Nieuws

5 redenen om GPS tracking in te zetten voor jouw bedrijfsmiddelen

Cartracker | Track & Trace | Updates | Toepassingen
Published 24/08/2020
5 redenen om GPS tracking in te zetten voor jouw bedrijfsmiddelen

GPS Trackers & Track en Trace Systemen

Het volgen van waardevolle bedrijfsmiddelen is minstens zo belangrijk als het volgen van de voertuigen binnen jouw wagenpark. Het is belangrijk om te weten waar jouw materieel zich bevindt. Denk bijvoorbeeld aan hoogwerkers, hijskranen, tractoren, graafmachines, maar ook aan opleggers en aanhangers. Het is belangrijk om te weten waar ze zich bevinden, niet alleen vanwege de waarde, maar ook om ervoor te zorgen dat ze optimaal gebruikt worden en niet onnodig stilstaan.

Zet de GPS Tracker optimaal in

Om duidelijk te maken waarom GPS Tracking zo belangrijk is, staan hieronder de 5 belangrijkste redenen:

  1. Met het track en trace systeem heb jij direct inzichtelijk waar al jouw bedrijfsmiddelen zich bevinden. Of je nu één of 5.000 voertuigen/machines hebt, je ziet ze allemaal overzichtelijk in één online platform. Zo raak je nooit meer iets kwijt en kun je planningen afstemmen op de locaties van jouw materieel. Hierdoor bespaar je tijd en kun je machines efficiënter inzetten.
  2. Bescherming tegen ongeoorloofd gebruik. Je kunt meldingen ontvangen zodra jouw bedrijfsmiddelen gebruikt worden buiten werktijd of op een andere locatie. Zo ben je altijd op de hoogte!
  3. Het is ook mogelijk om draaiuren van bijvoorbeeld machines inzichtelijk te maken. Hierdoor heb je inzicht in de productiviteit van jouw machines en kun je gemakkelijk onderhoud inplannen. Zo zorg je ervoor dat jouw machines of bedrijfsmiddelen niet onverwacht stilstaan of onbruikbaar zijn.
  4. Altijd op de hoogte met Geofences. Door middel van Geofences, dit zijn virtuele zones die je zelf kunt instellen, ontvang je meldingen zodra jouw bedrijfsmiddelen zich verplaatsen. Zo bescherm je jouw waardevolle assets tegen diefstal of ongeoorloofd gebruik. Bovendien kun je jouw bedrijfsmiddelen gemakkelijk terugvinden indien deze zijn uitgerust met een GPS tracker.
  5. Wereldwijde dekking! Omdat onze GPS Tracking oplossing wereldwijde dekking heeft, kun je jouw bedrijfsmiddelen of waardevolle producten over de hele wereld volgen. Handig als je actief bent in transport ter land, ter zee of in de lucht!

Door middel van de GPS Tracking oplossingen van Cartracker helpen we jouw om volledige controle te krijgen over je bedrijfsvoering. We maken het eenvoudig, inzichtelijk en helpen je om kosten te besparen waar mogelijk. Wacht niet langer en verhoog de productiviteit en inzet van jouw voertuigen & bedrijfsmiddelen!

Meer weten over onze GPS Tracking oplossingen? Klik hier of neem contact met ons op!

Overig nieuws

Hoe kun jij weten of elektrische auto’s rendabel zijn?
Hoe kun jij weten of elektrische auto’s rendabel zijn?
Aan elektrische voertuigen kleven veel voordelen, maar niet alle bedrijven kopen massaal elektrische voertuigen. Dit heeft te maken met actieradius tot de ...
Lees het hele bericht>
5 Redenen om een Elektrische Auto te kopen of leasen!
5 Redenen om een Elektrische Auto te kopen of leasen!
Tegenwoordig zijn veel bedrijven begonnen met de elektrificatie van het wagenpark. Het kopen of leasen van een elektrische auto heeft meerdere redenen voor...
Lees het hele bericht>
Klingelnberg-Klauss Installatiebedrijf: Kilometerregistratie & Meer
Klingelnberg-Klauss Installatiebedrijf: Kilometerregistratie & Meer
Klingelnberg-Klauss is in 1951 begonnen met een klein team enthousiaste mensen in een woonhuis te Rotterdam. Het was direct al duidelijk dat men met het im...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag
Close