Chat with us, powered by LiveChat

Nieuws

Feature Alert! Berichten versturen

Published 08/05/2020

Messaging
Berichten versturen via de app van Cartracker was al mogelijk. Je kunt als beheerder van het systeem berichten versturen naar berijders die gebruik maken van de Cartracker-app. Berijders kunnen via de app reageren. De beheerder van het systeem ontvangt deze reactie dan in de berichtenbox op de web-portal. Wanneer een beheerder niet is ingelogd op de web-portal, ziet hij de berichten van de berijders helaas niet en kan hij dus ook niet direct reageren. Omdat niet alle beheerders continu ingelogd zijn, zorgt dit ervoor dat er ongelezen berichten ontstaan. Daarom heeft Cartracker het makkelijker gemaakt.

 

Wat is er nieuw?
Wanneer een berijder een bericht verstuurd via de app, ontvangt de beheerder dit bericht in de berichtenbox op de web-portal. Als de beheerder niet reageert, wordt het bericht als ongelezen beschouwd. De beheerder ontvangt dan een e-mail met het ongelezen bericht. De beheerder kan dan antwoorden op het bericht, door te reageren op de e-mail. Ons systeem zorgt ervoor dat het antwoord via de app binnenkomt bij de berijder. Zo zorg je ervoor dat je altijd in contact blijft met je berijders!

 

Wil je meer weten over onze oplossingen? Neem contact met ons op!

Overig nieuws

De voordelen van onze Dashcam integratie

Een dashcam die meldingen verstuurt zodat jij alleen beelden hoeft te kijken die relevant zijn? Goed nieuws, wij hebben hem!

...
Lees het hele bericht>
Alles over onze Dongel

Wat zijn de mogelijkheden met een Dongel? Hoe werkt een Dongel precies? Wat zijn de voordelen van een Dongel ten opzichte van een Blackbox? Je l...

Lees het hele bericht>
Verleng de levensduur van voertuigen met tijdig onderhoud en diagnose

Hoewel het verlengen van de onderhoudsinterval een goed idee lijkt om kosten te besparen, kan dit ook kostbare gevolgen hebben. Het overslaan va...

Lees het hele bericht>
Stel een vraag