Probeer de gratis demo van Cartracker

Door: Roy Tosseram | 09.02.2017

Is de inzet van het wagenpark uw verantwoordelijkheid? Met Cartracker heeft u dé tool in handen om elke bedrijfswagen optimaal te benutten. Ervaar het nu zelf met de gratis Cartracker-demo. Ga aan de slag met Live, Ritten en Administratie en stel direct vast hoe Cartracker u helpt om elke bedrijfswagen op eenvoudige wijze nog efficiënter in te zetten.

Login op de demo

 

24/7 live tracking tot op de seconde

Bied uw klanten nog meer service door spoedopdrachten direct uit te voeren. Op de live kaart ziet u welke medewerker het dichtst in de buurt is. Zo kunt u uw klant op de snelst mogelijke manier helpen. En tegelijk besparen op brandstof. Cartracker is gekoppeld aan Google Maps. Zodat u eenvoudig de routes kunt plannen.

Gedetailleerd overzicht van alle ritten

Alle gereden ritten komen overzichtelijk in beeld. Voorzien van de benodigde details. Bezochte locaties, aankomst- en vertrektijden, gereden kilometers, gevolgde routes, enz. Onmisbare informatie om uw planning te optimaliseren. Bekijk de overzichten online en ontvang de rapportages desgewenst automatisch in uw mail, zo vaak uw dat wilt.

Volledige administratie voor fleetmanagement

Met de uitgebreide, automatische administratie van Cartracker beschikt u eenvoudig over alle relevante informatie voor efficiënt wagenparkbeheer. Van informatie over voertuigen en medewerkers tot onderhoudsschema’s en brandstofmanagement. Cartracker is live gekoppeld aan de RDW. Voertuiggegevens zijn dus altijd up-to-date. Navigeren tussen de onderdelen gaat razendsnel. Zodat u nog efficiënter kunt werken.

Fiscale rapporten in 3 klikken

In drie klikken beschikt u over de nieuwste rittenrapportage. Dat bespaart veel tijd. Cartracker is goedgekeurd door het keurmerk RitRegistratieSystemen. Zo weet u zeker dat uw kilometerregistratie volledig voldoet aan de strenge eisen van de Belastingdienst. Met helder inzicht in het gebruik van uw bedrijfswagens, en duidelijk onderscheid tussen zakelijk en privé.

Routes plannen zoals met Google Maps

Met het bekende Google Maps is het eenvoudig geworden om locaties te zoeken en routes te plannen. Deze functie hebben we geïntegreerd in Cartracker. Zodat het voor u net zo eenvoudig is om zakelijke routes te plannen en uw voertuigen te volgen.

Nooit meer discussies over bekeuringen

Klopt die bekeuring eigenlijk wel? Met Cartracker beschikt u direct over alle ritgegevens, inclusief de gereden snelheden. Discussies over eventuele bekeuringen zijn daarmee voorgoed verleden tijd. U bent altijd op de hoogte van het rijgedrag van uw medewerkers.
Login op de demo

 

Ik help u graag verder op weg met het beheer van uw wagenpark.

roy

Accountmanager Cartracker

Bel naar 088 – 3326 701 of stuur een e-mail naar roy@cartracker.nl

Contact met u opnemen

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij op werkdagen
binnen 24 uur contact met u op.

Contact