Nieuws

NIEUW: plan jouw garagebezoeken in met Cartracker

Cartracker | Updates | Wagenparkbeheer | Duurzaamheid
published 8/12/2021
NIEUW: plan jouw garagebezoeken in met Cartracker

In navolging van het Document Management Systeem blijven we innoveren. Deze keer met het Onderhoud Management Systeem. Het was al mogelijk om het voertuig onderhoud in te plannen, maar deze module heeft een uitgebreide update gekregen. Weten wat? Lees dan snel verder!

Combineer Track en Trace, Rittenregistratie en Onderhoud

Wagenparkbeheer in één handig Fleet Management portaal. Niet alleen toegang tot een sluitende rittenregistratie, live Track en Trace, maar ook tot het voertuigbeheer. Cartracker Track en Trace Systeem voor gebruikers met het document managementsysteem – maar ook voor het voertuigonderhoud. Het Onderhoud Management Systeem helpt jou om de administratie op orde te brengen.  

Met onze Onderhoudsmodule plan en registreer je het onderhoud van jouw wagenpark / auto. Zorg ervoor dat je nooit meer een onderhoudsmoment mist, en registreer per reparatie exact wat er gebeurd is en welke kosten jij gemaakt hebt!

Onze onderhoudsmodule:

 1. Plan het onderhoudsmoment in (klein, groot onderhoud, reparatie, bandenwissel, etc.), op basis van kilometerstand of servicedatum en voeg eventueel wat aantekeningen bij.
  1. Gebruiksvriendelijkheid en gemak is sterk verbeterd
 2. Ontvang slimme en handige notificaties op het moment dat één van jouw wagens toe is aan onderhoud.

  1. Door ons slimme algoritme en daadwerkelijk gereden kilometers weten wij precies wanneer welk voertuig toe is aan desbetreffend onderhoudsmoment.
 3. Registreer het onderhoud en vul de details in.

  1. Geef aan wat de exacte kilometerstand is, wie wat gedaan heeft aan het voertuig, wat er precies uitgevoerd is en wat de kosten waren (inclusief factuurnummer!).
  2. Voeg de daadwerkelijke factuur toe aan het onderhoudsmoment voor jouw digitaal archief.
  3. Geef aan wat het advies was voor een moment vervolg moment en plan deze in met één simpele klik.

Al jouw onderhoudsgegevens in één overzicht

Plan en registreer het onderhoud van jouw wagenpark. Voorkom pechgevallen en downtime van jouw vloot. Jij weet precies welk voertuig wanneer voor welk onderhoud/ reparatie moet. Optimaliseer de inzet van jouw wagenpark door momenten naar voren te halen of juist uit te stellen. Registreer al de details rondom het werkplaats bezoek en maak interessante rapportages op basis van data.

Krijg inzicht in de Total Cost of Ownership van jouw wagenpark en maak de juiste keuzes!

Wil jij meer weten? Neem contact op voor een demo van het systeem!

Overig nieuws

Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Cartracker introduceert een innovatieve en belangrijke functie op ons platform waarmee gebruikers inzicht krijgen in de CO2-uitstoot van hun voertuigen. Me...
Lees het hele bericht>
Jazeker! We hebben officieel onze ISO 27001 certificering behaald!
Jazeker! We hebben officieel onze ISO 27001 certificering behaald!
Op gebied van informatiebeveiliging waren wij al vanaf dag één bezig en werkten wij grotendeels volgens de ISO 27001 standaarden. Maar, om aan alle ISO nor...
Lees het hele bericht>
Kabinet worstelt met rekeningrijden
Kabinet worstelt met rekeningrijden
Het Nederlandse kabinet staat voor een uitdagend vraagstuk met betrekking tot de invoering van rekeningrijden. Naar aanleiding van een recent artikel op Au...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag
Close