Nieuws

Alles over onze Berijdersapp

Published 29/10/2020

Méér dan alleen een rittenregistratie app. De Cartracker Berijdersapp. Wat kun je er allemaal mee en hoe werkt het eigenlijk?

Onze berijdersapp helpt jou dagelijks met allerlei zaken omtrent je zakelijke voertuig. Je kunt onder andere al jouw ritten zien & beheren, navigeren, goedkoper parkeren & meer! De berijdersapp van Cartracker is een alles-in-één app en is gericht op 100% gebruiksvriendelijkheid. Je kunt de app eenvoudig downloaden op je smartphone. Onze app is beschikbaar voor zowel Android als IOS telefoons.

Hoe kan ik gebruik maken van de Cartracker rittenregistratie App?

 • Stap één: Bestel jouw rittenregistratiesysteem bij Cartracker.
  Heb je hem al besteld? Super! Je ontvangt je apparaat per post of deze wordt professioneel door ons ingebouwd. Stel eenvoudig je account in door middel van de uitnodiging die je per e-mail hebt ontvangen. Nadat jouw voertuig is toegevoegd aan je account kun je direct aan de slag!

 

 • Stap twee: Download de GRATIS rittenregistratie App van Cartracker.
  Je kunt de Cartracker app gratis downloaden in de Google Playstore of in de Apple Store. Zodra je de app hebt gedownload kun je inloggen met dezelfde gegevens als op de webapplicatie. Je account is direct gekoppeld!

 

App gedownload? Check!
En nu? Wat kan ik met de rittenregistratie app?

Deze vraag zal ongetwijfeld in je opkomen en dat begrijpen wij maar al te goed! Er is namelijk zo veel mogelijk met de Cartracker App. Onder andere kun je:
1. Geregistreerde ritten bekijken.
2. De ritmodus wijzigen van zakelijk naar privé, woon-werk of andersom.
3. Navigeren naar elk gewenst adres.
4. Jouw rijscores bekijken. We meten elke rit jouw rijgedrag en vertellen je waar de verbeterpunten liggen! Zo helpen we je te besparen op brandstofkosten en onderhoudskosten!
5. Goedkoper parkeren. Met Cartracker kun je goedkoper parkeren. Start eenvoudig een parkeeractie in de app. Wij zetten de parkeermeter uit zodra jij weer vertrekt. Zo betaal jij nooit een minuut te veel! Bovendien betaal je aan ons geen transactiekosten. #kassa

 • Stap drie: Hoe werkt de Cartracker App?
  Je hebt de kilometerregistratie app geïnstalleerd. Hoe werkt de app precies?

  De app is zeer eenvoudig in gebruik. Als je de app opent zie je direct een overzicht van jouw huidige locatie. In het menu kun je naar “overzicht” om al jouw geregistreerde ritten terug te vinden. Je kunt met één druk op de knop de ritmodus wijzigen of notities toevoegen aan een rit. Om te parkeren klik je simpelweg op de parkeermeter en drukt op start. Kortom al het gemak voor de zakelijke rijder, in één app. 

 

Wil je meer weten over onze Berijdersapp en andere oplossingen? Kijk op onze website.

Overig nieuws

Let op de bijtellingsboete!
2021, een nieuw jaar vol nieuwe kansen! 2020 was namelijk een jaar dat de Mobiliteit flink is veranderd. Veel voertuigen staan nu stil en hierdoor gaan vee...
Lees het hele bericht>
Vijf punten over Cartracker die jij (misschien) nog niet weet
Cartracker staat onder andere bekend om automatische Rittenregistratie, echter beschikt Cartracker nog over veel meer functionaliteiten. In dit artikel nem...
Lees het hele bericht>
Betaal jij bijtelling in 2021?
Het einde van het jaar is inzicht. Dit betekent dat duizenden automobilisten voor hetzelfde vraagstuk staan. Blijf ik bijtelling betalen over mijn voertuig...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag