Complete oplossing voor fleetmanagement

Cartracker is een complete oplossing voor fleetmanagement, die u 24/7 in staat stelt om uw wagenpark optimaal te beheren en elk voertuig zo efficiënt mogelijk in te zetten. In een oogopslag bent u volledig op de hoogte van alle relevante informatie, live en via overzichtelijke rapportages.

Gebruiksvriendelijke software

De basis van Cartacker is een gps-tracker, een klein zwart kastje met sim, gprs, gps en modem, dat wij in elke wagen verborgen kunnen inbouwen. In combinatie met onze gebruiksvriendelijke software beschikt u over alle benodigde gegevens om de bedrijfsvoertuigen op de best mogelijke manier te beheren en te benutten. U bent snel volledig op de hoogte: van aankomsttijden en afstanden tot snelheden en remgedrag. Voor meer inzicht in (de kosten van) brandstofverbruik koppelt u een tankpas aan het systeem.

Snel volledig op de hoogte van alle relevante informatie

Eenvoudig ritten plannen en last minute aanpassen

Ritten plannen is met Cartracker eenvoudig. Onnodig lange routes rijden behoort daarmee tot het verleden. Moet de planning last minute aangepast worden, stuur dan een sms via het Cartracker-systeem. Zo reageert u onmiddellijk op actuele gebeurtenissen. Koppel Cartracker aan uw eigen bedrijfssysteem om de administratie te vereenvoudigen. Decos Cartracker verzorgt bovendien regelmatig speciale trainingen voor fleetmanagers. Zo maakt u altijd optimaal gebruik van Cartracker.

  • Automatische rittenregistratie
  • 24/7 live gps-tracking
  • Ritanalyse voor planning zonder knelpunten
  • Eenvoudig te gebruiken op elk apparaat

Wilt u ook meer weten

over hoe uw onderneming kan profiteren van Cartracker?

Ontvang onze tips!
user-name

Ik help u graag verder op weg met het beheer van uw wagenpark.

roy

Accountmanager Cartracker

Bel naar  088 – 3326 701 of stuur een e-mail naar roy@cartracker.nl.

Contact met u opnemen

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij op werkdagen
binnen 24 uur contact met u op.

Contact