Wie wij zijn

Al meer dan 15 jaar biedt Cartracker oplossingen op het gebied van track & trace. Wij bieden een volledige oplossing voor fleetmanagement en wagenparkbeheer, met name voor MKB-organisaties en gemeentes. Sinds 2013 hebben wij als één van de eerste leveranciers het RRS Keurmerk voor een sluitende fiscale ritregistratie gekregen.

Over Cartracker

Cartracker begon meer dan 15 jaar geleden als digitale oplossing voor de handmatige kilometerregistratie voor de Belastingdienst. Sindsdien is ons systeem door ontwikkeld tot een volledige oplossing voor fleetmanagement en wagenparkbeheer. Wij zijn met name actief in de MKB branche en bij gemeentes en zijn er trots op dat wij in 2013 als één van de eerste leveranciers het RRS Keurmerk voor een sluitende fiscale ritregistratie ontvingen.

De hardware is in Nederland ontworpen en geproduceerd, en ook de software wordt volledig door Cartracker ontwikkeld. Die ontwikkeling gaat altijd in afstemming met wensen van de klant.

Over Decos

Cartracker is een dochteronderneming van Decos, een internationale organisatie met meer dan 200 medewerkers. Decos maakt software-oplossingen op het gebied van informatiemanagement en is specialist op de markt van digitaal werken. Met de diverse apps en software-oplossingen van Decos kunnen mensen hun werk, hun buurt en hun reistijd slimmer inrichten. De organisatie is in 1987 opgericht door CEO Paul Veger en heeft vestigingen in Nederland en India.

 

user-name

Ik help u graag verder op weg met het beheer van uw wagenpark.

roy

Accountmanager Cartracker

Bel naar  088 – 3326 701 of stuur een e-mail naar roy@cartracker.nl.

Contact met u opnemen

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij op werkdagen
binnen 24 uur contact met u op.

Contact