Eenvoudiger administratie

Cartracker zorgt voor automatische registratie van elke gereden kilometer. Met een paar klikken maakt u een fiscaal rapport voor de Belastingdienst ten behoeve van de bijtelling. Andere rapportages richt u in zoals u dat wilt. Zo heeft u direct de informatie beschikbaar die voor uw administratie van belang is.

Rapportages inrichten zoals u die wilt

Bekijk informatie per auto, per medewerker, per route, per tijdseenheid, per locatie, per klant, of combinaties daarvan. Precies zoals u dat wilt. De informatie is naar keuze beschikbaar als pdf, Excel-bestand of direct op het scherm. Koppelt u Cartracker aan uw eigen bedrijfssysteem, dan verloopt een nog groter deel van de administratie automatisch en beschikt u met een paar klikken over de juiste gegevens.

Met een paar klikken de juiste gegevens

Geofencing en locatierapporten

Zijn uw wagens actief in vaste zones? Dan toont een geofencing-rapport hoe vaak, wanneer en door wie een bepaald gebied is bezocht. Een andere optie is om locatierapporten te maken. Daarmee ziet u van een locatie wanneer, hoe lang en door wie deze klant of relatie is bezocht. Informatie die van belang is voor uw administratie, facturatie en planning.

  • Fiscaal rapport binnen paar seconden
  • Rapportages als pdf, Excel of direct op het scherm
  • Koppeling aan eigen bedrijfssysteem

Ontvang de 10 tips

Waarop uw onderneming profiteert van Cartracker

Ontvang onze tips!
user-name

Ik help u graag verder op weg met het beheer van uw wagenpark.

roy

Accountmanager Cartracker

Bel naar  088 – 3326 701 of stuur een e-mail naar roy@cartracker.nl.

Contact met u opnemen

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij op werkdagen
binnen 24 uur contact met u op.

Contact