Ritregistratie
Privé, Zakelijk of Woon-werk

Kilometeradministratie wordt met de tool van ULU nog makkelijker!

Ritregistratie dashboard

RITREGISTRATIE

Privé, Zakelijk of Woon-werk

Kilometeradministratie wordt met de tool van ULU nog makkelijker! Met onze dongel ben je binnen no-time verzekerd van een sluitende en overzichtelijke ritregistratie, die jou helpt met de rittenadministratie voor de Belastingdienst.

Alle ritten worden automatisch geregistreerd en zijn terug te vinden in jouw persoonlijke ULU app en ULU dashboard!

RITTENOVERZICHT

Beheer in één overzicht gemakkelijk en snel al jouw ritten. Bekijk de details van elke trip, zoals o.a. start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en ook de exacte route die je gereden hebt.

BELASTINGDIENST

ULU Mobility – Fiscaal Keurmerk heeft het Keurmerk RitRegistratieSystemen en helpt jouw aan een sluitende kilometeradministratie.

RITMODUS

Wijzig per trip de ritmodus (privé, zakelijk en woon-werk) of voeg eventuele aantekeningen toe! En dat allemaal vanuit jouw persoonlijke ULU_app op je telefoon of via het ULU_dashboard. Wanneer het jou uitkomt!

VEILIGHEID

ULU verzameld miljoenen (misschien wel miljarden!) data van iedereen die met ULU rijdt. Wij gaan zorgvuldig met de gegevens. De ULU_dongel bevat een niet-te-hacken beveiligingskey en alle gegevens worden veilig opgeslagen in een database, met een two-way TLS (voor onze techies). Het ULU systeem is hierdoor veiliger dan internetbankieren!

INZICHT

Krijg inzicht in hoe snel je hebt gereden, geremd en bekijk je acceleratiegedrag. Iedere rit krijgt een rijscore van 0 tot 100. Hoe hoger de rijscore, hoe zuiniger er is gereden. En zuinig rijden is goedkoper rijden!

AUTOSTATUS

Bekijk op elk moment de actuele kilometerstand van jouw auto. Weet wanneer jouw auto voor onderhoud naar een garage moet of onderzoek eventuele foutcodes. Zo kom je niet voor verassingen te staan!

PRIVACY

Het registreren van ritten raakt vrijwel altijd de Wet Bescherming Persoonsgegevens. ULU is lid van Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen en hanteert de Privacy Gedragscode.

TEST ÉÉN MAAND GRATIS!

Niet tevreden? Stuur de dongel gewoon weer terug!

Voordelen ULU

Ritgegevens bijhouden via laptop, smartphone en tablet

Meerdere auto’s aansluitbaar

Inzicht in brandstof verbruik, foutcodes, locatie en rijgedrag

ULU redefining mobility

Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen

ULU Mobility – Fiscaal Keurmerk heeft het keurmerk RitRegistratieSystemen. Stichting Keurmerk RRS is de onafhankelijke brancheorganisatie die ritregistratiesystemen beoordeelt op privacy en fraudebestendigheid. Ga voor zekerheid met de waterdichte beveiliging ULU Mobility. ULU helpt jou met een sluitende kilometeradministratie voor de belastingdienst.

Keurmerk RitRegistratieSystemen

Het ritregistratiesysteem ULU_mobility2.0 is goedgekeurd door de Belastingdienst. Hierdoor ben je gegarandeerd van kwalitatief goede rittenregistratie, die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Ook ben je verzekerd dat jouw privacy geborgd is en dat ULU altijd voldoet aan de laatste wetgeving, nu en in de toekomst.

Keurmerk ritregistratiesystemen

ULU ‘ers rijden gemiddeld 53 kilometer per dag

obd dongel

OBD Dongel?

Onze plug & play dongel installeer je in minder dan twee minuten en is binnen heel Europa bruikbaar. Je hoeft niks open te schroeven of technisch aan te passen, want de dongel klikt eenvoudig in de OBD-poort van de auto. Bij levering van de dongel krijg je een handleiding waarin dit proces stapsgewijs wordt toegelicht.

Als de dongel in de OBD-poort zit, kan je inloggen in jouw persoonlijk ULU dashboard. Ná de eerste rit zijn jouw gegevens zichtbaar. Via de app kan je snel aangeven of een rit zakelijk, woon-werk of privé is geweest en via de website heb je een uitgebreider overzicht van jouw rijgedrag.

Wij verzamelen gegevens op basis van GPS en de OBD-poort. Onze software werkt hetzelfde als die in de garage, waarbij monteurs jouw auto ‘uitlezen’, dat doen zij namelijk ook via de OBD-poort. Hieruit wordt duidelijk hoe het staat met de gezondheid van jouw auto. Op basis daarvan kan je zelf, tijdig een onderhoudsbeurt inplannen.

Voor ULU Mobility – Fiscaal Keurmerk

Voor het Keurmerk RitRegistratieSystemen dient onze dongel ingebouwd te worden, zodat deze onlosmakend met het voertuig verbonden is. Het inbouwen van de dongel is eenvoudig, en gebeurd via onze gecertificeerde inbouwer, op elke gewenste locatie op elke gewenste datum. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Altijd up to date van het laatste ULU nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vraag een offerte aan!

ULU_Nathan