De modules van Cartracker

Cartracker is een complete oplossing voor fleetmanagement, die u 24/7 in staat stelt om uw wagenpark optimaal te beheren en elk voertuig zo efficiënt mogelijk in te zetten. In één oogopslag bent u volledig op de hoogte van alle relevante informatie, zoals waar uw voertuigen zich bevinden, hoeveel kilometers er zijn gereden en welke klanten zijn bezocht. Cartracker bestaat uit verschillende modules, zodat u snel kunt navigeren naar de informatie die u zoekt.

 

Rittenregistratie

De ritregistratie van Cartracker levert u digitale, fiscaal sluitende rapportages van de zakelijke en privé ritten van al uw bedrijfswagens. Deze gegevens worden verzameld met de Cartracker 3, onze nieuwste hardware die in het voertuig wordt ingebouwd. De Cartracker 3 registreert alle ritinformatie nauwkeurig en stuurt dit realtime door naar ons platform Cartracker Live: de webapplicatie waarmee u realtime inzicht heeft in uw wagenpark.

 

Met Cartracker Live kunt u online alle rittenoverzichten bekijken. Hierin staat alle informatie die vereist is voor een sluitende registratie voor de Belastingdienst, zoals de adressen van de start- en eindpunten van elke rit, het aantal zakelijke en privé kilometers, de data en de ritnummers. Daarmee voldoet ons systeem aan alle eisen zoals het Keurmerk Ritregistratiesystemen en het Normenkader Belastingdienst. U kunt ook online wijzigingen doen. Mocht een rit niet helemaal juist zijn geregistreerd, bijvoorbeeld wanneer een privé rit ten onrechte als zakelijk werd toegekend, kunt u dit direct veranderen. Indien gewenst ontvangt u, elke week of elke maand, de ritrapportages automatisch in uw mail. Hierdoor hoeft u niet ieder ritrapport apart aan te maken.

 

 

 

Live Tracking

Op de livekaart van Cartracker Live ziet u een realtime overzicht van al uw auto’s en medewerkers. Realtime track en trace van Cartracker is ook echt actueel: elke 5 seconden wordt de kaart ververst. Hiermee heeft u altijd een up-to-date overzicht waar uw auto’s en medewerkers zich bevinden en dus altijd en overal overzicht van uw wagenpark.

 

 

Smartphone

 

U kunt Cartracker Live ook gewoon benaderen via uw smartphone of tablet. Daarin heeft u de zelfde functionaliteit als op uw pc of laptop waardoor u altijd en overal uw ritten kan inzien als ritten overzicht en op detail niveau.

 

   

 

Onze additionele modules

 

Bestuurdersidentificatie + zakelijk/privé module

 

Hiermee krijgen uw bestuurders aparte “druppels”, ofwel Ibuttons toegewezen. Met deze Ibuttons kunnen bestuurders zich aanmelden als zij in het voertuig stappen en onderscheid maken tussen zakelijk en privé. Ter controle is het mogelijk om een Ibutton piep aan te zetten, zodat bestuurders altijd herinnerd worden aan het gebruik van de Ibutton. Hierdoor weet u altijd wie er in welk voertuig heeft gereden. Met deze module behoren onduidelijke ritrapporten tot het verleden!

 

 

SMS Module

 

Hiermee kunt u direct vanuit het programma SMS-berichten naar uw chauffeurs versturen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer uw chauffeur telefonisch niet bereikbaar is, maar u hem toch een bericht wilt sturen over de volgende locatie die hij moet bezoeken. Wanneer u gebruik maakt van deze module, tekent u een aanvullende overeenkomst, waar u indien gewenst een maximum aantal berichten in kunt vastleggen. Op basis van nacalculatie worden de SMS-berichten gefactureerd.

 

 

Tankpaskoppeling 

 

Met deze module wordt uw ritregistratie gekoppeld aan informatie van uw tankkaart. Daarmee kunt u zien of een tankbeurt plaatsvond tijdens een zakelijke rit, door de juiste persoon en voor het juiste voertuig – kortom: of deze brandstoftransactie legitiem was, of niet. Er zijn koppelingen met Multi Tank Card en Travel Card, maar mocht u interesse hebben in een koppeling met een ander tankpasmerk, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.

 

 

API koppelingen met 3e partijen

 

Met onze API koppeling kunt u informatie vanuit Cartracker met een externe partij of applicatie delen of juist informatie koppelen vanuit een extern systeem. Wij bieden een standaard API aan die u in staat stelt zelf de koppeling te realiseren, maar wij kunnen deze koppeling ook voor u realiseren en te onderhouden.  Mocht u interesse hebben in een koppeling met een ander systeem, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.

 

Ik help u graag verder op weg met het beheer van uw wagenpark.

roy

Accountmanager Cartracker

Bel naar 088 – 3326 701 of stuur een e-mail naar roy@cartracker.nl

Contact met u opnemen

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij op werkdagen
binnen 24 uur contact met u op.

Contact