Nieuws

Track en Trace voor bezorgdiensten! Cartracker helpt.

Track & Trace | Toepassingen | Rittenregistratie
Published 14/05/2021
Track en Trace voor bezorgdiensten! Cartracker helpt.

Corona zorgt voor een ommekeer van denken. Hierdoor kunnen klanten een bedrijf niet bezoeken, maar moet het bedrijf juist naar de klanten toe. Bezorging van producten of diensten is dan een voor de hand liggende optie. Hoe houd je het overzicht over alle bezorgingen? Hoe weet je waar je bezorgers zijn? Hoe houd je de zakelijke kilometers bij? Wat zijn de eisen van de belastingdienst omtrent het bijhouden van zakelijke kilometers? Hoe zorg je ervoor dat je zo efficiënt mogelijk te werk gaat en zoveel mogelijk werk verricht met minder mankracht? Hoe ga jij dit managen? Het is belangrijk om antwoord te krijgen op al dit soort vragen als je wil beginnen met het bezorgen van jouw producten. Cartracker helpt je hierbij!

Wagenparkbeheer in Coronatijden

Veel bedrijven, zoals restaurants, bars, lunchrooms en andere kleine ondernemers zijn door deze maatregelen gedwongen om een bezorgdienst op te zetten. Het is bijzonder knap hoe snel ondernemers hierop inspelen. Toch komt er wellicht meer bij kijken dan je had verwacht. Als echte ondernemer wil je er natuurlijk voor zorgen dat je zo efficiënt mogelijk te werk gaat. Met track en trace heb jij grip op alle activiteiten! Uiteindelijk geldt dit voor meerdere bedrijven en wij denken dat het bezorgen van producten nog wel even blijft, ook in de staart en na de coronacrisis! 

Track en Trace systeem - Maak beslissingen op basis van feiten

Met kilometerregistratie van Cartracker behoud jij het overzicht. Je kunt altijd inzien waar voertuigen binnen jouw organisatie zich bevinden. Zo weet jij of een bezorger nog onderweg is naar de klant, of bijna terug is om een nieuwe bestelling te gaan bezorgen. Hierdoor kun jij de snelheid erin houden en transparantie bieden naar jouw klanten. Bellen om te vragen waar een bezorger uithangt is dus niet meer nodig, dit is direct inzichtelijk. Daarnaast kun je met het Cartracker rittenregistratie systeem berichten verzenden naar bezorgers. Hierdoor kun je eventuele nieuwe opdrachten verzenden of bijvoorbeeld een adreswijziging doorgeven. Bezorgers ontvangen deze berichten dan via de app op hun mobiele telefoon.

Rittenregistratie Belastingdienst

Hoe zit het dan met de rittenregistratie van al die zakelijke kilometers? Geen zorgen, Cartracker Track en Trace Systeem registreert alle gemaakte ritten in jouw account. Volledig automatische kilometerregistratie volgens eisen van de belastingdienst. Zoals bijvoorbeeld de zakelijke kilometerregistratie of de urenregistratie van de bezorgers. Met Cartracker kun jij alle kilometers bijhouden in jouw account, deze ritten vind je eenvoudig terug in het overzicht. En dat is niet alles, je kunt zelfs een kilometerrapport voor de belastingdienst downloaden in excel. Zo zie je precies hoeveel zakelijke kilometers er zijn gemaakt en door welke bestuurder. Aan de hand daarvan kun je bijvoorbeeld de urenregistratie van de bezorgers bijhouden en kun je netjes aan de belastingdienst tonen welke ritten er zijn gemaakt. Dit scheelt je 44 uur per jaar, een goede werkweek!

Wil je weten hoe fleetmanagement jou kan helpen? Neem contact met ons op!

Overig nieuws

Regel het eenvoudig nu nog : CO2 wetgeving: Registratie verplichting vanaf 1 juli 2024
Regel het eenvoudig nu nog : CO2 wetgeving: Registratie verplichting vanaf 1 juli 2024
Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om CO2 uitstootgegevens nauwkeurig bij te houden en te rapporteren. Ook de medewerkers die van het OV gebruik...
Lees het hele bericht>
De voordelen van onze Dashcam integratie
De voordelen van onze Dashcam integratie
Een dashcam die ook meldingen verstuurt als je geparkeerd staat? Goed nieuws, wij hebben hem!...
Lees het hele bericht>
Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Cartracker introduceert een innovatieve en belangrijke functie op ons platform waarmee gebruikers inzicht krijgen in de CO2-uitstoot van hun voertuigen. Me...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag
Close