-Klauss
-
“Het systeem van Cartracker is eenvoudig in gebruik en van hoge kwaliteit. Het systeem doet wat het moet doen, zonder storingen of problemen. Een pluspunt van Cartracker is de helpdesk die altijd bereikbaar is wanneer er iets is.”
Km Registratie voor iedereen.
André de Wildt
DGA bij Installatiebedrijf Dekker B.V.
-
“We zijn zeer tevreden met het systeem omdat het erg goed functioneert. Het is eenvoudig in gebruik en het is zeker niet duur. We hebben altijd inzicht in waar onze monteurs zijn zodat we snel kunnen schakelen indien nodig."
Automatisch kilometers bijhouden.
Kilometerregistratie systeem & Parkeerprovider.
Zakelijk / Privé parkeren & Kilometer Registratie in één app!
Kilometerregistratie systeem & Parkeerprovider.

Jij krijgt met het kilometerregistratiesysteem van Cartracker automatisch toegang tot onze gratis kilometerregistratie app! Met onze kilometerregistratie app houd je niet alleen bij of je voor je werkt rijdt of niet. Je kunt tevens betalen voor straat parkeren. Makkelijk en zonder transactiekosten. Gewoon parkeren, aanzetten en wegrijden. Je parkeeractie stopt vanzelf als de auto weer in beweging is!

BEKIJK HOE HET WERKT
Automatische Kilometerregistratie in jouw auto
Bestel vandaag, Test gratis & Start morgen.

Met het Cartracker kilometerregistratiesysteem hoef je in de auto alleen nog op de weg te letten.
Eenvoudig zakelijke kilometers bijhouden, zonder omkijken.
En dat geeft rust.

 • Test 30 dagen gratis
 • Bespaar tijd en kosten
 • Makkelijke installatie en gebruik
 • Per maand opzegbaar

Hoe houd je kilometerregistratie bij?

Je kunt jouw zakelijke ritten op verschillende manieren bijhouden. Voor de belastingdienst maakt het namelijk niet uit hoe je jouw kilometer registratie bijhoudt, als je jouw km registratie maar kunt tonen! De meest voorkomende manieren zijn:

 1. Automatische registratie met een kilometerregistratie systeem zoals Cartracker
 2. Handmatig met een ritregistratie boekje of in een Rittenregistratie Excelbestand
 3. Met een Kilometerregistraite App – zoals bijvoorbeeld de Cartracker app

Hoe kan ik mijn km registratie inleveren bij de belastingdienst?

De belastingdienst eist dat jij jouw km registratie volgens de regels bijhoudt. De fiscus kan op ieder moment jouw kilometerregistratie opvragen, dit doen ze steekproefgewijs of via periodieke controles met scanauto’s. De Belastingdienst controleert hiermee op meerdere plekken, denk bijvoorbeeld aan pretparken, het circuit, populaire wandelgebieden, woonboulevard of andere recreatiegebieden. Jij moet dan kunnen aantonen dat de rit zakelijk of privé bijgehouden is. Kun je jouw kilometerregistratie niet aantonen of heb jij meer dan 500 kilometer privé gereden? Dan kun je een verzuimboete krijgen en jouw niet betaalde bijtelling terug betalen.

Met het Cartracker kilomterregistratiesysteem heb jij jouw kilometer registratie altijd paraat en kom je dus niet voor verassingen te staan. Wij jouw rit registratie volgens de eisen van de belastingdienst bij, zodat jij geen risico loopt op vervelende boetes. Bekijk deze video.

Wat is een sluitende kilometerregistratie?

Een sluitende kilometerregistraite moet aan een aantal eisen voldoen om volledig sluitend te zijn voor de belastingdienst.

Onderstaande moet je bijhouden voor een sluitende km registratie (automatisch via Cartracker):

 1. Het kenteken
 2. Merk en model van het voertuig
 3. Datum van de rit
 4. Het ritnummer (jij moet iedere rit nummeren)
 5. Begin en eind kilometerstand
 6. Aankomst- en vertrekadres
 7. Of het een zakelijke- of privérit betreft
 8. Route; mits deze afwijkt van de normale route

Ben ik verplicht om een Keurmerk RitregistratieSystemen te hebben?

Het keurmerk Ritregistatiesystemen is officieel niet nodig om een sluitende kilometerregistratie te tonen voor de belastingdienst. Maar het maakt jouw leven wel een stuk makkelijker. Je valt namelijk in een lichtere controle categorie, het kilometerregistratie systeem is ingebouwd. Dit keurmerk geeft ook zekerheid op het gebied van gegevensbescherming en de km registratie bestanden zijn versleuteld op te vragen. Alleen de belastingdienst heeft dan de mogelijkheid om jouw kilometer registratie openen.

Kies jij voor Plug & Play km registratie? Dan werken wij volgens de eisen van de belastingdienst en het Keurmerk Ritregistratiesystemen.

Hoe lang moet je km registratie bewaren?

De belastingdienst kan jouw kilometerregistratie tot zeven jaar terugvragen. Wanneer de belastingdienst jouw km registratie controleert, kunnen zij dit tot 7 jaar terug vragen. Cartracker voldoet aan de eisen van de belastingdienst, jouw kilometer registratie kun je met een druk op de knop uitdraaien. Hierdoor loop jij geen risico op een boete!

Wat zijn de eisen van kilometerregistratie voor een privé auto?

De kilometerregistraite regels zijn eigenlijk altijd hetzelfde, dus ook als je zakelijk in een privé auto rijdt. Wanneer jij zakelijk rijdt in een privé auto, kun je een kilometervergoeding uit laten betalen van €0,19 cent per kilometer. Jij moet dan wel jouw km registratie aan kunnen tonen.

Hebben jullie ook een kilometer registratie app?

Cartracker heeft een speciale kilometerregistratie app die je kunt openen op jouw browser of kunt downloaden in de Apple Store of via Google Play. Dit is een app speciaal voor bestuurders. Wagenpark? Dan zien alle bestuurders alleen het eigen voertuig. Met de Cartracker km registratie app heb jij de volgende mogelijkheden:

 1. Navigeren (zelfs naar jouw eigen auto)
 2. Parkeren, wij zetten de parkeermeter bij het wegrijden automatisch uit
 3. Ritregistratie van het voertuig
 4. Wijzigen van rit registratie naar privé of zakelijk
 5. Rijgedrag inzien van jouw gereden ritten
 6. Priveknop – wijzig jouw rittenregistratie
  1. Jouw werkgever ziet niet waar jij rijdt in privé tijd

Kan ik mijn kilometerregistratie afkopen?

Km registratie kun jij afkopen. Dit kost je als werkgever een vast bedrag per jaar. Op het moment als je kilometerregistratie afkoopt, hoef jij dus ook geen sluitende kilometer registratie bij te houden. Dit klinkt natuurlijk interessant, maar dit is vaak duurder dan automatische kilometerregistratie systemen zoals Cartracker.

Stel een vraag
Close