Berijdersidentificatie
Weet precies wie, wanneer rijdt met de berijdersidentificatie van Cartracker.
Berijdersidentificatie
Ideaal voor poolauto’s met meerdere bestuurders.

Houd exact bij wie wanneer rijdt met de berijdersidentificatie van Cartracker.


Identificatie kan op verschillende manieren plaatsvinden; via een tagsysteem, druppel, NFC-pas met of zonder start/stop. Of heb je al eens nagedacht over onze dynamische driver ID, die volledig op software is gebaseerd (en dus zonder extra kosten)?


Perfect voor poolauto's met meerdere bestuurders.

Standaard features

Rittenregistratie per bestuurder
Rittenregistratie per bestuurder
Overzichtelijke kilometerregistratie per bestuurder. Bekijk voor elke bestuurder of auto de details van elke trip, waaronder start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid, en zelfs de exacte route die is afgelegd.
Hardware
Hardware
Voor elke situatie bieden wij de passende oplossing. Van een Plug & Play dongel zonder inbouwkosten tot een bedraad blackbox-systeem met start/stop-functionaliteit en berijdersidentificatie. Zelfs voor vrachtwagens, zware voertuigen en autodelen hebben wij de geschikte tools!
Rijgedrag
Rijgedrag
Krijg inzicht in het rijgedrag van jouw medewerkers. Hoe beter er gereden wordt, hoe minder kosten aan de auto. Niet alleen kan je besparen in brandstofkosten, maar wat dacht je van de besparing van slijtage- en onderhoudskosten!
Oplossing
Oplossing
Voor elke situatie bieden wij een oplossing. Start met DriverID via een QR-code, een Bluetooth-connectie, of volledig ingebouwd in de auto zelf met een tag. Wij denken graag met jullie mee!
Carsharing
Carsharing
Perfect voor (zakelijk) autodelen. Combineer de hardware met onze carsharing-module waardoor gebruikers gemakkelijk en snel een auto kunnen reserveren op elk gewenst moment!
Stel een vraag
Close