De Cartracker app krijg je gratis bij Cartracker Fleetmanagement. Help jouw berijders onderweg met de alles-in-één mobiliteitsapp, die alle mobiliteitsdiensten met elkaar combineert, verbindt en verbetert… Neem de volgende stap in slimme mobiliteit.

Bekijk de features…

NAVIGATIE

Navigeer naar jouw gewenste locatie, parkeerplek of nuttige plaats! Cartracker onthoudt jouw veel bezochte locaties en helpt jouw hier naartoe te rijden. Met de integratie van realtime verkeersinformatie, kies je altijd de kortste of snelste route. Wil je parkeren in de buurt van jouw bestemming? Cartracker leidt jou naar de dichtstbijzijnde of goedkoopste parkeerplek in de buurt.

PARKEREN

Vergeet jij ook altijd de parkeeractie uit te zetten via een app? Met Cartracker is dit verleden tijd! Cartracker weet wanneer jouw auto geparkeerd staat in een betaalde zone, en kan gemakkelijk en snel de parkeeracties starten. Ook weet Cartracker wanneer jij weer onderweg bent, en stopt automatisch jouw parkeeractie! Betaal nooit meer een minuut teveel!

FLITSMEISTER

Ontvang realtime file- en flitsinformatie van Flitsmeister direct in de Cartracker app en voorkom boetes. Cartracker waarschuwt je voor mobiele flitsers, flitspalen, trajectcontroles, vertragingen, ongevallen, stilstaande voertuigen, naderende ambulances en nog veel meer.

DRIVE MODE

Cartracker app aan, telefoon in de carkit en enjoy the ride! Cartracker zorgt ervoor dat jij tijdens het rijden goed geïnformeerd wordt met de laatste file- en flitsinformatie. Maar ook gemakkelijk en snel kan navigeren naar jouw gewenste locatie of een parkeerplaats in de buurt kan uitzoeken.

RITREGISTRATIE

Alle ritten worden automatisch geregistreerd en zijn terug te vinden in jouw overzicht. Bekijk de details van elke trip, zoals o.a. start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en ook de exacte route die je gereden hebt. Wijzig per trip de ritmodus (privé, zakelijk en woon-werk) of voeg eventuele aantekeningen toe!

 

AUTOSTATUS

Bekijk op elk moment de actuele kilometerstand van jouw auto. Weet wanneer jouw auto voor onderhoud naar een garage moet of onderzoek eventuele foutcodes. De auto geeft via Cartracker aan wat er aan de hand is. Nog voor het lampje op het dashboard gaat branden, weet jij al wat er aan de hand is. Zo kom je niet voor verassingen te staan!

RIJGEDRAG

Krijg inzicht in jouw rijgedrag. Hoe beter jij rijdt, hoe minder kosten jij hebt aan de auto. Niet alleen kan je besparen in brandstofkosten, maar wat dacht je van de besparing in slijtage- en onderhoudskosten! Cartracker geeft je handige tips om jouw rijgedrag te verbeteren en daardoor geld te besparen!