Landingspage actie conversie

Cartracker Fleetmanagement Zomeractie:

Cartracker 21% korting op ritregistratie en abonnement!

De zomervakantie is in volle gang. Een mooi moment voor wagenparkbeheerders om even stil te staan bij een efficiënt en nauwkeurig ritregistratiesysteem voor straks. Want dat loont. Zeker met maar liefst 21 procent korting op de aanschaf van ons Cartrackersysteem en een zesmaandelijks abonnement op track en trace. Geldig tot 21 september*!

Als fleetmanager ben je altijd op zoek naar een zorgvuldige kilometerregistratie van je wagenpark. Naar heldere ritrapportages en de meest gebruiksvriendelijke kilometerregistratiesoftware. En die vind je. Bij Cartracker.

Want:

 1. Cartracker is gecertificeerd met het Keurmerk RRS. Daarmee staan we garant voor een 100 procent sluitende kilometerregistratie.
 2. Ons solide ritregistratiesysteem voorkomt boetes en (forse) bijtelling.
 3. Met Cartracker behoren handgeschreven ritten tot het verleden. En tijd is geld.
 4. Vijftien jaar ervaring in kilometerregistratie & track en trace heeft ons ver gebracht (en over veel van onze klanten kunnen we hetzelfde zeggen).

 

Extra: profiteer nú en rijd een dag lang Tesla..

Kies nu voor kilometerregistratie van Cartracker en win een dag lang proefrijden in een super-innovatieve, volledig elektrische Tesla. Altijd al eens willen ervaren hoe het is om in deze bolide te rijden? Doe mee!
 

Ja, ik doe mee!

Deelname aan de Zomeractie van Cartracker is eenvoudig: vul simpelweg ons contactformulier in. U ontvangt dan binnen een werkdag een offerte voor de inbouw van ons ritregistratiesysteem. Na ondertekening van de offerte ontvangt u binnen een werkdag een opdrachtbevestiging. Vervolgens zorgt onze inbouwspecialist voor een gunstig tijdstip en een handige plaats van inbouw.
 

De actievoorwaarden

 • Elke deelnemer aan onze Zomeractie maakt kans op een ‘Tesla-voor-een-dag’,  geldig op de dag van inbouw.
 • De korting van 21 procent heeft betrekking op de aanschafkosten van het ritregistratiesysteem en op de keuze van het abonnement voor de eerste zes maanden. Bij Cartracker kunt u kiezen uit 3 verschillende track en trace pakketten:
  • Het basis-abonnement van € 7,50 per voertuig per maand
  • Het plus-abonnement van € 9,95 per voertuig per maand
  • Het custom-abonnement voor geavanceerd fleetmanagement(Kijk voor details van de diverse abonnementen op onze ‘Prijzen’-pagina.)
 • Deze actie geldt tot 21 september 2017.

 
* (Ongeacht het gewenste pakket en het aantal voertuigen.)

Landingspage actie conversie