Nieuws

Plan nu jouw route met Cartracker Track en Trace Systeem!

Cartracker | Track & Trace | Toepassingen | Rittenregistratie
Published 16/06/2021
Plan nu jouw route met Cartracker Track en Trace Systeem!

Plan jouw route en combineer met jouw kilometerregistratie

Vanaf nu kan jij jouw optimale route plannen binnen ons rittenregistratie systeem! (tip, bekijk deze video en jij hoeft deze tekst niet te lezen). Het is een slim systeem dat niet alleen de snelste, maar ook de meest efficiënte route biedt. Een route is op twee manieren te plannen. Zo kun je ‘gewoon’ een vertrekadres instellen of een voertuig selecteren waar je de route voor plant. Wanneer jij een voertuig selecteert, plannen wij jouw route vanaf de locatie van het voertuig. Perfect te combineren met jouw kilometer registratie.

Geef vervolgens aan wat volgende bestemming is voor de route. Je kunt zoveel bestemmingen toevoegen als nodig is. Wijzig gemakkelijk de volgorde van de bestemmingen door ze naar boven of beneden te slepen. Klik vervolgens op route, om jouw route op de kaart te bekijken. Op de kaart zie je de route en de belangrijke knooppunten staan. De gehele routebeschrijving vind je terug in het scherm en kan jij opslaan als pdf. Handig, als je deze wilt versturen naar de bestuurder.

Efficente routes rijden en controleren door sluitende rittenregistratie

Maar, het Track en Trace systeem helpt jou verder! Als jij jouw route uitgestippeld hebt, zie je de exacte afstand en duur van de route. Op de achtergrond checken wij of er wellicht een efficiëntere route is om te nemen en geven dit aan zodra wij deze hebben gevonden. Je kunt vervolgens zelf kiezen of je deze route wilt uitvoeren. Uiteraard kun jij de km registratie naderhand controleren om te kijken of jouw bestuurder de juiste route heeft gereden.

Ritten en routes bijhouden? Bekijk dit nu live!

Met bovenstaande toepassing zijn we er nog niet! Jij kunt ook de live route volgen van jouw bestuurders. Bekijk meteen of jouw bestuurders afwijken van een route en dat jouw kilometerregistratiesluitend is! Schakel snel en zorg dat alles klopt binnen jouw track & trace systeem. Wil je dit allemaal even opslaan? Bekijk deze video om te zien hoe deze toepassing werkt!

Klik op een voertuig dat onderweg is. Op de voertuigkaart klik je op de groene knop ‘live route’. Nu zie jij direct welke route de bestuurder heeft gereden. Maar, wij geven nog meer informatie. Jij ziet namelijk waar het voertuig is gestart, waar en hoelang het voertuig heeft stilgestaan. Op deze manier schakel je direct op basis van actuele informatie. Jij hoeft dus niet te wachten totdat de rit zichtbaar is in het systeem. Hierdoor weet jij direct of een bestuurder afwijkt van de geplande route.

Cartracker Track en trace blijft innoveren en wij zorgen voor een optimale Fleet Management portal. Jij bent op de hoogte, en deze toepassing geeft jou een extra dimensie!

Overig nieuws

Hoe duurzaam is jouw wagenpark?
Hoe duurzaam is jouw wagenpark?
De eerste zes maanden van 2020 is de wereldwijde CO2-uitstoot met 8,8 procent gedaald ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Dit heeft uiteraard te mak...
Lees het hele bericht>
Geld besparen met de hoge brandstofprijzen? Het is mogelijk
Geld besparen met de hoge brandstofprijzen? Het is mogelijk
Door alle recente ontwikkelingen zijn de brandstofprijzen tot nieuwe records gestegen. Zo heeft een liter benzine maar liefst 2,50 euro per liter gekost. O...
Lees het hele bericht>
CO2 uitstoot bijhouden voor het wagenpark?
CO2 uitstoot bijhouden voor het wagenpark?
Per 1 januari 2023 moeten werkgevers met minimaal 100 werknemers de CO2-uitstoot bijhouden. Dit houdt in dat ze de uitstoot van CO2 tijdens het zakelijk re...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag
Close