Chat with us, powered by LiveChat

Nieuws

Snel en efficiënt jouw producten bezorgen? Cartracker helpt je!

Published 21/04/2020

Kunnen klanten niet meer naar jou toe, maar wil je toch inkomsten genereren? Dan zul jij naar de klanten toe moeten. Je kunt bijvoorbeeld jouw producten gaan bezorgen. Maar wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken? Je krijgt met allerlei nieuwe zaken te maken. Hoe houd je het overzicht over alle bezorgingen? Hoe weet je waar je bezorgers zijn? Hoe houd je de zakelijke kilometers bij? Wat zijn de eisen van de belastingdienst omtrent het zakelijk gebruik van een auto? Hoe zorg je ervoor dat je zo efficiënt mogelijk te werk gaat en zoveel mogelijk werk verricht met minder mankracht? Hoe ga jij dit managen? Het is belangrijk om antwoord te krijgen op al dit soort vragen als je wil beginnen met het bezorgen van jouw producten.  Cartracker helpt je hierbij!

Klanten kunnen door de maatregelen omtrent het coronavirus niet meer naar jou toe, dus zul je naar de klanten toe moeten om alsnog inkomsten te genereren. Veel bedrijven, zoals restaurants, bars, lunchrooms en andere kleine ondernemers zijn door deze maatregelen gedwongen om een bezorgdienst op te zetten. Het is bijzonder knap hoe snel ondernemers hierop inspelen. Toch komt er wellicht meer bij kijken dan je had verwacht. Als echte ondernemer wil je er natuurlijk voor zorgen dat je zo efficiënt mogelijk te werk gaat. Met fleetmanagement heb je continu grip op jouw activiteiten!

Snelheid
Met het fleetmanagement-systeem van Cartracker behoud jij het overzicht. Je kunt altijd inzien waar voertuigen binnen je organisatie zich bevinden. Zo weet jij of een bezorger nog onderweg is naar de klant, of wellicht alweer bijna terug is om een nieuwe bestelling te gaan bezorgen. Hierdoor kun jij de snelheid erin houden en transparantie bieden naar jouw klanten. Bellen om te vragen waar een bezorger uithangt is dus niet meer nodig, dit is direct inzichtelijk. Daarnaast kun je berichten verzenden naar bezorgers. Hierdoor kun je eventuele nieuwe opdrachten verzenden of bijvoorbeeld een adreswijziging doorgeven. Bezorgers ontvangen deze berichten dan via de app op hun mobiele telefoon.

Belastingdienst
Hoe zit het dan met de rittenregistratie van al die zakelijke kilometers? Geen zorgen, ons fleetmanagement-systeem registreert alle gemaakte ritten in jouw account. Het laatste wat je wil, is tijd kwijt zijn aan extra administratie. Zoals bijvoorbeeld de zakelijke kilometerregistratie of de urenregistratie van de bezorgers. Ons systeem registreert alle gemaakte ritten in jouw account, je kunt deze ritten gemakkelijk terug vinden in het overzicht. En dat is niet alles, je kunt zelfs een rapportage downloaden van alle ritten. Zo zie je precies hoeveel zakelijke kilometers er zijn gemaakt en door welke bestuurder. Aan de hand daarvan kun je bijvoorbeeld de urenregistratie van de bezorgers bijhouden en kun je netjes aan de belastingdienst aantonen welke ritten er zijn gemaakt. Zo, dat scheelt een hoop tijd!

Wil je weten hoe fleetmanagement jou kan helpen? Lees hier meer over fleetmanagement of neem contact met ons op!

Overig nieuws

De voordelen van onze Dashcam integratie

Een dashcam die meldingen verstuurt zodat jij alleen beelden hoeft te kijken die relevant zijn? Goed nieuws, wij hebben hem!

...
Lees het hele bericht>
Alles over onze Dongel

Wat zijn de mogelijkheden met een Dongel? Hoe werkt een Dongel precies? Wat zijn de voordelen van een Dongel ten opzichte van een Blackbox? Je l...

Lees het hele bericht>
Verleng de levensduur van voertuigen met tijdig onderhoud en diagnose

Hoewel het verlengen van de onderhoudsinterval een goed idee lijkt om kosten te besparen, kan dit ook kostbare gevolgen hebben. Het overslaan va...

Lees het hele bericht>
Stel een vraag