Ritregistratie dashboard

FLEETMANAGEMENT

Jouw gehele wagenpark in één dashboard. Volg live de locatie van alle auto’s, anticipeer op actuele kilometerstanden, onderhoud of eventuele foutcodes, bekijk per auto / bestuurder de ritten en monitor het rijgedrag.

Betaal nooit meer een minuut teveel aan parkeeracties met automatisch parkeren van Cartracker en integreer de zakelijke tankpassen om inzicht te krijgen in alle tankbewegingen met interessante analyses zoals kilometerprijs per berijder / voertuig.

STANDAARD FEATURES VAN CARTRACKER

RITTENOVERZICHT

Beheer in één overzicht gemakkelijk en snel alle ritten het gehele wagenpark. Bekijk de details van elke trip, zoals o.a. start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en ook de exacte routes die gereden zijn.

HARDWARE

Voor iedere situatie de juiste oplossing! Van Plug & Play dongel zonder inbouwkosten tot hardwired blackbox met start / stop systeem en berijdersidentificatie! Zelfs voor vrachtwagens, heavy duty en autodelen hebben wij de juiste tools!

RITMODUS

Jouw medewerkers kunnen gemakkelijk per trip de ritmodus wijzigen (privé, zakelijk en woon-werk) of eventuele aantekeningen toevoegen! Met 1 klik worden zakelijke, privé en woon- werk kilometers gescheiden.

BELASTINGDIENST

ULU Mobility – Fiscaal Keurmerk heeft het Keurmerk RitRegistratieSystemen en helpt jouw aan een sluitende kilometeradministratie.

LIVE LOCATIE

Krijg real-time inzicht in de locatie van uw gehele wagenpark. Bekijk wie er onderweg is of wie bij de klant gearriveerd is. Verbeter jouw dienstverlening door efficiënter te werken en de dichtstbijzijnde bestuurder naar de klant te sturen. Zie tevens in één oogopslag de actuele rij-richting van de voertuigen!

VEILIGHEID

Wij verzamelen miljoenen (misschien wel miljarden!) data van iedereen die met Cartracker rijdt. Wij gaan zorgvuldig met de gegevens. Onze hardware bevat een niet-te-hacken beveiligingskey en alle gegevens worden veilig opgeslagen in een database, met een two-way TLS (voor onze techies). Het Cartracker systeem is hierdoor veiliger dan internetbankieren!

INZICHT

Krijg inzicht in het rijgedrag van jouw medewerkers. Hoe beter er gereden wordt, hoe minder kosten aan de auto. Niet alleen kan je besparen in brandstofkosten, maar wat dacht je van de besparing van slijtage- en onderhoudskosten!

POINTS OF INTEREST

Voeg gemakkelijk en snel Points of Interest (Nuttige Plaatsen) toe in jouw dashboard. Krijg inzicht in de bezoektijden per adres, hoe lang een medewerker bij een klant op locatie is geweest, hoeveel uren er in een bepaald project / werkzaamheden zitten of krijg een melding als iemand op een bepaalde locatie aankomt (of vertrekt).

AUTOSTATUS

Bekijk op elk moment de actuele kilometerstanden van alle auto’s. Weet precies wanneer welke auto voor onderhoud moet of onderzoek eventuele foutcodes. Zo kom je niet voor verassingen te staan en voorkom je stilstand van jouw wagenpark.

PRIVACY

Het registreren van ritten raakt vrijwel altijd de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Cartracker is lid van Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen en hanteert de Privacy Gedragscode.

BERICHTEN

Stuur berichten vanuit de portal naar jouw medewerkers op de weg. Je kan allerlei content versturen, van foto’s tot video’s en zelfs gehele routes of navigatie-adressen! Binnen no-time verstuur jij berichten naar de app van de berijders en die kunnen met een swipe direct aan de slag!

RAPPORTAGES

De Cartracker portal heeft een aantal standaard rapportages; van brandstof tot CO2 en van parkeren tot rijgedrag. Je kan tevens eigen rapportages creëren en deze op elk gewenst moment naar elk gewenst emailadres (laten) sturen!

KIES DE HARDWARE DIE BIJ JOU PAST!

Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen

ULU Fleet Services B.V. heeft het keurmerk RitRegistratieSystemen met ULU Cartracker. Stichting Keurmerk RRS is de onafhankelijke brancheorganisatie die ritregistratiesystemen beoordeelt op privacy en fraudebestendigheid. Cartracker helpt jou met een sluitende kilometeradministratie voor de belastingdienst.

Let op: Voor het Keurmerk RitRegistratiesystemen dient onze hardware ingebouwd te worden.