Help jouw berijders onderweg met de alles-in-één mobiliteitsapp, die alle mobiliteits-diensten met elkaar combineert, verbindt en verbetert… Neem de volgende stap in slimme mobiliteit.
Designed with the driver in mind
Berijdersapp
Zorgeloos op weg met de alles-in-één app voor de zakelijke rijder.

Met de app van Cartracker kunnen jouw berijders gemakkelijk hun ritten bijhouden en ritmodussen wijzigen (privacy), maar wat dacht je van direct navigeren, parkeermeters aanzetten (afmelden gebeurt automatisch), file- en flitsinformatie bekijken en makkelijk berichten versturen naar jou of de planafdeling. 

Help jouw berijders onderweg met de alles-in-één mobiliteitsapp, die alle mobiliteitsdiensten met elkaar combineert, verbindt en verbetert… Neem de volgende stap in slimme mobiliteit. 

Bekijk de interface!

+ parkeren
Vergeet jij ook altijd de parkeeractie uit te zetten via een app? Met Cartracker is dit verleden tijd! Wij weten precies wanneer jouw auto geparkeerd staat in een betaalde zone, en kunnen gemakkelijk en snel de parkeeracties starten. Ook weten wij precies wanneer jij weer onderweg bent en stopt automatisch jouw parkeeractie!
+ goedkoper parkeren
Ga je van A naar B? Wij weten precies hoeveel jij moet betalen bij B en of er binnen een straal van 300 meter ergens een goedkopere parkeerplek is! Superhandig!
+ ritregistratie
Alle ritten worden automatisch geregistreerd en zijn terug te vinden in jouw overzicht. Bekijk de details van elke trip en wijzig per trip de ritmodus (privé, zakelijk en woon-werk)
+ privacy
De Cartracker app bevat een privacy button. Op het moment dat jij deze privé modus inschakelt, verdwijn jij van de kaart van de Fleetmanagement portal. De beheerder kan dan niet zien waar jij bent of waar jij naartoe bent gereden. Volledig volgens de huidige privacy-wetgevingen
+ rijgedrag
Krijg inzicht in jouw rijgedrag. Hoe beter je rijdt, hoe minder kosten aan de auto. Niet alleen kan je besparen in brandstofkosten, maar wat dacht je van de besparing van slijtage- en onderhoudskosten!
+ statistieken
Bekijk de statistieken van jouw mobiliteit de afgelopen week / maand / jaar. Hoeveel kilometer rijd jij gemiddeld, hoelang zit je in de auto en wat is jouw rijgedrag over een langere periode?
+ ritdetail
Bekijk per rit de start- en stoplocatie, vertrektijd, afstand, duur en de gereden route!

Standaard features

Navigatie
Navigeer naar jouw gewenste locatie, parkeerplek of nuttige plaats! Cartracker onthoudt jouw veel bezochte locaties en helpt jouw hier naartoe te rijden. Met de integratie van realtime verkeersinformatie, kies je altijd de kortste of snelste route. Wil je parkeren in de buurt van jouw bestemming? Cartracker leidt jou naar de dichtstbijzijnde of goedkoopste parkeerplek in de buurt.
Parkeren
Vergeet jij ook altijd de parkeeractie uit te zetten via een app? Met Cartracker is dit verleden tijd! Cartracker weet wanneer jouw auto geparkeerd staat in een betaalde zone, en kan gemakkelijk en snel de parkeeracties starten. Ook weet Cartracker wanneer jij weer onderweg bent, en stopt automatisch jouw parkeeractie! Betaal nooit meer een minuut teveel!
Flitsmeister
Ontvang realtime file- en flitsinformatie van Flitsmeister direct in de Cartracker app en voorkom boetes. Cartracker waarschuwt je voor mobiele flitsers, flitspalen, trajectcontroles, vertragingen, ongevallen, stilstaande voertuigen, naderende ambulances en nog veel meer.
Drive Mode
Cartracker app aan, telefoon in de carkit en enjoy the ride! Cartracker zorgt ervoor dat jij tijdens het rijden goed geïnformeerd wordt met de laatste file- en flitsinformatie. Maar ook gemakkelijk en snel kan navigeren naar jouw gewenste locatie, of een parkeerplaats in de buurt kan uitzoeken.
Ritregistratie
Alle ritten worden automatisch geregistreerd en zijn terug te vinden in jouw overzicht. Bekijk de details van elke trip, zoals o.a. start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en ook de exacte route die je gereden hebt. Wijzig per trip de ritmodus (privé, zakelijk en woon-werk) of voeg eventuele aantekeningen toe!
Autostatus
Bekijk op elk moment de actuele kilometerstand van jouw auto. Weet wanneer jouw auto voor onderhoud naar een garage moet of onderzoek eventuele foutcodes. De auto geeft via Cartracker aan wat er aan de hand is. Nog voor het lampje op het dashboard gaat branden, weet jij al wat er aan de hand is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!
Rijgedrag
Krijg inzicht in jouw rijgedrag. Hoe beter jij rijdt, hoe minder kosten jij hebt aan de auto. Niet alleen kan je besparen in brandstofkosten, maar wat dacht je van de besparing in slijtage- en onderhoudskosten! Cartracker geeft je handige tips om jouw rijgedrag te verbeteren en daardoor geld te besparen!
Goedkoper parkeren
Ga je van A naar B? Wij weten precies hoeveel jij moet betalen bij B en/of er in een straal van 300 meter ergens een goedkopere parkeerplek is! Superhandig!
Stel een vraag