DriverID
Weet precies wie, wanneer rijdt

 

Ritregistratie dashboard

Ideaal voor poolauto’s met meerdere bestuurders.

Weet precies wie, wanneer rijdt met de berijdersidentificatie van Cartracker.

Identificatie kan op verschillende manier; tag systeem, druppel, NFIC pas met of zonder een start/stop. Of wat dacht je van onze dynamische driverID volledig o.b.v. software (en dus geen extra kosten!).

RITTENOVERZICHT PER BERIJDER

Een overzichtelijke ritregistratie per berijder. Bekijk per berijder / per auto de details van elke trip, zoals o.a. start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en ook de exacte route die gereden is.

HARDWARE

Voor iedere situatie de juiste oplossing! Van Plug & Play dongel zonder inbouwkosten tot hardwired blackbox met start / stop systeem en berijdersidentificatie! Zelfs voor vrachtwagens, heavy duty en autodelen hebben wij de juiste tools!

RIJSCORE PER BERIJDER

Krijg inzicht in het rijgedrag van jouw medewerkers. Hoe beter er gereden wordt, hoe minder kosten aan de auto. Niet alleen kan je besparen in brandstofkosten, maar wat dacht je van de besparing van slijtage- en onderhoudskosten!

OPLOSSINGEN

Voor iedere situatie, een oplossing. Start met DriverID via een QR code, via een Bluetooth-connectie of volledig ingebouwd in de auto zelf met een tag. Wij denken graag met jullie mee!

Altijd up to date van het laatste Cartracker nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief