Uw bedrijfswagens optimaal benutten

Met Cartracker krijgt u alle middelen in handen om uw bedrijfswagens optimaal te benutten. Via live gps-tracking met wereldwijde dekking weet u 24 uur per dag exact waar elk voertuig is en hoe deze wordt ingezet. Daarbij kunt u nauwkeurig bijsturen op doelmatigheid, zuinigheid, veiligheid en duurzaamheid.

24/7 overzicht én inzicht

U ontvangt informatie via een live kaart en in de vorm van overzichtelijke rapportages. Die kunt u inrichten naar wens en aanmaken zo vaak u wilt. Zo krijgt u helder inzicht in het gebruik van het wagenpark én het rijgedrag van de bestuurders. Cartracker brengt u volledig op de hoogte van alle relevante informatie met betrekking tot uw wagenpark. Van inzicht in gereden kilometers en bezochte locaties tot rijgedrag en optimale routes.

Informatie via live kaart en overzichtelijke rapportages

 Vijftien jaar ervaring

Op Cartracker kunt u vertrouwen, dankzij 15 jaar ervaring die wij hebben met het doorontwikkelen van deze bedrijfskritische software. We zijn gecertificeerd door het onafhankelijke keurmerk RRS, dat is opgericht in samenwerking met de Belastingdienst. Bovendien is Cartracker geaudit en goedgekeurd door PricewaterhouseCoopers. Zo weet u zeker dat de software altijd up-to-date is, dat de fiscale rapporten volledig voldoen aan de strenge eisen van de Belastingdienst en dat privacy en continuïteit gewaarborgd zijn.

  • Bijsturen op doelmatigheid, zuinigheid, veiligheid en duurzaamheid
  • Rapportages inrichten naar wens
  • Voldoet aan strenge eisen Belastingdienst
user-name

Ik help u graag verder op weg met het beheer van uw wagenpark.

roy

Accountmanager Cartracker

Bel naar  088 – 3326 701 of stuur een e-mail naar roy@cartracker.nl

Contact met u opnemen

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij op werkdagen
binnen 24 uur contact met u op.

Contact