Nieuws

Jazeker! We hebben officieel onze ISO 27001 certificering behaald!

Cartracker | Track & Trace | Rijgedrag | Toepassingen | Rittenregistratie | Klantervaring | Wagenparkbeheer | Keurmerk Ritregistratie | Support
Published 05/07/2023
Jazeker! We hebben officieel onze ISO 27001 certificering behaald!

Bij ULU/Cartracker houden we er absoluut niet van om lukraak dingen te doen. Als we iets doen, dan doen we het echt goed. Op gebied van informatiebeveiliging waren wij al vanaf dag één bezig en werkten wij grotendeels volgens de ISO 27001 standaarden. Maar, om aan alle ISO normen te voldoen, hebben wij nu een compleet Information Security Management Systeem (ISMS) ontwikkeld. Hierin zijn alle relevante processen nu volledig uitgewerkt, beschreven en worden ze geregistreerd en onderhouden.

Wat is ISO 27001 eigenlijk?

ISO 27001 is de meest strenge internationaal erkende norm voor het beveiligen van informatie. Met dit certificaat tonen wij aan dat ULU/Cartracker een solide managementsysteem voor informatiebeveiliging heeft en dat wij op overtuigende wijze voldoen aan de strenge normvereisten op het gebied van informatiebeveiliging. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van drie jaar en elk jaar vindt er een toetsing plaats door een externe auditor.

Waarom is ISO 27001 zo belangrijk voor ons?

Als innovatief bedrijf in de ritregistratie- en fleetmanagement systemen begrijpen wij maar al te goed de waarde van data en het belang om hier zorgvuldig mee om te gaan. Met onze ISO 27001 certificering kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun gegevens veilig bij ons zijn en dat wij alle mogelijke maatregelen nemen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid ervan te waarborgen.

Wat betekent onze ISO 27001 certificering voor jou als klant?

Met onze ISO 27001 certificering kun jij geruststellend weten dat wij jouw gegevens veilig en beveiligd houden. We begrijpen volledig hoe cruciaal het is om gevoelige informatie, zoals klantgegevens, te beschermen tegen cyberaanvallen en onbevoegde toegang.
Onze certificering laat zien dat wij voldoen aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging. Het dient als bewijs van ons sterke betrokkenheid om de vertrouwelijkheid en integriteit van jouw gegevens te garanderen.

Toekomstige verbeteringen

Met het behalen van onze ISO 27001 certificering betekent dit zeker niet dat we klaar zijn. Wij blijven elke dag werken aan voortdurende verbetering van onze processen en procedures om ervoor te zorgen dat we altijd voldoen aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging. Ons toewijding aan gegevensbeveiliging blijft onverminderd sterk.

Conclusie

We zijn ontzettend trots op het behalen van onze ISO 27001 certificering. Dit erkent ons serieuze inzet voor informatiebeveiliging en onze voortdurende streven naar het naleven van de hoogste normen. We willen al onze collega's bedanken voor hun inzet en toewijding om dit doel te bereiken en te behouden.

Als je meer wilt weten over hoe wij de beveiliging van jouw informatie waarborgen of als je vragen hebt over onze ISO 27001 certificering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen!

Overig nieuws

De voordelen van onze Dashcam integratie
De voordelen van onze Dashcam integratie
Een dashcam die meldingen verstuurt zodat jij alleen beelden hoeft te kijken die relevant zijn? Goed nieuws, wij hebben hem!...
Lees het hele bericht>
Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Nieuw: Inzicht in CO2-uitstoot op elke rit / periode
Cartracker introduceert een innovatieve en belangrijke functie op ons platform waarmee gebruikers inzicht krijgen in de CO2-uitstoot van hun voertuigen. Me...
Lees het hele bericht>
Jazeker! We hebben officieel onze ISO 27001 certificering behaald!
Jazeker! We hebben officieel onze ISO 27001 certificering behaald!
Op gebied van informatiebeveiliging waren wij al vanaf dag één bezig en werkten wij grotendeels volgens de ISO 27001 standaarden. Maar, om aan alle ISO nor...
Lees het hele bericht>
Stel een vraag
Close