Rijgedrag
Hoe hoger de score, hoe zuiniger jij rijdt.

 

Ritregistratie dashboard

RIJGEDRAG

Krijg inzicht in het rijgedrag van jezelf of van jouw medewerkers. Hoe beter er gereden wordt, hoe minder kosten aan de auto. Dit scheelt niet alleen in brandstofkosten, maar levert je ook een besparing in slijtage- en onderhoudskosten op!

ACCELEREN & REMMEN

De rechtervoet van de berijder van de auto heeft veel invloed op de kosten. Hoe harder je optrekt, hoe meer brandstof jij verbruikt. Hoe harder jij remt, hoe heftiger de banden en remmen slijten.

START/STOP EN SNELHEID

Het houden aan de maximale snelheden zorgt er niet alleen voor dat je geen boetes binnen krijgt, het is tevens een economische manier om te rijden. Hoe beter jij je aan de snelheid houdt, hoe zuiniger jij rijdt. Ook het start/stop systeem van je auto, is een manier om kosten te besparen.

KOSTENBESPARING

Uit onderzoek blijkt dat inzicht hebben in jouw eigen rijgedrag al zorgt voor een significante besparing in de cost of ownership van de auto. Als bedrijf kan je op een positieve manier sturen op het verbeteren van het rijgedrag van jouw medewerkers en zo de kosten van jouw wagenpark verlagen.

OPLOSSINGEN

Cartracker heeft verschillende oplossingen voor een bedrijf om iets met rijgedrag te doen. Van een individuele competitie tot een competitie in teamverband. Met beloningen van eeuwige roem tot credits te verzilveren in een webshop. Wij denken graag met jullie mee!

PAY AS YOU DRIVE

Een eerlijke verzekering op basis van eigen gedrag; zelf invloed hebben op de maandelijkse premie. Wie wil dat nu niet? De technologie van Cartracker maakt het mogelijk om klanten een autoverzekering aan te bieden o.b.v. rijgedrag. Hoe beter je rijdt, hoe hoger de korting.

Altijd up to date van het laatste Cartracker nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief