Nieuws

5 Voordelen Aan Mobiel Parkeren Met Cartracker

Cartracker | Toepassingen | Rittenregistratie | Parkeren
published 09/03/2021
5 Voordelen Aan Mobiel Parkeren Met Cartracker

Met de vele ontwikkelingen op parkeergebied, kunnen wij ons nieuws niet alleen op Rittenregistratie richten. Zoals wellicht velen al weten, zijn wij naast Kilometerregistratie, fleetmanagement & Track & Trace tool ook parkeerprovider in Nederland. Wat betekent dit voor jou? Lees dan even verder!

Wil jij het artikel niet verder lezen, dan kun je ook direct deze video kijken. Hier vertellen wij exact hoe je kunt parkeren met Cartracker. Maar eerst krijg jij nog even wat achtergrond informatie, want met parkeren binnen ons platform hangen veel voordelen.

Wij stoppen de parkeermeter automatisch

Ooit in onderstaande situatie terecht gekomen? Jij komt aanrijden in een straat waar jij moet betalen om te parkeren. Dan selecteer je de parkeerzone in jouw (oude) parkeerapp, hierna loop jij naar jouw bestemming. Wanneer je terug komt rijd je weg, maar soms kan je de meter vergeten uit te zetten.

Hier hebben wij iets op bedacht, zodat jij niet te veel betaalt! Wij zetten de parkeermeter namelijk automatisch uit als jij wegrijdt. Jij bespaart direct kosten bij iedere parkeeractie!

Meldingen waar jij goedkoper kunt parkeren

Wanneer jij of jouw bestuurders ergens parkeren, krijg je een melding dat je eventueel op een andere plek goedkoper kunt parkeren. Als bedrijf is dit zeer belangrijk, aangezien jij deze locaties kunt gebruiken om eventueel nieuw personeel te trainen en zelf kosten kunt besparen. Verder betaal jij voor jouw parkeeractie bij Cartracker betaal je geen extra transactiekosten. Heel handig en je bespaart dan op iedere parkeerzone automatisch. #kassa!

Jouw parkeeracties gesplitst – zakelijk vs. prive

Parkeer jij veel zakelijk in de stad? En gebruik je deze app ook wel eens privé? Voor de werkgever is het soms lastig om een privé en een zakelijke parkeertransactie te scheiden. In de Cartracker app hebben de bestuurders de mogelijkheid om een parkeeractie zowel zakelijk als privé aan te duiden. Als wagenparkbeheerder kun jij dit ook automatisch instellen voor de bestuurder, zodat hij/zij dit niet hoeft te wijzigen.

Wij versturen uiteindelijk de parkeerfactuur automatisch naar de persoon (bij een privé parkeeractie) of naar het bedrijf (bij het zakelijk parkeren). Hierdoor heeft de fleetmanager geen dubbele administratie en de bestuurder kan de app ook privé gebruiken!

Complete rittenregistratie app & parkeer app

Met onze app heb je vele mogelijkheden. Zo kunnen bestuurders niet alleen zakelijk of privé parkeren, maar ook zijn of haar rijgedrag inzien, overzicht van alle ritten inzien, navigeren en de ritmodus wijzigen. Door deze mogelijkheden heb je genoeg aan één app op je telefoon en weet jij dus ook direct wat jij hebt gereden!

Jij ziet alle parkeeracties in één overzicht – Als fleetmanager en bestuurder

In de rittenregistratie app en het Cartracker portaal registreren wij alle parkeeracties bij het rittenoverzicht. De bestuurder ziet hierdoor alle parkeeracties en ritten in één overzicht. De fleetmanager ziet alle zakelijke transacties en kan hier zelfs een mooie analyse op draaien.

Meer weten? Bekijk deze pagina, vraag een demo aan of bel met +31(0) 85 208 00 00.

Overig nieuws

Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Cartracker introduceert een innovatieve en belangrijke functie op ons platform waarmee gebruikers inzicht krijgen in de CO2-uitstoot van hun voertuigen. Me...
Lees het hele bericht>
Jazeker! We hebben officieel onze ISO 27001 certificering behaald!
Jazeker! We hebben officieel onze ISO 27001 certificering behaald!
Op gebied van informatiebeveiliging waren wij al vanaf dag één bezig en werkten wij grotendeels volgens de ISO 27001 standaarden. Maar, om aan alle ISO nor...
Lees het hele bericht>
Kabinet worstelt met rekeningrijden
Kabinet worstelt met rekeningrijden
Het Nederlandse kabinet staat voor een uitdagend vraagstuk met betrekking tot de invoering van rekeningrijden. Naar aanleiding van een recent artikel op Au...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag
Close