Over Cartracker

Al meer dan 15 jaar biedt Cartracker oplossingen op het gebied van track & trace. Wij bieden een volledige oplossing voor fleetmanagement en wagenparkbeheer, met name voor MKB-organisaties en gemeentes. Sinds 2013 hebben wij als één van de eerste leveranciers het RRS Keurmerk voor een sluitende fiscale ritregistratie gekregen. Na 15 jaar onderdeel te zijn geweest van Decos, is Cartracker sinds 1 juni 2018 overgenomen door ULU.

ULU is een internationale organisatie met verschillende oplossingen binnen de telematica. ULU ontwikkelt alles in eigen huis, van software tot hardware. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en alles op maat aanbieden. ULU heeft een focus op innovatie en bouwt zeer creatieve applicaties van fleetmanagement en wagenparkbeheer tot connected car en carsharing oplossingen.

Bekijk onze diverse hardware opties

PLUG & PLAY DONGEL

Een OBD-II-apparaat met kleine vormfactor, eenvoudig te installeren in ieder voertuig. Onze plug & play dongel installeer je in minder dan twee minuten en is binnen heel Europa bruikbaar. Je hoeft niks open te schroeven of technisch aan te passen, want de dongel klikt eenvoudig in de OBD-poort van de auto. Bij levering van de dongel krijg je een handleiding waarin dit proces stapsgewijs wordt toegelicht.

Let op: Voor het Keurmerk RitRegistratiesystemen dient onze hardware ingebouwd te worden.

BLACKBOX

Wij hebben verschillende vormen van een blackbox. Een blackbox is een telematica oplossing die je installeert onder de motorkap van een auto, direct op de CAN en zoals in ons geval óók op de OBD. Je krijgt dus veel interessante data door! De blackboxen hebben tevens bluetooth, start-stop (startonderbreker) en diverse berijdersindentificatie mogelijkheden (tag, pas, mobiel, etc.)

Vrachtwagens

Zowel onze blackbox als onze dongel werken tevens voor vrachtwagens. Onze technologie herkent zelfs het protocol J1939. Heb je een wagenpark met vrachtwagens? Of gemixt met vrachtwagens, bedrijfs- of personenwagens? Geen probleem! Bij Cartracker heb jij jouw gehele wagenpark in één overzicht!

 

Heavy Duty

Wil jij een aantal heavy duty machines tracken? Van kranen tot graafmachines en van heftrucks tot tractors… dat kan! Wij hebben diverse hardware oplossingen die we kunnen aansluiten op heavy duty apparaten.

Autodelen

Met onze hardware ondersteunen wij tevens autodeel-functionaliteiten. Unlock de deuren met jouw telefoon, een tag of kaart. Track & trace de auto en reken af o.b.v. kilometers (wellicht zelfs in combinatie met rijgedrag?). Wij hebben tevens een software applicatie om Autodeelconcepten te ondersteunen. In deze applicatie kan men gemakkelijk en snel de locaties, beschikbaarheid van de auto’s terugvinden en deze reserveren.

 

Urenregistratie & Werkbonnen

Wij hebben tevens onze eigen applicatie ontwikkeld voor werkbonnen en urenregistratie. Deze applicatie wordt automatisch gevuld door de telematica i.c.m. diverse plansystemen. Tevens kunnen wij de data weer gemakkelijk koppelen met elk gewenst (ERP / boekhoud) pakket.

Altijd up to date van het laatste Cartracker nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief