Traksi beloont jouw rijgedrag
Bepaal zelf de premie voor jouw taxiverzekering
BESTEL NU DE HARDWARE
Eindelijk een betaalbare verzekering.
Start vandaag nog.
Bespaar op je verzekeringspremie.
Je hebt de hoogte van de premie van je taxiverzekering zelf in de hand.
Techniek meet jouw rijgedrag.
Onze hardware registreert jouw professionele rijgedrag en berekent de premie.
Altijd inzicht in jouw korting.
Je hebt altijd inzicht in je rijgedrag, premie en korting via app en website.
Veiligheid voor iedereen.
Onze technologie zorgt voor veilig rijgedrag en een veilig gevoel voor iedereen.
Partner van Traksi
Leverancier van de technologie

Cartracker biedt een volledige oplossing voor fleetmanagement en wagenparkbeheer en heeft sinds 2013 als één van de eerste leveranciers het RRS Keurmerk voor een sluitende fiscale ritregistratie gekregen. Na 15 jaar onderdeel te zijn geweest van Decos, is Cartracker sinds 1 juni 2018 overgenomen door ULU.

ULU is een internationale organisatie met verschillende oplossingen binnen de telematica. ULU ontwikkelt alles in eigen huis, van software tot hardware. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en alles op maat aanbieden. ULU heeft een focus op innovatie en bouwt zeer creatieve applicaties van fleetmanagement en wagenparkbeheer tot connected car en carsharing oplossingen.

Hoe meten wij jouw rijgedrag?
Onze telematica.

Ons telematica product kan aangesloten worden in ieder voertuig. Indien de unit is aangesloten, ontvangen wij allerlei data uit het voertuig. Deze data kan gebruikt worden om bijvoorbeeld rittenregistratie bij te houden en live locaties te checken, maar wij kunnen ook het rijgedrag analyseren. Doordat wij elke seconde data doorkrijgen van de hardware, zijn wij zeer accuraat als het gaat om rijgedrag. Speciaal voor Traksi hebben wij een formule ontwikkelt om professioneel rijgedrag van taxichauffeurs in kaart te brengen. Wij letten op drie parameters: Snelheid, remmen en bochten.

Wat is er gebeurd?
Onze dashcams.

De blackbox is niet het enige. Wij rusten de taxi tevens uit met dashcams, voor en achter! Een dashcam is een camera die automatisch opnames maakt tijdens het autorijden. Deze begint dus direct met opnemen zodra je gaat rijden. De beelden en het geluid dat de camera opneemt worden opgeslagen op een geheugenkaart. Via de portal kunnen de beelden opgevraagd worden. "Beelden zeggen meer dan woorden." De dashcams zijn perfecte hulpmiddelen om zaken te verduidelijken en een schade eerlijk af te handelen. Door het gebruik van videobeelden kunnen wij in veel gevallen discussie vermijden.

Privacy
Altijd veilig.

Wij respecteren uw privacy en doen er alles aan om uw  persoonsgegevens te beschermen. We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Daarbij verwerken we uw persoonsgegevens zorgvuldig en veilig. Bovendien verwerken we uw persoonsgegevens alleen in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. In de gedragscode zijn de regels van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) nader uitgewerkt voor banken en verzekeraars. zie www.verbondvanverzekeraars.nl en www.nvb.nl.

Onze kers op de taart:
Een app met inzicht in jouw rijgedrag!

Met de app van Cartracker kunnen jouw berijders gemakkelijk hun ritten bijhouden en ritmodussen wijzigen (privacy), maar wat dacht je van direct navigeren, parkeermeters aanzetten (afmelden gebeurt automatisch), file- en flitsinformatie bekijken en makkelijk berichten versturen naar jou of de planafdeling. 

In de app heb je ook continu inzicht in jouw rijgedrag. Hoe beter je rijdt, hoe minder kosten! Je begint met je startpremie. Die heeft de kleur oranje. Elke maand stellen we de premie bij aan de hand van jouw rijgedrag. Heb je afgelopen maand groen gereden? High five, je maandpremie gaat omlaag. Heb je rood gereden? Helaas, de premie gaat omhoog. Heb je oranje gereden? Dan blijft de premie gelijk.

Niet alleen kan je besparen op de verzekering, maar wat dacht je van brandstofkosten, slijtage- en onderhoudskosten!

Eindelijk een betaalbare verzekering.
Start vandaag nog.

Als het goed is, heb jij al een aanvraag gedaan voor de verzekering. Zo niet, ga dan eerst naar de website van Traksi en vraag de verzekering aan! Gedaan? Top! Vul dan onderstaand formulier in en dan gaan wij aan de slag! Er zal z.s.m. contact opgenomen worden om het e.e.a. te regelen, zodat wij kunnen gaan inbouwen bij jullie!

Informatie over de wijze waarop Cartracker omgaat met persoonsgegevens is te vinden onze Data Pro Statement. De algemene voorwaarden van Cartracker vind je hier terug.

Stel een vraag
Close