Berijdersidentificatie
Weet precies wie, wanneer rijdt met de berijdersidentificatie van Cartracker.
Berijdersidentificatie
Ideaal voor poolauto’s met meerdere bestuurders.

Weet precies wie, wanneer rijdt met de berijdersidentificatie van Cartracker.

Identificatie kan op verschillende manier; tag systeem, druppel, NFIC pas met of zonder een start/stop. Of wat dacht je van onze dynamische driverID volledig o.b.v. software (en dus geen extra kosten!).

Ideaal voor poolauto’s met meerdere bestuurders.

Standaard features

Rittenregistratie per bestuurder
Rittenregistratie per bestuurder
Overzichtelijke kilometerregistratie per bestuurder. Bekijk per berijder / per auto de details van elke trip, zoals o.a. start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en ook de exacte route die gereden is.
Hardware
Hardware
Voor iedere situatie de juiste oplossing! Van Plug & Play dongel zonder inbouwkosten tot hardwired blackbox met start / stop systeem en berijdersidentificatie! Zelfs voor vrachtwagens, heavy duty en autodelen hebben wij de juiste tools!
Rijgedrag
Rijgedrag
Krijg inzicht in het rijgedrag van jouw medewerkers. Hoe beter er gereden wordt, hoe minder kosten aan de auto. Niet alleen kan je besparen in brandstofkosten, maar wat dacht je van de besparing van slijtage- en onderhoudskosten!
Oplossing
Oplossing
Voor iedere situatie, een oplossing. Start met DriverID via een QR code, via een Bluetooth-connectie of volledig ingebouwd in de auto zelf met een tag. Wij denken graag met jullie mee!
Carsharing
Carsharing
Perfect voor (zakelijk) autodelen! Combineer de hardware met onze carsharing module en gebruikers kunnen gemakkelijk en snel een auto reserveren op elk gewenst moment!
Stel een vraag
Close