Nieuws

Plan nu jouw route met Cartracker Track en Trace Systeem!

Cartracker | Track & Trace | Toepassingen | Rittenregistratie
Published 16/06/2021
Plan nu jouw route met Cartracker Track en Trace Systeem!

Plan jouw route en combineer met jouw kilometerregistratie

Vanaf nu kan jij jouw optimale route plannen binnen ons rittenregistratie systeem! (tip, bekijk deze video en jij hoeft deze tekst niet te lezen). Het is een slim systeem dat niet alleen de snelste, maar ook de meest efficiënte route biedt. Een route is op twee manieren te plannen. Zo kun je ‘gewoon’ een vertrekadres instellen of een voertuig selecteren waar je de route voor plant. Wanneer jij een voertuig selecteert, plannen wij jouw route vanaf de locatie van het voertuig. Perfect te combineren met jouw kilometer registratie.

Geef vervolgens aan wat volgende bestemming is voor de route. Je kunt zoveel bestemmingen toevoegen als nodig is. Wijzig gemakkelijk de volgorde van de bestemmingen door ze naar boven of beneden te slepen. Klik vervolgens op route, om jouw route op de kaart te bekijken. Op de kaart zie je de route en de belangrijke knooppunten staan. De gehele routebeschrijving vind je terug in het scherm en kan jij opslaan als pdf. Handig, als je deze wilt versturen naar de bestuurder.

Efficente routes rijden en controleren door sluitende rittenregistratie

Maar, het Track en Trace systeem helpt jou verder! Als jij jouw route uitgestippeld hebt, zie je de exacte afstand en duur van de route. Op de achtergrond checken wij of er wellicht een efficiëntere route is om te nemen en geven dit aan zodra wij deze hebben gevonden. Je kunt vervolgens zelf kiezen of je deze route wilt uitvoeren. Uiteraard kun jij de km registratie naderhand controleren om te kijken of jouw bestuurder de juiste route heeft gereden.

Ritten en routes bijhouden? Bekijk dit nu live!

Met bovenstaande toepassing zijn we er nog niet! Jij kunt ook de live route volgen van jouw bestuurders. Bekijk meteen of jouw bestuurders afwijken van een route en dat jouw kilometerregistratiesluitend is! Schakel snel en zorg dat alles klopt binnen jouw track & trace systeem. Wil je dit allemaal even opslaan? Bekijk deze video om te zien hoe deze toepassing werkt!

Klik op een voertuig dat onderweg is. Op de voertuigkaart klik je op de groene knop ‘live route’. Nu zie jij direct welke route de bestuurder heeft gereden. Maar, wij geven nog meer informatie. Jij ziet namelijk waar het voertuig is gestart, waar en hoelang het voertuig heeft stilgestaan. Op deze manier schakel je direct op basis van actuele informatie. Jij hoeft dus niet te wachten totdat de rit zichtbaar is in het systeem. Hierdoor weet jij direct of een bestuurder afwijkt van de geplande route.

Cartracker Track en trace blijft innoveren en wij zorgen voor een optimale Fleet Management portal. Jij bent op de hoogte, en deze toepassing geeft jou een extra dimensie!

Overig nieuws

Regel het eenvoudig nu nog : CO2 wetgeving: Registratie verplichting vanaf 1 juli 2024
Regel het eenvoudig nu nog : CO2 wetgeving: Registratie verplichting vanaf 1 juli 2024
Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om CO2 uitstootgegevens nauwkeurig bij te houden en te rapporteren. Ook de medewerkers die van het OV gebruik...
Lees het hele bericht>
De voordelen van onze Dashcam integratie
De voordelen van onze Dashcam integratie
Een dashcam die ook meldingen verstuurt als je geparkeerd staat? Goed nieuws, wij hebben hem!...
Lees het hele bericht>
Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Cartracker introduceert een innovatieve en belangrijke functie op ons platform waarmee gebruikers inzicht krijgen in de CO2-uitstoot van hun voertuigen. Me...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag
Close