Weten wat jouw korting kan zijn?
Test jouw rijgedrag vrijblijvend en bekijk jouw mogelijke besparing
START MET RIJGEDRAG METEN
Vrijblijvend een periode jouw rijgedrag meten? Dat kan!
Start vandaag nog en krijg inzicht in jouw korting.
Bespaar op je verzekeringspremie.
Je hebt de hoogte van de premie van je taxiverzekering zelf in de hand.
Techniek meet jouw rijgedrag.
Onze hardware registreert jouw professionele rijgedrag en berekent de premie.
Altijd inzicht in jouw korting..
Je hebt altijd inzicht in je rijgedrag, premie en korting via app en website.
Veiligheid voor iedereen.
Onze technologie zorgt voor veilig rijgedrag en een veilig gevoel voor iedereen.
Even testen?
Bekijk direct wat jouw mogelijke besparing kan zijn!

Ondertussen ken je de Traksi-positie natuurlijk wel. Het concept is relatief simpel. Hoe beter jij rijdt, hoe lager jouw verzekeringspremie! Dat is snel verdiend! Je hebt het in eigen hand. Traksi is hét innovatiefste verzekeringsproduct in de markt op dit moment. 

Wil je eerst even testen en zien welke rijgedrag score jij haalt in het Traksi -algoritme? Dat kan! Speciaal voor jou hebben wij een 'voorportaal' regeling. Je kan een light versie afnemen en direct beginnen met het meten van jouw rijgedrag. Op die manier weet jij precies waar jij aan toe bent op het moment dat jij eventueel overstapt! 

Vrijblijvend!
Je zit nergens aan vast.

Je zit nergens aanvast en het is volledig vrijblijvend. De 'light' versie houdt in dat jij wel technologie in jouw auto krijgt om jouw rijgedrag te meten, maar nog niet het volledige pakket inclusief de dashcams. Ook zit je niet vast aan een abonnement of verzekering en kan je stoppen op ieder gewenst moment!

Dat is fijn! Dus vraag vandaag nog jouw 'light' pakket aan en start met meten. Je weet binnen no-time hoe jij scoort binnen met Traksi en wat jouw korting wordt op het moment dat jij overstapt.

Privacy
Altijd veilig.

Wij respecteren uw privacy en doen er alles aan om uw persoonsgegevens te beschermen. We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Daarbij verwerken we uw persoonsgegevens zorgvuldig en veilig. Bovendien verwerken we uw persoonsgegevens alleen in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. In de gedragscode zijn de regels van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) nader uitgewerkt voor banken en verzekeraars. zie www.verbondvanverzekeraars.nl en www.nvb.nl.

Weten hoe groot jouw korting kan zijn?
Test jouw rijgedrag vrijblijvend en bekijk jouw mogelijke besparing.

Vraag hier jouw 'light' pakket aan en start met het meten van jouw rijgedrag! Je betaalt eenmalig € 75,- voor de inbouw (exclusief camera's) en € 40,- per maand voor het abonnement. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Kijk voor meer informatie op www.traksi.nl. Informatie over de wijze waarop Cartracker omgaat met persoonsgegevens is te vinden onze Data Pro Statement. De algemene voorwaarden van Cartracker vind je hier terug.

Stel een vraag