JOUW AUTO IS EEN COMPUTER

Of je nu een geheel nieuwe auto hebt of een auto uit 2001; jouw auto is een computer. Jouw auto slaat allerlei data op met betrekking tot kilometrage, foutcodes, (brandstof)verbruik, actieradius, gezondheid van de motor en overige prestaties. Cartracker geeft jou toegang tot deze informatie en helpt deze informatie om te zetten in relevante oplossingen.

PLUG & PLAY DONGEL

Onze plug & play dongel installeer je in minder dan twee minuten en is binnen heel Europa bruikbaar. Je hoeft niks open te schroeven of technisch aan te passen, want de dongel klikt eenvoudig in de OBD-poort van de auto. Bij levering van de dongel krijg je een handleiding waarin dit proces stapsgewijs wordt toegelicht.

WAAR VIND JE DE OBD POORT?

Onze dongel plug je gemakkelijk zelf in de OBD-poort van jouw auto. Alle auto’s vanaf 2001 hebben een OBD-poort. De locatie van de OBD-poort verschilt per auto, maar is meestal te vinden linksonder het stuur of in het middenconsole. Raadpleeg jouw eigen auto instructie boekje voor de exacte locatie. Kan je de OBD-poort niet vinden of weet je niet hoe je de dongel moet installeren, neem dan contact met ons op!

LIEVER DE DONGEL INGEBOUWD?

Wil je onze toch liever professioneel ingebouwd hebben, dat kan! Cartracker werkt samen met een professionele inbouwbedrijf met een landelijke netwerk, die binnen een aantal werkdagen de dongel achter het dashboard kan installeren.

MAAK JOUW AUTO NOG SLIMMER

Cartracker helpt jou om daadwerkelijk wat te doen met de data vanuit jouw auto(‘s). Met de slimme technologie van Cartracker ben je verzekerd van een ware connected car met alle voordelen die daarbij horen. Leer jouw auto kennen, weet precies wat de status van jouw auto is, anticipeer op toekomstige kosten en voorkom verrassingen. Daarnaast maakt Cartracker jouw auto(‘s) nog slimmer met o.a. de automatisch parkeren feature, Flitsmeister integratie of Cartrackers innovatieve Fleetmanagement tool voor wagenparken. Connect jouw Cartracker aan de slimme apparaten thuis en laat de garagedeur automatisch openen, de verlichting in de gang vast aanzetten of de koffie reeds lopen. Cartracker maakt jouw leven makkelijker.

Verzekering