Nieuws

NIEUW: plan jouw garagebezoeken in met Cartracker

Cartracker | Updates | Wagenparkbeheer | Duurzaamheid
published 8/12/2021
NIEUW: plan jouw garagebezoeken in met Cartracker

In navolging van het Document Management Systeem blijven we innoveren. Deze keer met het Onderhoud Management Systeem. Het was al mogelijk om het voertuig onderhoud in te plannen, maar deze module heeft een uitgebreide update gekregen. Weten wat? Lees dan snel verder!

Combineer Track en Trace, Rittenregistratie en Onderhoud

Wagenparkbeheer in één handig Fleet Management portaal. Niet alleen toegang tot een sluitende rittenregistratie, live Track en Trace, maar ook tot het voertuigbeheer. Cartracker Track en Trace Systeem voor gebruikers met het document managementsysteem – maar ook voor het voertuigonderhoud. Het Onderhoud Management Systeem helpt jou om de administratie op orde te brengen.  

Met onze Onderhoudsmodule plan en registreer je het onderhoud van jouw wagenpark / auto. Zorg ervoor dat je nooit meer een onderhoudsmoment mist, en registreer per reparatie exact wat er gebeurd is en welke kosten jij gemaakt hebt!

Onze onderhoudsmodule:

 1. Plan het onderhoudsmoment in (klein, groot onderhoud, reparatie, bandenwissel, etc.), op basis van kilometerstand of servicedatum en voeg eventueel wat aantekeningen bij.
  1. Gebruiksvriendelijkheid en gemak is sterk verbeterd
 2. Ontvang slimme en handige notificaties op het moment dat één van jouw wagens toe is aan onderhoud.

  1. Door ons slimme algoritme en daadwerkelijk gereden kilometers weten wij precies wanneer welk voertuig toe is aan desbetreffend onderhoudsmoment.
 3. Registreer het onderhoud en vul de details in.

  1. Geef aan wat de exacte kilometerstand is, wie wat gedaan heeft aan het voertuig, wat er precies uitgevoerd is en wat de kosten waren (inclusief factuurnummer!).
  2. Voeg de daadwerkelijke factuur toe aan het onderhoudsmoment voor jouw digitaal archief.
  3. Geef aan wat het advies was voor een moment vervolg moment en plan deze in met één simpele klik.

Al jouw onderhoudsgegevens in één overzicht

Plan en registreer het onderhoud van jouw wagenpark. Voorkom pechgevallen en downtime van jouw vloot. Jij weet precies welk voertuig wanneer voor welk onderhoud/ reparatie moet. Optimaliseer de inzet van jouw wagenpark door momenten naar voren te halen of juist uit te stellen. Registreer al de details rondom het werkplaats bezoek en maak interessante rapportages op basis van data.

Krijg inzicht in de Total Cost of Ownership van jouw wagenpark en maak de juiste keuzes!

Wil jij meer weten? Neem contact op voor een demo van het systeem!

Overig nieuws

Bijtelling auto van de zaak
Bijtelling auto van de zaak
Het einde van het jaar is inzicht. Dit betekent dat duizenden automobilisten voor hetzelfde vraagstuk staan. Blijf ik bijtelling betalen over mijn voertuig...
Lees het hele bericht>
Cartracker Start Met Eigen Inbouwservice
Cartracker Start Met Eigen Inbouwservice
Wij zijn gestart met een eigen inbouwservice voor de Rittenregistratie systemen! Door deze stap krijg jij, als inbouw klant, namelijk een betere, snellere ...
Lees het hele bericht>
Verplicht Elektrisch Leasen vanaf 2024?
Verplicht Elektrisch Leasen vanaf 2024?
De Minister voor Klimaat en Energie heeft aangegeven om in 2024 mogelijk alle nieuwe zakelijke auto’s emissievrij te maken. Wanneer dit doorgaat kan dit gr...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag
Close