Chat with us, powered by LiveChat

Nieuws

5 redenen om GPS tracking in te zetten voor jouw bedrijfsmiddelen

Published 24/08/2020

Het volgen van waardevolle bedrijfsmiddelen is minstens zo belangrijk als het volgen van de voertuigen binnen jouw wagenpark. Het is belangrijk om te weten waar jouw materieel zich bevindt. Denk bijvoorbeeld aan hoogwerkers, hijskranen, tractoren, graafmachines, maar ook aan opleggers en aanhangers. Het is belangrijk om te weten waar ze zich bevinden, niet alleen vanwege de waarde, maar ook om ervoor te zorgen dat ze optimaal gebruikt worden en niet onnodig stilstaan.

Om duidelijk te maken waarom GPS Tracking zo belangrijk is, hebben we de 5 belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet:

  1. Direct inzichtelijk waar al jouw bedrijfsmiddelen zich bevinden. Of je nu één of 5.000 voertuigen/machines hebt, je ziet ze allemaal overzichtelijk in één online platform. Zo raak je nooit meer iets kwijt en kun je planningen afstemmen op de locaties van jouw materieel. Hierdoor bespaar je tijd en kun je machines efficiënter inzetten.
  2. Bescherming tegen ongeoorloofd gebruik. Je kunt meldingen ontvangen zodra jouw bedrijfsmiddelen gebruikt worden buiten werktijd of op een andere locatie. Zo ben je altijd op de hoogte!
  3. Het is ook mogelijk om draaiuren van bijvoorbeeld machines inzichtelijk te maken. Hierdoor heb je inzicht in de productiviteit van jouw machines en kun je gemakkelijk onderhoud inplannen. Zo zorg je ervoor dat jouw machines of bedrijfsmiddelen niet onverwacht stilstaan of onbruikbaar zijn.
  4. Altijd op de hoogte met Geofences. Door middel van Geofences, dit zijn virtuele zones die je zelf kunt instellen, ontvang je meldingen zodra jouw bedrijfsmiddelen zich verplaatsen. Zo bescherm je jouw waardevolle assets tegen diefstal of ongeoorloofd gebruik. Bovendien kun je jouw bedrijfsmiddelen gemakkelijk terugvinden indien deze zijn uitgerust met een GPS tracker.
  5. Wereldwijde dekking! Omdat onze GPS Tracking oplossing wereldwijde dekking heeft, kun je jouw bedrijfsmiddelen of waardevolle producten over de hele wereld volgen. Handig als je actief bent in transport ter land, ter zee of in de lucht!

Door middel van de GPS Tracking oplossingen van Cartracker helpen we jouw om volledige controle te krijgen over je bedrijfsvoering. We maken het eenvoudig, inzichtelijk en helpen je om kosten te besparen waar mogelijk. Wacht niet langer en verhoog de productiviteit en inzet van jouw voertuigen & bedrijfsmiddelen!

Meer weten over onze GPS Tracking oplossingen? Klik hier of neem contact met ons op!

Overig nieuws

Wat is het Keurmerk RitRegistratieSystemen?

Wat is het Keurmerk RitRegistratieSystemen? Wat betekent dit voor mij? Is het verplicht voor de belastingdienst? Alles wat je moet weten lees je...

Lees het hele bericht>
Cartracker & Wiver, waarom werkt deze samenwerking zo goed?

Wiver Uitzendbureau zet zich in voor het leveren van gemotiveerde medewerkers in tal van operationele functies. Door de diversiteit van opdracht...

Lees het hele bericht>
Bescherm jouw organisatie tegen tankpasfraude!

Tankpasfraude komt helaas vaker voor dan je denkt. Toch zijn er manieren om jouw organisatie te beschermen. Hoe je dat kunt doen? Dat lees je hi...

Lees het hele bericht>
Stel een vraag